LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.084.749
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
LG G2 tema

BTW jutros je Dorimanx izbacijo novi LP Kernel za Stock rom  

[LP 5.0.2 Kernel 3.4.107][08 MAY] Dorimanx 1.2 LG G2 D802 

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

moze pomoc. netko od prijatelja mi je prcko po mobitelu i dodo je na lock screen music widget i NIKAKO ga nemogu maknut,sve ostale widgete mogu onak drzim i bacim u kos ali ovaj prokleto nece,nezna zasto. moze pomoc?

edit:rieseno

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 18:15 (RondoVK).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
RondoVK kaže...

moze pomoc. netko od prijatelja mi je prcko po mobitelu i dodo je na lock screen music widget i NIKAKO ga nemogu maknut,sve ostale widgete mogu onak drzim i bacim u kos ali ovaj prokleto nece,nezna zasto. moze pomoc?

edit:rieseno

Isto mi se desilo prije par dana, samo ugasi - upali telefon i vratit ce se u normalu.

10 godina
neaktivan
Switch kaže...
Rayz00 kaže...

Jel se vama događa na Lollipopu da vam svijetli LED notifikacija, vi uđete u mob provjerite poruku i ugasite mob, no ono i dalje svijetli... Skidao sam aplikaciju "Upravljanje svijetlom" kako bi podesio LED notifikacije prema boji i brzini treptanja kako sam navikao na 4.4.2 pa je možda i zbog toga, ugl. jako me iritiria. I još nešto, kako da promjenim sliku (pozadinu) koja se prikazje u kvadratiću u sredini kad uđem u pjesmu u glazbenom playeru? 

E ovo se i meni događa ponekad i baš živcira. Najčešće na whatsupu. Dođe mi poruka, pogledam, odg, ugasim mob i počne mi svijetliti led svijetlo opet. Ono wtf... NIsam uspio dokučiti do čega je. Tek kad mi ponovo pošalje netko poruku novu kao da se odblokira...

Pozdrav, ista stvar mi se događala, a onda sam tamo u led postavkama ugasio led notifikaciju za dostupne update aplikacija i od tada nikad problema. 

14 godina
LG G2 tema

Ako može preporuka neke tanke maske koja ne bi previše povećala dimenzije moba, a da opet štiti mob kolko tolko i preporuka neke zaštite za staklo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

ako je vjerovati ovoj stranici G2 bi trebao dobiti i lollipop 5.1

http://technosamigos.com/eligible-phones-android-5-1-lollipop-update/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

bit ću sretan ako uopće vidim peticu u tele2 kako je krenulo.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 12:21 (sokre).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The coon kaže...

Ako može preporuka neke tanke maske koja ne bi previše povećala dimenzije moba, a da opet štiti mob kolko tolko i preporuka neke zaštite za staklo

Ne znam koliko si spreman platiti, ja imam ovu ista je kao na slici tanka a dobro štiti nije nametljiva.
Ako želiš mogu ti slike poslati da pogledaš.

10 godina
neaktivan
The coon kaže...

Imam ja neku nebrendiranu tanku providnu masku. Ne primjeti se da je imas a sluzi svrsi. Kao zastitu za displej ne koristim nista, ali planiram samo mat foliju uzeti. Ako si planirao nesto bolje tipa neko staklo zastitno, preporuka Nillkin 9H Tempered Glass.

15 godina
tig kaže...

Pozdrav, ista stvar mi se događala, a onda sam tamo u led postavkama ugasio led notifikaciju za dostupne update aplikacija i od tada nikad problema. 

Gdje si i šta ugasio? Nisam skonto...

BF Nick: Xtreme_Switch
16 godina
The coon kaže...

Tanja i jeftinija od ove nema LINK - no neocekuj zastitu od udaraca, eventualno tu i tamo grebanja pri naslonjanju. Imas i popularnu S-line masku LINK. jeftino i sasvim ok zastita. 

Sto se tice stakla, preporuke idu za Nikllin 9H kaljeno staklo. Uz njega dobijes i zastitu za lecu kamere 

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Napravio sam update na 5.0.2 i ne svidja mi sa.Laga mi, muci se sa 1080p filmovima, jel' mogu da vratim na 4.4.2 ali skin od lg a ne onay cm cisti android? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
popica kaže...

Napravio sam update na 5.0.2 i ne svidja mi sa.Laga mi, muci se sa 1080p filmovima, jel' mogu da vratim na 4.4.2 ali skin od lg a ne onay cm cisti android? Hvala!

nema šanse da ti lagga,odlicno radi na 5.0.2

volim sto vole mladi
14 godina
neaktivan
popica kaže...

Hard reset ?

16 godina
popica kaže...

Skines stock v20h nebrendiran kdz rom i preko fleshtools flesas. Prilicno je brzo i jednostavno ;) 

Pokusaj napraviti wipe pa vidi kako ce ti radit(ako nisi)... loli je trenutno dosta tezak". LG treba jos dosta toga doraditi da dostigne perfomanse i bateriju kitkata v20H

11 godina
neaktivan

Problem je sto ja nisam nikako stavljao drugi rom na telefon ali znam kako se radi... Ako me razumijes malo me prpa haha.Znas gdje mogu skinuti taj stock 20h?

10 godina
neaktivan

postavke->zaslon->obavijesno LED svijetlo (upreš na to, otvore ti se dva izbornika: prednje i stražnje led svjetlo, u oba imaš 4 ponuđene postavke s kvačicama, dolazni poziv, propušten poziv i poruku... preuzimanje aplikacija, ja sam sklonio kvačicu sa preuzimanje aplikacija i od tad nema problema). Kod mene lolipop pa sad ne znam postoji li ta mogućnost uređivanja na ovom kit katu. Ne mora značiti da je do toga ali nakon toga mi se nijednom nije dogodilo to, hvala kurcu jer me brutalno živciralo :D

edit: post je namjenjen switchu

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 10:18 (tig).
15 godina
tig kaže...

postavke->zaslon->obavijesno LED svijetlo ....

E zahvaljujem! Nisam ni skonto da tu ima više opcija.

16 godina
popica kaže...

Problem je sto ja nisam nikako stavljao drugi rom na telefon ali znam kako se radi... Ako me razumijes malo me prpa haha.Znas gdje mogu skinuti taj stock 20h?

Evo ovdje mozes preuzeti HUNGARY_OPEN_16G_V20H 

13 godina
neaktivan
tig kaže...

postavke->zaslon->obavijesno LED svijetlo (upreš na to, otvore ti se dva izbornika: prednje i stražnje led svjetlo, u oba imaš 4 ponuđene postavke s kvačicama, dolazni poziv, propušten poziv i poruku... preuzimanje aplikacija, ja sam sklonio kvačicu sa preuzimanje aplikacija i od tad nema problema). Kod mene lolipop pa sad ne znam postoji li ta mogućnost uređivanja na ovom kit katu. Ne mora značiti da je do toga ali nakon toga mi se nijednom nije dogodilo to, hvala kurcu jer me brutalno živciralo :D

Nakon toga mi whatsapp uopce ne svijetli , samo pozivi i sms poruke. Tako da sam ponovo ukljucio tu opciju...

EUNE: RayzCRO
15 godina
Rayz00 kaže...
tig kaže...

Nakon toga mi whatsapp uopce ne svijetli , samo pozivi i sms poruke. Tako da sam ponovo ukljucio tu opciju...

E ni meni isto. Nisam obraćao pažnju uopće kad sam to ugasio tako da sam tek maloprije skonto da uopće ne svijetli led kad dođe neka poruka na whatsup...

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da upravu ste, nisam ni primjećivao da ne svijetli uopće na wapp :D

onda vjerojatno nema pomoći, ili ugasit skroz ili se živcirat ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel ima netko link za stock V20a kernel? Flashao sam ovaj novi Dorimanxov koji je na XDA samo hvaljen, a meni je mob usporio maksimalno.

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tinča14 kaže...

Jel ima netko link za stock V20a kernel? Flashao sam ovaj novi Dorimanxov koji je na XDA samo hvaljen, a meni je mob usporio maksimalno.

Koju verziju? Meni je tako bilo do 1.4, sada radi odlično. Imaš ga na Dorimanxovoj stranici na dnu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Može li preporuka za neke kvalitetne in-ear sluške i da su naravno kompatibilne sa G2 ? 

Ove koje dolaze s njim su meni preloše..imho, u smislu ergonomije..preslabe izolacije buke iz okoline i naravno po samom zvuku..

Inače,navikao sam na sony-eve,konkretno na model koji je dolazio sa Xperiom Mini, međutim one ne rade na ovom G2.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Child Of Bodom kaže...

Može li preporuka za neke kvalitetne in-ear sluške i da su naravno kompatibilne sa G2 ? 

Ove koje dolaze s njim su meni preloše..imho, u smislu ergonomije..preslabe izolacije buke iz okoline i naravno po samom zvuku..

Inače,navikao sam na sony-eve,konkretno na model koji je dolazio sa Xperiom Mini, međutim one ne rade na ovom G2.

Po meni najbolje slušalice ikad proizvedene...

EUNE: RayzCRO
13 godina
LG G2 tema

SoundMagic E10 ti ja imam i prezadovoljan sam

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo ovako danas sam primjetio u gornjem lijevom kutu zutu mrlju odjednom, znaci mobitel je pod garancijom star 6mjeseci.

0 0 hvala 0
17 godina
Sponzo kaže...

Evo ovako danas sam primjetio u gornjem lijevom kutu zutu mrlju odjednom, znaci mobitel je pod garancijom star 6mjeseci.

Nosi ga na servis.

15 godina
Sponzo kaže...

Stara boljka g2...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice