- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Here maps je za svoju cijenu najbolji izbor sigurno.
Ali ako si spreman platiti, Navigon je mislim ipak nešto bolji izbor.
Koristim jednu i drugu i preferiram Navigon, pametnije računa rute.
navigon koristi nokijine karte.
o opcijama kod rutiranja ne bih; jedno je besplatno a drugo 500-600 kn pa kome toliko vrijedi ta jedna opcija...
Ako puno voziš, uštediš na gorivu tu razliku.
Pozdrav!
Planiram sljedeći tjedan kupiti G3.
Zanima me najviše kako ste zadvoljni s baterijom? Koliko sati izdrži s upaljenim ekranom i povremenim igranjem?
I da li se jako pregrijava? Igram često Clash of clans i još pokoju igru pa mi je to bitno.
Imao sam Nexus 5 i prodao sam ga baš iz tih razloga- kod igranja je bio neormalno vruč i baterija je izdržala jedva 3 sata i nešto sitno korištenja...
Iz mog iskustva.....g3 cucla bateriju što god radio s njim, ništa ne pomaže, ni nadogradnja softvera ni resetiranje, ni gašenje aplikacija......a da se grije-grije se opako. SOT-a imam u najboljem slučaju 3,5-4 sata i to ako se sve zvijezde na nebu poklope. Mislio sam da će nadogradnjom softvera ( koristim zadnju inačicu) biti riješen problem trzanja-yeah right. Trza kao ja na sisate djevojke. Vidim da se ovdje neki tipovi hvale SOT-om 5-6 sati...hehe lažu kao somovi....nema teorije da se to dobije sa standardnom baterijom. Moj savjet...puno bolja opcija za tu lovu samsung note 3, sony z2 ili nešto slično.
Ekipa, jel se kome od vas pojavio burn na ekranu? Meni je u gornjem lijevom uglu jedna pjega duzine cca 1 cm pozutjela...sad me zanima oce mi pod garanciju mjenjat mob ili samo ekran pa raskopat mob cijeli..
samo kupi zadnji loli je odlican!
Iz mog iskustva.....g3 cucla bateriju što god radio s njim, ništa ne pomaže, ni nadogradnja softvera ni resetiranje, ni gašenje aplikacija......a da se grije-grije se opako. SOT-a imam u najboljem slučaju 3,5-4 sata i to ako se sve zvijezde na nebu poklope. Mislio sam da će nadogradnjom softvera ( koristim zadnju inačicu) biti riješen problem trzanja-yeah right. Trza kao ja na sisate djevojke. Vidim da se ovdje neki tipovi hvale SOT-om 5-6 sati...hehe lažu kao somovi....nema teorije da se to dobije sa standardnom baterijom. Moj savjet...puno bolja opcija za tu lovu samsung note 3, sony z2 ili nešto slično.
Al zaboravljaš jednu i praktički krucijalnu stvar; to je tvoje osobno mišljenje, bazirano na korištenju dotičnog, što znači da nije i drugima tako, odnosno s tim problemima koje si naveo...
Kolko čitam za G3, većinom nailazim na pozitivna iskustva sa dotičnim, tak da te tvoje izjave treba uzet s dozom rezerve...
A što se tiče laganja, ak i lažu, lažu samom sebi, a ne tebi odnosno ostalima, ne vidim korist od toga, osim pumpanja ega... Veli se: "ni iz džepa, ni u džep"..
Bez uvrede, al ljudi koji imaju G3 i još im govoriš tj sugeriraš opciju koja je bolja od dotičnog? Aj još malo razmisli o napisanom navodu...
Dal stvarno vjeruješ da će neko poslušat tebe i promptno zamjenit G3 za za ove tvoje gore navedene opcije.. Ovo je retoričko pitanje..
Na svakom je od njih da prosude koja je opcija dobra za njih, a ovo kaj si predložil i oko tih modela bi se dalo razgovarat, nisu ni oni kak se veli "bez putra na glavi"
Bez uvrede stari..
Jel si uopće probao factory reset?
Pozdrav!
Planiram sljedeći tjedan kupiti G3.
Zanima me najviše kako ste zadvoljni s baterijom? Koliko sati izdrži s upaljenim ekranom i povremenim igranjem?
I da li se jako pre9grijava? Igram često Clash of clans i još pokoju igru pa mi je to bitno.
Imao sam Nexus 5 i prodao sam ga baš iz tih razloga- kod igranja je bio neormalno vruč i baterija je izdržala jedva 3 sata i nešto sitno korištenja...
Zao mi je kaj ti ovo govorim jer sam i sam vlasnik g3 32 gb,da sam na tvom mjestu dobro bi i razmislio jel bi kupio g3... Od stekanja i nacukavanja softwera do pucanja maske kod mikrofona i ir blastera i displaya koji guta.navedenu bateriju i koji je vjerovatni uzrok stekanja moba... Prije 2 dana sam imao frendov xperiu z3 u rumama... Reci cu samo zajeb sam napravio taj dan kad sam uzeo g3 a ne z3 ... Mobitel dela ko svicarski sat i ima puno bolji vijek trajanja baterije nego g3 ..
Moj je dosao neki dan sa servisa jer je naravno pukla maska kod mikrofona i kod ir blastera ... Vracen ma tvornicke znaco na njemu nije nista ostalo... Cim sam ga dobio osao je rucni update na zadnju veeziju softwera-a... Mobitel steka i nacukava a prazan ko hrvatska drzavna blagajna...
Opet se nakupilo trolova koji blate G3 u temi....Znaci taj trzavi G3 je mobitel godine..pa kako???
@Zvonac, što si napao čovjeka... Kolko sam shvatio, ti nisi shvatio da je on meni odgovarao na pitanje, nije post bio namijenjem ljudima koji imaju g3.. Ja sam pitao za bateriju i pregrijavanje i on mi je odgovorio i još je na početku napisao da je to njegovo iskustvo.
@Skylight, hvala na odgovoru. Za z3 znam, ima ga brat, znam da je bolji, ali mi je malo pre skup.
Dali ste mi sad na razmišljanje, a bio sam siguran da ću uzeti g3, na papiru i slikama izgleda tako dobro... :/
Ali očito LG još uvijek ima previše tih diječjih bolesti... Isto tako dobro mi je izgledao i nexus 5, pa sam ga zbog istih problema prodao...
Lijepo molim ostale vlasnike da podijele svoja iskustva.. pogotovo s baterijom i pregrijavanjem kod igranja...
Vjeruj ni meni ni meni nije jasno kako je to mob godine... Da mob ima specifikacije ,al eto dela kak dela ... Nemojte se durit zato kaj nisu svi zasovoljni sa njim...
@Zvonac, što si napao čovjeka... Kolko sam shvatio, ti nisi shvatio da je on meni odgovarao na pitanje, nije post bio namijenjem ljudima koji imaju g3.. Ja sam pitao za bateriju i pregrijavanje i on mi je odgovorio i još je na početku napisao da je to njegovo iskustvo.
@Skylight, hvala na odgovoru. Za z3 znam, ima ga brat, znam da je bolji, ali mi je malo pre skup.
Dali ste mi sad na razmišljanje, a bio sam siguran da ću uzeti g3, na papiru i slikama izgleda tako dobro... :/
Ali očito LG još uvijek ima previše tih diječjih bolesti... Isto tako dobro mi je izgledao i nexus 5, pa sam ga zbog istih problema prodao...
Lijepo molim ostale vlasnike da podijele svoja iskustva.. pogotovo s baterijom i pregrijavanjem kod igranja...
Nisam napao čovjeka, neg sam mu na obasnio na način koji je primjeren komunikaciji na forumu.. Valda kužiš o čem pričam..
Da tek sad vidim da je tebi odgovarao..
1. Al opet tip je razočaran G3ijem i još daje preporuku za druge smartfone, a kao što velim, svaki ima neku "manu"..
2. Nazivat nekog (bez dokaza) lažovima, baš i nije primjereno, zar ne..
Inače, nemoj se na temelju jednog komentara držat ko pijan plota...
Uzmi od nekog G3 pa se poigraj pa ćeš vidjet, malo je glupo sad izostavit G3 radi zato kaj je neko napisal, brdo negativnih mana, osim ak nisi takav baksuz pa naletiš na škart primjerak il defektan..
Ma znam da ga nisi napao, nisam to tako doslovno mislio.
Ne držim se ja sad toga, i dalje sam zagrijan za njega, zato molim ostale vlasnike da podijele svoja iskustva...
evo ti i moje iskustvo;
- za te pare uvjerljivo bestbuy
- do zadnjeg updatea 20h (redovni sluzbeni update) mob nije bas radio kako treba, pa je bilo povremeno i stucanja, ali sa zadnjim updateom radi fino brzo i apsolutno nikakavo zagrijavanje ne osjetim u ruci, iako ja bas ne igram igre na mobitelima probao sam neke cisto da vidim kako ide, pa me nemoj previse oko toga pitat, za sav ostali normalan radi sve radi bez greske..
- baterija mi izdrzi 6 sati sot ako non stop radi, ili oko 4-4.5 sot kroz 24 sata normalnog koristenja (ekran na 50-60%)
- ocekujem da ce 5.1 update jos malo ubrzati i poboljsati rad kao sto je slucaj sa nexus 6
- ukratko: 0 problema s njim, sve radi kako treba, ali da, moze i treba radit jos bolje i fluidnije sto ocekujem kroz neki od slijedecih updatea..
Opet ja....da ponovim, mob je prekrasan i ima super ekran za multimediju i sve ostalo...igre na mobu ne igram tak oda ne znam kako reagira, ali mogu misliti da se grije i da se baterija troši kao luda....prije njega sam imao samsung note 2, koji je imao puno bolju bateriju, mada su na papiru istog kapaciteta. Danas malo gledao jubito i surfao...zagrijao se dosta....inače nemam u njemu stotine aplikacija, već samo 40tak. U zadnje vrijeme su mi se i kod poziva počeli pojavljivati problemi tipa da mi sugovornik zvuči kao da priča pod vodom ili kao da nešto isprekidano vibrira u pozadini....razaznam svaku petu riječ.....prekid i ponovni poziv riješi taj problem... ne pojavljuje se uvijek, ali u zadnje vrijeme česšće nego prije...uzrok nepoznat i javlja je kod različitih sugovornika. To me jako počinje živcirati i malo nedostaje da ga se riješim jer je to nedopustivo. Nećaku sam za rođoš kupio xiaomi mi3 i zaista se iznenadio koliko je dobar mob, iako zazirem od kineza. Dva mjeseca kasnije mob radi kao urica bez ijednog problema. također znam par ljudi koji imaju xiaomi i ne bih ga ni prodali niti se mijenjali. Ne znam što da ti kažem, kad sam lg g3 isprobavao u trgovini oduševio me je izgledom, ekranom, hardverom, čak i softver izgleda priti najz. Međutoa, nakon 4 mj korištenja nisam zadovoljan baterijom, zagrijavanjem i smetnjama u razgovoru za koje ne mogu skužiti odakle su. Da je baterija bolja preporučio bih ti ga bez razmišljanja, ali mislim da nikakav softver ju neće drastično poboljšati jer je ekran jednostavno preveliki potrošač, zbog kojeg i sučelje zatrzava. Jedino rootanje pa na neku foru spustiti rezoluciju na fhd kao što neki ovdje spominju. Razmisli bolje o alternativama u tom cjenovnom rangu. Pozdrav.
a da se grije-grije se opako
igre na mobu ne igram tak oda ne znam kako reagira, ali mogu misliti da se grije i da se baterija troši kao luda....
Ti si sam sebi kontradiktoran.
I nalaziš usporedbu autonomije sa Note2? Koji ima slabiji procesor i manju rezoluciju ekrana? Daj se saberi.
sorry ako je off topic ali imam spigen slim armor shimmery bijeli orginal za g3...visak mi je pa ako je netko zainteresiran moze u inbox...lp
Ekipa, jel se kome od vas pojavio burn na ekranu? Meni je u gornjem lijevom uglu jedna pjega duzine cca 1 cm pozutjela...sad me zanima oce mi pod garanciju mjenjat mob ili samo ekran pa raskopat mob cijeli..
Jel se ovo jos nekom desilo ***ala vas prepucavanja....ko je zadovoljan je zadovoljan...ja sam npr izuzetno zadovoljan pored toga stoje zagorio ekran...
Sve više razmišljam o povratku na G3, dopizdio mi iphone malo. Gledam u ducanima 3200kn od 16gb, 3600 od 32gb.
Jel se može sada ikako staviti recovery i root na lolipopu ili još uvijek treba downgrade na kitkat?
Uz sve svoje neke mane mobitel je odlican.
On je najjeftiniji od svih njegovih konkurenata.
Neke nedostatke jednostavno se moze pretrpit i ne utijecu na njegovo goristenje.
Tu i tamo koji lag, a mislim neznam za to zastucavanje ce propast svijet jer u milisekundi se nije otvorio imenik.
Meni mobitel sluzi super, slike radi odlicne, veliki i ljepi ekran za procitat neki tekst i opcenito ugodan rad.
Ne grije se vise od bilo kojeg drugog telefona. Nexus 4 sam imao prije njega i nema tu meni neke razlike osim sto je N4 sto se tice glatkog rada odlican. Ali kauem to je nebitna stvar jer u konacinic ne desi se nesto sto neomogucuje koristenje uredaja.
Meni je baterija cist ok.
Ujutro u 7 ga skinem s punjaca, 2 mail acc se koriste, po netu uvijek nesto rovarim, fejs, viber i par poziva, malo na yt i uvijek izdrzi da ga stavim navecer oko 12 na punjenje, stim da je od 7-15 na mobilnoj mrezi a kasnije na wifi ak idem negdje onda jos malo ma mobilnoj.
Ja sam u globalu s tim uredajem zadovoljan.
Neboh ga mijenjo za npr xperu Z3 jer jednostavno ovaj nudi sve zadovoljavajuce za manje para.
A kad se uzme cijena i mogucmogucnosti onda neki nedostaci su najmanja stvar u tom svemu.

evo ti i moje iskustvo;
- za te pare uvjerljivo bestbuy
- do zadnjeg updatea 20h (redovni sluzbeni update) mob nije bas radio kako treba, pa je bilo povremeno i stucanja, ali sa zadnjim updateom radi fino brzo i apsolutno nikakavo zagrijavanje ne osjetim u ruci, iako ja bas ne igram igre na mobitelima probao sam neke cisto da vidim kako ide, pa me nemoj previse oko toga pitat, za sav ostali normalan radi sve radi bez greske..
- baterija mi izdrzi 6 sati sot ako non stop radi, ili oko 4-4.5 sot kroz 24 sata normalnog koristenja (ekran na 50-60%)
- ocekujem da ce 5.1 update jos malo ubrzati i poboljsati rad kao sto je slucaj sa nexus 6
- ukratko: 0 problema s njim, sve radi kako treba, ali da, moze i treba radit jos bolje i fluidnije sto ocekujem kroz neki od slijedecih updatea..
Potpisujem!
Ja ne znam sta vi ljudi pricate...meni mob radi savrseno. Niti trza niti se grije. Prije G3 imao S.Galaxy S2 i ovo je za njega formula u svemu. Moba bas dosta koristim a baterija mi traje dva dana bez beda i briga da cu ostati bez moba. Sto se grijanja tice, hladan ili mlak ali vruc sigurno nije. Imam ga tek nekih 20tak dana i ja jako zadovoljan. Kad izadje G4 odmah si uzmem a ovaj dam zeni. Inace mob je rootan direktno iz kutije i stavljen custom room ChupaChups v.4.2 a model je sa 16gb i kartica od 64gb ubacena.
Uh uh... Sad više ne znam što da mislim. Neki su jako zadovoljni, neki jako nezadovoljni. Nekima se grije i cucla bateriju, nekima ne...
Mobitel mi je jako sviđa, ali baterija i pregrijavanje su mi jako bitne stvari. Kao što sam napisao, iz tih razloga sam se i riješio nexusa 5...
Nagledao sam se review-ova i u gotovo svakom spominju pregrijavanje i slabu bateriju.
Mislim da ću ipak uštedjeti još malo kuna i kupiti drugi mobitel.
Hvala svim koji su podijelili iskustva.
da, sto se tice reviewa, gotovo svi su radeni kad zadnji update nije postojao, tako da je to sto si procitao bilo manje vise normalno, uzmi od nekog ako imas pa probaj, ne slusaj ni ovog ni onog..
bas me zanima koji mob ces uzeti da ti se ne zagrijava kod igranja i ne sisa bateriju kod igranja.. kad kupis napisi nam da znamo, jer takav jos nisam vidio
i jos nesto, svi koju su upgrejdali sa 4 na 5.0 a nisu napravili factory reset nakon toga imaju nekakvih problema
Jucer kupio 16 gb verziju za 2200 i danas prodao za 2500.
Na sebi je imao 20h verziju i kako ameri vele "was not impressed".
Tek sada dok sam vidio uzivo 1440p na mobu vidim koliko je beskorisna ta rezolucija i koliko usporava mob.
Tko veli da je g3 lag free mobitel ili laze ili mozda zna nesto sto ja neznam pa je twekao mob.
Jedino sto me je impresioniralo je screen to body ratio.Nikad po velicini nebi rekao da ima 5.5 inca zaslon.
da, sto se tice reviewa, gotovo svi su radeni kad zadnji update nije postojao, tako da je to sto si procitao bilo manje vise normalno, uzmi od nekog ako imas pa probaj, ne slusaj ni ovog ni onog..
bas me zanima koji mob ces uzeti da ti se ne zagrijava kod igranja i ne sisa bateriju kod igranja.. kad kupis napisi nam da znamo, jer takav jos nisam vidio
Pogledao sam sve friške review-ove, one tipa after 6,7 months koji su zadnji dodani na yt... i opet im trzaju, bateriju pune 2 puta dnevno, gotovo svi kažu da se nenormalno grije.
Nisam rekao da postoji mobitel koji se ne zagrijava i ne sisa bateriju kod igranja, nisam toliko neinteligentan. Ali da postoje mobiteli koji su kod igranja topli, a ne vrući i kojima baterija izdrži cijeli dan iako se igraju igrice, postoje.
Jučer sam prodao s5 mini, znaam da je puno slabiji manji i da se nemože uspoređivati, ali ne pamtim kada sam bateriju uspio isprazniti u jednom danu koliko god ga koristio, a kod igranja zahtjevnijih igrica bio je mlak, čak niti topao. Prodao sam ga jer želim snažniji mobitel (da mi ne trzaju zahtjevnije igre kao na s5 mini) i veći ekran.
Znam da su uređaji koje gledam puno snažniji i imaju veće ekrane, ali od takvog jednog flagshipa očekujem barem približne rezultate što se baterije i grijanja tiče kao što sam imao na s5 mini.
Pogledao sam sve friške review-ove, one tipa after 6,7 months koji su zadnji dodani na yt... i opet im trzaju, bateriju pune 2 puta dnevno, gotovo svi kažu da se nenormalno grije.
Nisam rekao da postoji mobitel koji se ne zagrijava i ne sisa bateriju kod igranja, nisam toliko neinteligentan. Ali da postoje mobiteli koji su kod igranja topli, a ne vrući i kojima baterija izdrži cijeli dan iako se igraju igrice, postoje.
Jučer sam prodao s5 mini, znaam da je puno slabiji manji i da se nemože uspoređivati, ali ne pamtim kada sam bateriju uspio isprazniti u jednom danu koliko god ga koristio, a kod igranja zahtjevnijih igrica bio je mlak, čak niti topao. Prodao sam ga jer želim snažniji mobitel (da mi ne trzaju zahtjevnije igre kao na s5 mini) i veći ekran.
Znam da su uređaji koje gledam puno snažniji i imaju veće ekrane, ali od takvog jednog flagshipa očekujem barem približne rezultate što se baterije i grijanja tiče kao što sam imao na s5 mini.
ne znam odakle si, ali ako si blizu mene mozemo otic na kavu i ti uzmi moj mob i probaj ga natjerat da bude vruc, da ga punis 2x dnevno uz normalno koristenje i sl. gluposti. ako si zainteresiran javi na pm. ne salim se
ne znam odakle si, ali ako si blizu mene mozemo otic na kavu i ti uzmi moj mob i probaj ga natjerat da bude vruc, da ga punis 2x dnevno uz normalno koristenje i sl. gluposti. ako si zainteresiran javi na pm. ne salim se
Nedaj se isprovocirat od toliko jadnika koji mrze G3..neznam šta im je toliko skrivio..možda zato što je toliko predobar...hahaha