- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i moj je na zalost jucer otisao u raj nakon 7 mjeseci korištenja, samo se od jednom ugasio i vise se nije htio upalit, dođe do optimiziranja aplikacija pa do lg loga i dalje nista i plus pregrijavao se do mjere da sam mislio da će eksplodirati. Koliko sam čitao na internetu matična je riknula i nitko nije dobio svoj mob nazad vec su dobili novi. Najviše mi je žao slika i podataka koje sam izgubio, nisam već dugo napravio backup i jbg, ostao bez svega što mi je dosta bitno. Odnesao ga u tmobile, oni ga uzeli i sad cekam što će oni napravit. Moram priznat da me malo razočarao jer je mob super i da se takav kvar dogodi...
EDIT: serijski pocinje sa 506, tako da tko ga planira kupit neka to uzme u obzir
Zato ja koristim Google photos pa mi svaki dan mobitel dok je na punjacu radi backup fotki i videa pa se ne brinem, a i ti si mogao na G4 izabrati spremanje fotki na SD card pa bi ti isto sve ostalo sacuvano...zar nisi imao SD karticu?...ako mob rikne ona nema veze s tim.
Ma planirao sam nastimat da mi se na internet stavlja ali sam zaboravio, imam jedino backup na kompu koji ce mi barem vratit kontakte
EDIT: Tionio koliko si čekao da ti mob dođe sa servisa?

još uvijek čekam, u ponedjeljak sam ga odnesao u t-centar...danas su napisali da su "mijenjali maticnu" (pi**e jedne, ocekivao sam novi), i ako ga sutra posalji, u petak bi trebao bit u t-centru
još uvijek čekam, u ponedjeljak sam ga odnesao u t-centar...danas su napisali da su "mijenjali maticnu" (pi**e jedne, ocekivao sam novi), i ako ga sutra posalji, u petak bi trebao bit u t-centru
Ne daju novi jer znaju za grešku s 505 i 506 serijom pa su svi servisi dobili pristojnu količinu novih matičnih
Čitao sam malo o tom kvaru i ima na androidcentral thread gdje se žale ljudi. Najviše je 505 serije koja je ušla u loop ali javljaju se ljudi sa skoro svim prošlogodišnjim serijama, od 505 do 512 :(
Zato postoji garancija. Nije lijepo kad crkne, al štaš, desi se
sve 5, prolazi pod garancijom a šta kad garancija istekne? LG me baš razočarao sa tim
sve 5, prolazi pod garancijom a šta kad garancija istekne? LG me baš razočarao sa tim
Prodaš ga mjesec dana prije isteka :)

ma mene cak ne ljuti toliko sto se on pokvari, koliko me ljuti sto sam najmanje 7 dana bez mobitela...to bi trebalo u najmanju ruku tako da kad ja dodjem sa pokvarenim mobitelom u t-centar automatski dobijem novog...znaci, okej...imas proizvod koji se pokvario, i dobijes novi! i to je to...
a ne ovo, imam mobitel 6 mjeseci...i zbog njihove greske 3 puta je bio na garanciji...3 puta po cca 12 dana, to je više od mjesec dana bez mobitela..dakle od 6 mjeseci, ja ga zapravo imam 5..a unutar tih mjesec dana bez mobitela, snađi se druže...
Hmmm dolazi novi update 20f:
Talijanski: http://forum.xda-developers.com/g4/general/update-italy-tim-2016-04-14-t3358766
Turski: http://forum.xda-developers.com/g4/general/kdz-firmware-v20f-turkey-t3356397
Ekipa, uskoro imam priliku nabaviti G3 ili G4. Pa me zanima koji je bolji od ta dva? Da li je G4 isplativiji dugoročno ili nije?
Ako nije problem, da mi napišete zašto je isplativiji i zašto nije :)

Imam jedan veliki problem(LG G4 H815)-nakon nadogradnje novog softvera pojavila mi se jedna greska..nemogu ga otkljucati nikako ni na tipku niti na ekranu jer je ekran kompletno crn..cim telefon izbacim na direktnu svjetlost mogu ga otkljucati ali u mraku nema sanse da ga otkljucam...ima li netko iskustva sa takvim problemom? Bilo kakva pomoc je dobro dosla...hvala☺
Imam jedan veliki problem(LG G4 H815)-nakon nadogradnje novog softvera pojavila mi se jedna greska..nemogu ga otkljucati nikako ni na tipku niti na ekranu jer je ekran kompletno crn..cim telefon izbacim na direktnu svjetlost mogu ga otkljucati ali u mraku nema sanse da ga otkljucam...ima li netko iskustva sa takvim problemom? Bilo kakva pomoc je dobro dosla...hvala☺
Da, to je poznati bug:
http://www.gottabemobile.com/2016/04/12/lg-g4-android-6-0-update-problems-fixes/
Uglavnom, dok ne izađe patch za to koristi tehniku koju je par forumaša navelo niže u komentarima.
Evo mene nakon kaj su mi konačno stigli svi punjači koje sam naručil pa da napravim kratki review:
Za ovo, nemam niš previše pametnog za reći jer mi ne radi. Poslao mi kinez i novi receiver ali i dalje ne radi, svijetli plavo na punjaču ali ne puni, dok S3 i l920 bez problema radi. Nisam previše vremena posvetil tome ali mislim da 0-100% treba između 2,5 i 3h.
Qualcomm Certificated QC2.0 Quick USB Charger
Kolko para, tolko muzike. Mislim da puni nekih 20% brže u odnosu na originalni punjač. Pa ak nekom treba i znači mu tih par minuta, a neda mu se previše para trošit, ovaj QC može poslužit.
20-80% 42min
20-100% 73min
WSKEN 1M Metal Micro USB Magnetic Cable
Danas stiglo. Prvi dojmovi. Dobije se kabel, dva micro usb adaptera/utora te plastika za vađenje. S pomoću plastike se lako vadi van, tako da nije problem svako malo vadit i stavljat, ako ima potrebe za tim. Pri punjenju, stvarno odlično lovi, brzo i kvalitetno spaja. Jedina mana je kaj sporije puni u kombinaciji sa originalnim punjačem. Od 30-100% trebalo je oko 1h 50 min. Iako, moram priznat da mi u kombinaciji s originalnim punjačem, svaki kabel sporije puni. Opet mislim da je bežično punjenje praktičnije, iako je sporije. I da mi radi
Braticu se G4 nije htio boot-at, stao bi na LG logo-u i tak bi se resetirao u nedogled.
Uglvnom, poslao ga je na servis, nakon tjedan dana su mu javili da je garancija odbijena jer je navodno ostecenje izazvano vodom. Mob nikad nije bio u doticaju s vodom, mazen je i pazen.
Poslali su mu sliku maticne ploce gdje je dokaz, sliku jos nemam, ali objavit cu je naknadno...
Kakva je sad procedura? Jel ima kakve sanse? Kome se obratiti?
Mob je predan u HT-u, a oni su ga proslijedili Mobisu.
Voda može uć u mobitel na sto načina, bez da ima ikakvih direktnih (očiglednih) doticaja s njom.
Najčešće može doći do nje ako ga drži u kupaoni dok se tušira, a slijede razni slučajevi kad ljudi rade na takvim pozicijama da prečesto ulaze iz toplog u hladno. Moj kum je baš takav slučaj imao sa svojim G2 još davnih dana.
Ako imaju indikator da je baš do toga došlo, neće biti baš najlakše istjerat to na garanciju, ali ja bih probao svim silama.
Instalirao sam ovi novi launcher sa G5 ali javlja neku grešku i ne želi se pokrenuti.
Instalirao sam ovi novi launcher sa G5 ali javlja neku grešku i ne želi se pokrenuti.
Ne treba ti apk, samo odaberi onaj easy home -> ides u postavke, applications, all applicaitons i nadji home ili lg home i klik: "uninstall updates"
to je to..ukenjao isto kao i ti i vratio tako nazad
Jel i dalje loša baterija kao kad je izašao MM?
I postoji li i dalje onaj problem (bar su neki imali koliko se sjećam) da alarm ne radi ujutro, jer kao doze ´umrtvi´ telefon?
Oni koji se bave sportskim životom, koju osim Runtastic aplikacija za vožnju bicikla možete preporučiti!?
Poželjno je da su kvalitetne slično Runtastic aplikaciji!

Oni koji se bave sportskim životom, koju osim Runtastic aplikacija za vožnju bicikla možete preporučiti!?
Poželjno je da su kvalitetne slično Runtastic aplikaciji!
Endomondo je meni osobno i bolji od Runtastica...

USB kabel minjaj...meni i frendu ista stvar bila.
Jesi dao aplikaciji sve potrebne dozvole? Je li ti upaljen podatkovni prijenos? Meni tako bude kad mi je data off pa nemože aplikacija update napraviti. Onda mi ni ne broji taj workout dok se ne spojim na WIFI ili uključim data. Ja imam problema s Google Maps. Valjda endomondo koristi google maps za lokaciju pa kad pokrenem endomondo pokrene se i google maps. Problem nastaje kad zatvorim endomondo. Maps nastavlja dalje raditi i drain-a mi bateriju, skoro 1%/min.