LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.244.114
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Wh1T3L10n kaže...

Moze mala pomoc??

Sa Titanium Backupom sam obrisao McAfee ali aplikacija mi je i dalje vidljiva u "meniju" s tim da kad ju pokusam pokrenuti kaze ".......has stopped"

Gdje sam pogrijesio???

I sto se sve slobodno smije pobrisati??

Hvala

Jesi reboota mob?

sent via LG G3
12 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...
Wh1T3L10n kaže...

Moze mala pomoc??

Sa Titanium Backupom sam obrisao McAfee ali aplikacija mi je i dalje vidljiva u "meniju" s tim da kad ju pokusam pokrenuti kaze ".......has stopped"

Gdje sam pogrijesio???

I sto se sve slobodno smije pobrisati??

Hvala

Jesi reboota mob?

To mi nije palo na pamet... :D Evo idem probati... 

EDIT : Evo, nakon restarta nema vise aplikacije...

Sad jos moram pronaci popis aplikacija koje se smiju brisati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 21:05 (Wh1T3L10n).
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li ima kakve potrebe da root-am mobitel. Nikada do sada nisam to radio na mobitelima, zapravo nije se ni moglo izvuci nesto posebno iz njega, nisu bile neke masine.

Da li mogu dobiti kakva poboljsanja na brzini i fluidnosti mobitela. Ne koristim nikakve custom rom-ove, niti nesto pokusavam modati, obicni korisnik znaci.

Da li ima kakvih dobrih ROM-ova, ili je bolje ostati na 20h verziji, za mene (obicnog krisnika).

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Da li ima kakve potrebe da root-am mobitel. Nikada do sada nisam to radio na mobitelima, zapravo nije se ni moglo izvuci nesto posebno iz njega, nisu bile neke masine.

Da li mogu dobiti kakva poboljsanja na brzini i fluidnosti mobitela. Ne koristim nikakve custom rom-ove, niti nesto pokusavam modati, obicni korisnik znaci.

Da li ima kakvih dobrih ROM-ova, ili je bolje ostati na 20h verziji, za mene (obicnog krisnika).

to i mene zanima a niko nece odg :/ jel ima nekih dobrih appova na loliju da po boljšam svoj mob sa tim ako ga rootam

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 12:33 (Nvidia GTX 680).
17 godina
MrRango kaže...
 Ne koristim nikakve custom rom-ove, niti nesto pokusavam modati, obicni korisnik znaci.

za mene (obicnog krisnika).

Evo ti odgovora, ne treba ti root..

Ak si zadovoljan s mobom, onda uživaj dalje..

14 godina

Ako vam ništa ne znače aplikacije kao Titanium backup, Tasker, Greenify, Ad away, GMD gesture control, DataSync  i sl, onda vam ne treba root, kako za KK, tako i za LP

13 godina
neaktivan
dabar39 kaže...

Ako vam ništa ne znače aplikacije kao Titanium backup, Tasker, Greenify, Ad away, GMD gesture control, DataSync  i sl, onda vam ne treba root, kako za KK, tako i za LP

Lg ima odličnu "LG Backup funkciju" tako da ti Titanium backup ne treba., Greenify više štete nego koristi....tako da ti root nije potreban.

Jedina prednost root-a je po meni što prije službene nadogradnje na neki novi Android možeš imat taj android na cutom romu...

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Trebao bih si instalirati neku navigaciju na G3. Moze neka preporuka. iGO, Navigon,Sygic ili nesto drugo. Pitam zbog rezolucije samog displaya da to lici na nesto a da ima dobre karte prvenstveno za RH a onda BiH i SRB.

thx !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dxdandy kaže...

Trebao bih si instalirati neku navigaciju na G3. Moze neka preporuka. iGO, Navigon,Sygic ili nesto drugo. Pitam zbog rezolucije samog displaya da to lici na nesto a da ima dobre karte prvenstveno za RH a onda BiH i SRB.

thx !

Navigon

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
10 godina
dxdandy kaže...

thx !

navigon mi radi bez greske, i dobre su karte za hr

12 godina
neaktivan
dabar39 kaže...

dabar adaway radi na loliju mozes to potvrditi? ako radit samo cu zbog toga onda rootat jel me reklame ubijaju u pojam

13 godina
neaktivan
Nokia here maps, besplatno, moze radit preko neta da vice malu a moze se kroz app skinut karta i radi offline.
Koristim svaki dan na terenu, jos me nije dovela na krivu lokaciju.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina

Here maps je za svoju cijenu najbolji izbor sigurno.

Ali ako si spreman platiti, Navigon je mislim ipak nešto bolji izbor.

Koristim jednu i drugu i preferiram Navigon, pametnije računa rute.

Board Games Fanatic
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 17:54 (Motorna Testera).
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel' ide xposed na lolli i twrp. Hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo i video kako se ubacuje root na LL

0 0 hvala 1
10 godina
LG G3 - rasprava

Pozz moze pomoc,htio bih sa ebay narucit mobitel pa da provjerim s vama dal bi ovaj radio u hrvatskoj na nasoj mrezi i internetu http://www.ebay.com/itm/LG-G3-D855-32GB-FACTORY-UNLOCKED-5-5-True-HD-2-5GHz-Quad-Core-MicroSD-slot-/191227501054?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c860c19fe

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 22:04 (croGOREatia).

0 0 hvala 0
10 godina
croGOREatia kaže...

Pozz moze pomoc,htio bih sa ebay narucit mobitel pa da provjerim s vama dal bi ovaj radio u hrvatskoj na nasoj mrezi i internetu http://www.ebay.com/itm/LG-G3-D855-32GB-FACTORY-UNLOCKED-5-5-True-HD-2-5GHz-Quad-Core-MicroSD-slot-/191227501054?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c860c19fe

ne budi lud, to ti je 3000kn i tko zna sto ces dobit i kako ce raditi,

uzmi takav isti novi sa garancijom na njuskalu za 2500kn pa na dalje..

17 godina

ne radi ova metoda sa lolia , fail ... probao MTP,PTP...mjenjao usb ulaze nista nepomaze... sve dektektira i kad kod dwld modea treba na mobu pokazat progres samo mi u batchu javi da je sve proslo iako 

se vidi da nije i to je to ... 

p.s u PTP niti ne prodje prvu fazu detekcije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 22:58 (4mal).
10 godina
LG G3 - rasprava

Problem mi je sto sam trentacno u americi i pao mi je dana smobitel i pokvario se,puko ekran puklo sve.A kad se vratim u hrvatsku treba mi mobitel obavezno za poziv za auto bla bla itd

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
croGOREatia kaže...

Problem mi je sto sam trentacno u americi i pao mi je dana smobitel i pokvario se,puko ekran puklo sve.A kad se vratim u hrvatsku treba mi mobitel obavezno za poziv za auto bla bla itd

D855 ti je internacionalna verzija i radi bilo gdje u svijetu.

14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
dabar39 kaže...

dabar adaway radi na loliju mozes to potvrditi? ako radit samo cu zbog toga onda rootat jel me reklame ubijaju u pojam

Sorry, ne znam ti odgovoriti. Vratio sam se na KK prije mjesec i nešto, čekam bolji LP (iako mi se čini da su 20h i derivati manje više OK) i dodatni napredak po pitanju Xposeda i GestureControla na LP.

15 godina
LG G3 - rasprava

ja ne vjerujem od cega su vama mobiteli, od secera? meni je pao X puta sa raznih visina i na razne dijelove (iza, napred, bok) i nikad nista, osim kad mi jednom klizao po mokrom asfaltu, izgrebao se cover iza...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

ne radi ova metoda sa lolia , fail ... probao MTP,PTP...mjenjao usb ulaze nista nepomaze... sve dektektira i kad kod dwld modea treba na mobu pokazat progres samo mi u batchu javi da je sve proslo iako 

se vidi da nije i to je to ... 

p.s u PTP niti ne prodje prvu fazu detekcije...

Meni je proslo bez problema... PTP, U download modeu mi takodjer nije pokazivalo progres ali nakon sto je batch resetira mob SuperSU je bio instaliran i mob rootan.

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav ! Kad dolazi onaj update sa fixevima za  lolipop ako neko zna ?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Motorna Testera kaže...

navigon koristi nokijine karte.

o opcijama kod rutiranja ne bih; jedno je besplatno a drugo 500-600 kn pa kome toliko vrijedi ta jedna opcija...

14 godina
odjavljen
Egregični kaže...
Motorna Testera kaže...

navigon koristi nokijine karte.

o opcijama kod rutiranja ne bih; jedno je besplatno a drugo 500-600 kn pa kome toliko vrijedi ta jedna opcija...

Jedno je besplatno, a drugo je 500-600kn, ali može biti besplatno :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
10 godina
LG G3 - rasprava

da li je netko mozda probao nomone na 5.0 ? i preporoditi ovaj mob..

tj rootan mob na 5.0 spustiti na fullhd rezoluciju sa ove trenutne nepotrebne qhd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

uspio ga rootat promjenio rezu na 1080p i prilagodio appove istom...mob leti!

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
4mal kaže...

uspio ga rootat promjenio rezu na 1080p i prilagodio appove istom...mob leti!

5.0 imas?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice