LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.244.226
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Slikano s G3, nije nesto posebno niti zanimljivo..

U pitanju je LED TV

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

A jel podešavaš prije svake fotografije ili kako je?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Zavisi od uslova do uslova. Za svaku fotografiju ide razlicito podesavanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 22:27 (LG G2).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

sta je tu posebno? meni slike sa stock kitkatom i kamerom su iste...ja ocekivao sad cuda, al sam ostao razocaran...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G3 - rasprava
mind_challenge kaže...
win32 kaže...

Je li tko u zadnje vrijeme isprobao kakav novi kejs za G3 iz vise klase?

P.S.

Koju aplikaciju koristite za fotic jer ova po defaultu je koma.

Imam kod kuce G2 i G3 te G2 je sto se tice aplikacije za fotografiranje miljama bolji nego od ove na G3, koja je blago receno katastrofa.

Instaliraj si Xcam sa XDA. Miljama bolji od ove dvije zajedno.

Po kojim stavkama, po čemu je bolja Xcam od obične?

Znam da ima mogućnost snimanja u 60fps-a, koje su još prednosti?

Nvidia GTX 680 kaže...

LG G4 slike ja sam osobno razočaran ako ce stvarno od flagshipa radit "flex sranja" em kaj izgleda deblje i ruznije od G3 i pogotovo te glupusti sa felx savijanjem mi se ne svidaju ako su to stvarno slike od G4 ja ostajem jos dugo vremena na G3 http://www.nowhereelse.fr/lg-g4-photos-presse-105599/ daj komentirajte zanime me bas vase misljenje?

Ne vjerujem da će G4 biti zakrivljen, za malo ekstremnije tu je "HALO" model Flex 2(zakrivljenost, samoreparirajuća stražnjica,...), ne vjerujem da će s tim riskirati, možda povećanjem samog ekrana al zakrivljenošću ne...

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo pošto vjerujem dosta vas ima problema s trajanjem baterije na našem ''zmaju'' nakon nekog istraživanja došao sam do 3 najbolja prijenosna punjača jačine oko 10,000mah-a, tzv. power bank.

Cijena: 25-30 $ + shipping, ne čini se previše za uređaj koji ti može cca 4 puta napuniti full bateriju. Sami punjači se pune oko 5h.

Linkovi:

http://www.amazon.com/Xiaomi-10400mah-External-Battery-Smartphones/dp/B00HTNYTUI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426528992&sr=8-1&keywords=xiaomi+10400mah+power+bank

http://www.amazon.com/gp/product/B00JTDG03U/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00JTDG03U&linkCode=as2&tag=xaybzc-20&linkId=G4EPKKKXHNVRUHRW

http://www.amazon.com/Compact-10000mAh-Portable-External-Technology/dp/B009USAJCC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426531808&sr=8-1&keywords=anker+10000

Ovaj potonji se po recenzijama čini najbolji no eto..ako netko ima sličnih iskustava, podijelite :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako vam se svidja kvalitet? Ubacena nova podesavanja sa GP,verzija 1.5.2

https://flic.kr/p/rnh3M3

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Kako vam se svidja kvalitet? Ubacena nova podesavanja sa GP,verzija 1.5.2

https://flic.kr/p/rnh3M3

Molim za malu pomoc. Skinuo sam aplikaciju XCam i onaj posebni dodatak za settingse ali mi nije jasno sto znaci ovo " GP ". Dali je to jos neki dodatak ili nesto drugo.  Znaci ja imam XCam i XCam LG Settings v.1.4.0.

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Taj posebni dodatak - settings,sto ti kazes,on se skida sa GP. A GP je google play prodavnica,market za skidanje aplikacija ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Taj posebni dodatak - settings,sto ti kazes,on se skida sa GP. A GP je google play prodavnica,market za skidanje aplikacija ;)

Nisam znao da GP = Google Play

THX !

E sad imam molbu za tebe. Dali bi ti bilo tesko u par crta onako napisati barem otprilike postavke za nocne slike. Znam da se razlikuje od slike do slike. Cemu sta sluzi i sl. Nadam se da kuzis. Mislim da bi pomoglo i drugima.

Hvala ti !

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sto se tice nocnih slika,gde ima previse osvetljenja,probaj da ISO vrednost oboris. Automatika zna u vecini slucaja da previse podigne ISO,samim tim slika postane zuckasta i sa manje detalja. U takvim situacijama,oborim ISO na 800 i okidam (sto se da primetiti i na mom flickr nalogu)

Na mestima gde nema toliko osvetljenja (ulicnih),smanjujem brightness po potrebi (mahom to bude na -1)

Sto se tice settings-a,stock kamera nocu ima dosta suma,to smanjujem tako sto u podesavanja stavim sharpness na 8-9,po default-u je 12

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 11:16 (LG G2).

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
nikola1706 kaže...

Evo pošto vjerujem dosta vas ima problema s trajanjem baterije na našem ''zmaju'' nakon nekog istraživanja došao sam do 3 najbolja prijenosna punjača jačine oko 10,000mah-a, tzv. power bank.

Cijena: 25-30 $ + shipping, ne čini se previše za uređaj koji ti može cca 4 puta napuniti full bateriju. Sami punjači se pune oko 5h.

Linkovi:

http://www.amazon.com/Xiaomi-10400mah-External-Battery-Smartphones/dp/B00HTNYTUI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426528992&sr=8-1&keywords=xiaomi+10400mah+power+bank

http://www.amazon.com/gp/product/B00JTDG03U/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00JTDG03U&linkCode=as2&tag=xaybzc-20&linkId=G4EPKKKXHNVRUHRW

http://www.amazon.com/Compact-10000mAh-Portable-External-Technology/dp/B009USAJCC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426531808&sr=8-1&keywords=anker+10000

Ovaj potonji se po recenzijama čini najbolji no eto..ako netko ima sličnih iskustava, podijelite :)

Imam taj prvi powerbank ood Xiaomia 10400mAh . Placem 150 kn i vrijedi svake lipe . Sporo se puni ako ga punite preko usba , treba mu stvarno pol dana nekad i vise , a preko struje se napuni u 4-5 sati . Negdje sam procitao sa su sonyeve baterije unutra . Dajem svakako preporuku za powerbank . Uzeo sam i jos silikonsku masku za njega pa izgleda odlicno . ;) 

15 godina
LG G3 - rasprava

jel ide ovaj Xcam na 4.4.2 ili samo na 5.0.x

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Pitanje.

Da li se još nekome mob sam resetira na v20h. Znači ništa ne radim i samo odjednom se upali ekran te gasi i sam pali. Tjednom mi se to jedanput desi. Inače uopće ne gasim mob, ali to ne bi trebao biti razlog da se sam resetira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

da li bi mi mogao netko tko koristi (po mogucnosti na 4.4.2., ako je isto kao na 5, onda svejedno), okinuti par screenshotova, cisto da vidim kako izgleda i koje sve opcije ima za podesiti?

ne nadem to na xda u topicu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Koliko mu treba da napuni LG? I jel zaista moze toliko puta napuniti mob?  Uzeo ga preko amazona ili?  

hvala na odgovorima :) 

15 godina

Ipak previše za 'non-tablet'.

17 godina
LG G3 - rasprava

sve do 6 je jos ok , imam lumiu 1520 pa je koristim ko tablet i fotich uz lg g3 ... uglavnom 5.6 nije takav big deal samo 0.1mm se povecao u gabaritima sto je podnosljivo 

ali ako je dobar dizajn kao u lg g3 nece niti skuzit tih 5.6 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 17:43 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav svima!

Molim za malu pomoc. Upravo se ponovih u Samsung microSDXC UHS-I 64Gb karticu. Sad me zanima jer ju je G3 formatirao u vjerojatno FAT32 format dali je to obavezno ili moze biti i u recimo NTFS-u. Pitam zbog ogranicenosti velicine fileova na max. 4gb. Znaci kad snimam nesto duze u 1080p ili 4k video ce vjerojatno preci tu velicinu i onda cjepkati na djelove sto ja ne zelim. Moze li recimo u exFat ako ne ide u NTFS ?

Ako je moguc neki drugi format dali ce u slucaju stavljanja novog softvera onda SD kartica biti vidljiva twrp iz kojeg dalje flasham novi rom ?

Hvala i LP !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Koliko je meni poznato, exFat je po defaultu, i takav ti je sad format kartice.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dxdandy kaže...

Pozdrav svima!

Molim za malu pomoc. Upravo se ponovih u Samsung microSDXC UHS-I 64Gb karticu. Sad me zanima jer ju je G3 formatirao u vjerojatno FAT32 format dali je to obavezno ili moze biti i u recimo NTFS-u. Pitam zbog ogranicenosti velicine fileova na max. 4gb. Znaci kad snimam nesto duze u 1080p ili 4k video ce vjerojatno preci tu velicinu i onda cjepkati na djelove sto ja ne zelim. Moze li recimo u exFat ako ne ide u NTFS ?

Ako je moguc neki drugi format dali ce u slucaju stavljanja novog softvera onda SD kartica biti vidljiva twrp iz kojeg dalje flasham novi rom ?

Hvala i LP !

Zaboravih napisati da sam korisnik Apple racunala ako je bitno zbog vidljivosti particija. U svakom slucaju mogu pisati i pristupati preko Mac racinala svim formatima windows particija i isto tako Linux particija pa ako je u tom slucaju moguce karticu formatirati u bilo koji foramta samo da radi i da podrzava fileove vece od 4gb ja pre pre zadovoljan.

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 23:48 (LG G2).

2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

pa jel ima kaj dobro od rootanih appova uopce za loly tako da znam jel se uopce isplati rootat?

12 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

pa jel ima kaj dobro od rootanih appova uopce za loly tako da znam jel se uopce isplati rootat?

Kao na primjer koja ? Svakome je neka druga dobra.....

12 godina
neaktivan
dxdandy kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Kao na primjer koja ? Svakome je neka druga dobra.....

daj mi par svojih favorita ..

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moze mala pomoc??

Sa Titanium Backupom sam obrisao McAfee ali aplikacija mi je i dalje vidljiva u "meniju" s tim da kad ju pokusam pokrenuti kaze ".......has stopped"

Gdje sam pogrijesio???

I sto se sve slobodno smije pobrisati??

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Sto se tice nocnih slika,gde ima previse osvetljenja,probaj da ISO vrednost oboris. Automatika zna u vecini slucaja da previse podigne ISO,samim tim slika postane zuckasta i sa manje detalja. U takvim situacijama,oborim ISO na 800 i okidam (sto se da primetiti i na mom flickr nalogu)

Na mestima gde nema toliko osvetljenja (ulicnih),smanjujem brightness po potrebi (mahom to bude na -1)

Sto se tice settings-a,stock kamera nocu ima dosta suma,to smanjujem tako sto u podesavanja stavim sharpness na 8-9,po default-u je 12

Evo jedno tehničko pitanje. Podesim u XCam LG Settingsima Bitrate control i recimo sve podesim da maximum tj. na 60mbps i kad snimim 4K video sample, prebacim ga na racunalo i provjerim preko MediaInfo opet dobijem da mi je 4K video 30mbps.

Dali jos negdje moram sto podesiti jer mi se cini da XCam LG ne vuce te postavke. Kad opet udjem u  XCam LG Settingsima i sve sto sam podesio je ostalo kako sam i ostavio ali nekako bih rekao da ne povlaci ta nova podesenja ili sam si ja umislio i tako zapravo mira biti.

I jos samo moje zapazanje, kako god bila sva ova podesenjima, 4k video je nemjerljivo bolji od 1080p 30 i 60fps. Ono sto me smeta je da za vrijeme snimanja dok radis prijelaz sa jedne na drugu stranu ako samo malo brze ides prema jednoj strani onda dolazi do laganog trzuckanja slike. Bez obzira na postavljenu rezoluciju i broj fps-a. Zapravo ovo me ne smeta nego mi je strasno iritantno. Pila od mobitela a traza snimljeni video  materijal. MicroSD kartica je Samsung microSDXC UHS-I cija brzina je deklarirana na read/write 90mb/s / 80mb/s sto bi trebalo biti puno vise nego dovoljno. Malo sam zatecen. Ima li tko jos ovakvih problema ili to samo ja primjecujem ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice