LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.084.361
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
lllnuclearlll kaže...

ma g2 je pun tih mrlja... ja sam prvi koji sam kupio zamjenio za novi koji također ima crtu, al nije vidljiva pri normalnom korištenju, a i nije mi se više dalo zajebavat s jamstvom i nosat ga okolo.

Inače za LG koji je majstor ekrana mi je to malo jadno...

ja imam zutu mrlju. jel znas koji je ovlasteni servis jel to u zg onaj agram? ja sam iz vinkovaca pa mi nije bas lako,ili da ga jednostavno odnesem u tele 2 a oni onda nek salju. sta mislis?

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kako da apdejtam na lolipol? :P

Jucer mi je dosao novi update na nexus 7 i sad cujem da je i g2 dobio.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kao prvo pozdrav svima, tek sam se registrovao na forum.

Kao drugo ta žuta mrlja mi se pojavila nakon možda mjesec dana korištenja, al nikad nisam otišao da vidim je li to ulazi u garanciju, ali mislim da je sad kasno, jer od sinoc su mi se pojavile i prvo dvije pa onda i tri vertikalne crte nakon sto sam pokusao neki ROM da ubacim. Ja mislim da ne vrijedi ni pokušat na garanciju, jer imam i nekih fizičkih oštećenja na njemu, al ako neko ima iskustva sa tim neka podijeli :D

I treća stvar upravo sam flashovao ovaj mađarski stock 5.0.2, interesuje me koju bi verziju trebao ubaciti kada bi ga nosio na garanciju (BH Telecom)? Kao što neko prije spomenu na kutiji je oznaka Mađarske (6HU) a android verzija kada sam kupio je bila 4.4.2

0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

Kako da apdejtam na lolipol? :P

Jucer mi je dosao novi update na nexus 7 i sad cujem da je i g2 dobio.

Jest VIP-ov. Ostali sisaju suvu frulu.

10 godina
neaktivan

Zuta mrlja ti ulazi u garanciju. To je poznat kvar i na G2 i G3 telefonima.
S obzirom da BHTelecom jos nije ni blizu Lollipopa predlazem ti da flashujes HungaryOpen V20H http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=10515
I ja sam na BHTelecomu sam i 20H je posljednje sto smo dobili. Nemoj ici preko BHTelecoma, neces dobit telefon za mjesec dana. Garantni list, fiskalni i idi direktno u Stanic  (Nikole Šopa 37, Sarajevo) ukoliko si u mogucnosti i zavrsit ce ti mozda cak i isti dan.

Pozz

10 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru, mogao bi u skorije vrijeme i dolaziti u Sarajevo pa da pokušam to riješiti. Što se mene tiče fizičko oštećenje mi ne smeta, a i mislim da nije to uzrokovalo ovu mrlju i ove crte na displej.

16 godina
LG G2 tema

Jel vam radi opcija animacije vremena na zakljucanom zaslonu ? (lollipop)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nisam obratio pažnju na to, negdje sam u postavkama sam pročitao ali mi nije izgleda bilo bitno :)

A ne mogu provjerit opet, već sam vratio ovu staru verziju 4.4.2 što je AlenOprosti preporučio

16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

ma g2 je pun tih mrlja... ja sam prvi koji sam kupio zamjenio za novi koji također ima crtu, al nije vidljiva pri normalnom korištenju, a i nije mi se više dalo zajebavat s jamstvom i nosat ga okolo.

Inače za LG koji je majstor ekrana mi je to malo jadno...

LG nije "majstor ekrana", već sasvim prosječan proizvođač suvremenih panela. Ruku na srce, po kvaliteti se nikada nije mogao nositi sa Samsungom a ostalim proizvođačima da ne govorimo. Kako s ekranima za mobitele, tablete, tako ni za monitore ni za tv. Prodavao sam ih i sam imao nekoliko ekrana (i ovaj navedeni G2 mob), sam nisam imao nekih osobitih problema i uvijek su radili uredno (više-manje), no znam dosta ljudi koji su se žalili i slali na reklamacije njihove displeje, najčešće upravo zbog tih crta, mrlja i sl.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
11 godina
neaktivan
bik kaže...

Radi al mislim da ti mora bit ukljucena sinkronizacija inace nece

16 godina
stefzgXXX kaže...
bik kaže...

Radi al mislim da ti mora bit ukljucena sinkronizacija inace nece

Sinkronizacija čega, gdje to uključiš?

inace sinkronizacija računa u postavkama mi je stalno uključena..

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 19:46 (bik).
14 godina
neaktivan
bik kaže...

U lock screen opcijama treba staviti kvačicu da prikazuje animaciju, međutim animaciju prikazuje samo kad na lokaciji gdje jesi pada kiša ili snijeg, za lijepo vrijeme "štanga"....jedino je na JB (4.2.2) prikazivalo i lijepo i ružno vrijeme....

15 godina
LG G2 tema

Jeste primjetili da se na Lollipopu ušteda baterije može namjestiti samo na 5 i 15%dok je prije bilo 10, 20, 30, 50%.

Kaj su morali to dirat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Razmisljam o kupovini G2 otkljucanog iz ducana, je li dosao lolipop za te uredaje koji nisu na romovima operatera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da. Na curin kupljen u Svijet medija je dosao Lollipop.

Na moj iz T-coma jos nije.

14 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Da. Na curin kupljen u Svijet medija je dosao Lollipop.

Na moj iz T-coma jos nije.

Od moje cure je isto iz Svijet medija pa još nije dobila Lollipop jer je njen za njemačko tržište (6DE verzija).....i koliko vidim još jedino nije dobila Njemačka, Češka, Rumunjska i Grčka, svi ostali su dobili, a to znači da ćete i vi koji još niste, uskoro na Lollipop jer pretpostavljam da je većina telefona kod nas za njemačko tržište....

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel se vama događa na Lollipopu da vam svijetli LED notifikacija, vi uđete u mob provjerite poruku i ugasite mob, no ono i dalje svijetli... Skidao sam aplikaciju "Upravljanje svijetlom" kako bi podesio LED notifikacije prema boji i brzini treptanja kako sam navikao na 4.4.2 pa je možda i zbog toga, ugl. jako me iritiria. I još nešto, kako da promjenim sliku (pozadinu) koja se prikazje u kvadratiću u sredini kad uđem u pjesmu u glazbenom playeru? 

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jedno pitanje. Imam Cloudy g3 i sve je.super, ali danas primjetih da.nemam Lg on screen phone :( da li se to igdje moze skinuti?

I am spoderman

0 0 hvala 0
15 godina
Rayz00 kaže...

Jel se vama događa na Lollipopu da vam svijetli LED notifikacija, vi uđete u mob provjerite poruku i ugasite mob, no ono i dalje svijetli... Skidao sam aplikaciju "Upravljanje svijetlom" kako bi podesio LED notifikacije prema boji i brzini treptanja kako sam navikao na 4.4.2 pa je možda i zbog toga, ugl. jako me iritiria. I još nešto, kako da promjenim sliku (pozadinu) koja se prikazje u kvadratiću u sredini kad uđem u pjesmu u glazbenom playeru? 

E ovo se i meni događa ponekad i baš živcira. Najčešće na whatsupu. Dođe mi poruka, pogledam, odg, ugasim mob i počne mi svijetliti led svijetlo opet. Ono wtf... NIsam uspio dokučiti do čega je. Tek kad mi ponovo pošalje netko poruku novu kao da se odblokira...

BF Nick: Xtreme_Switch
10 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Nismo jos u BHTelecom-u dobili Lollipop, 6HU oznaka, a nesto mi se ne igra flashovanjem dok vidim sta cemo dobiti. Na cekanju do daljnjeg...
A sto se tice slika koja se pokazuje dok ti pjesma ide, to je ID3 tag i album art. Na Xperiji sam imao auto update na walkman aplikaciji, pa ti samo popuni sve podatke pa i sliku od albuma.
Inace to sad uredim na compu pa kad prebacim imam gotovo, ali ovo ti moze pomoci https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citc.aag

Pozz

15 godina
AlenOprosti kaže...
Rayz00 kaže...

Nismo jos u BHTelecom-u dobili Lollipop, 6HU oznaka, a nesto mi se ne igra flashovanjem dok vidim sta cemo dobiti. Na cekanju do daljnjeg...
A sto se tice slika koja se pokazuje dok ti pjesma ide, to je ID3 tag i album art. Na Xperiji sam imao auto update na walkman aplikaciji, pa ti samo popuni sve podatke pa i sliku od albuma.
Inace to sad uredim na compu pa kad prebacim imam gotovo, ali ovo ti moze pomoci https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citc.aag

Pozz

ma sta ćeš se bojati.Ja sam kolegi na njegovom G2 fleshovao neki HR lollipop i bez problema radi.Isto BH telecom

volim sto vole mladi
17 godina
LG G2 tema

Jesu li ovo originalni spigeni? Ako nisu, recite molim gdje ih se moze najjeftinije nabaviti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 13:27 (z1k4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
z1k4 kaže...

Jesu li ovo originalni spigeni

Ako jesu onda je predobro da bi bilo istinito.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
z1k4 kaže...

Jesu li ovo originalni spigeni? Ako nisu, recite molim gdje ih se moze najjeftinije nabaviti.

To je kopija, pogledaj ovaj,

14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Ako ima otvor za antenu (kao za korejski model), vjerojatno je fake

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AlenOprosti kaže...
Rayz00 kaže...

Pozz

Kolega zahvaljujem, ovaj programčić je pomogao 

EUNE: RayzCRO
10 godina
neaktivan
tpg kaže...
AlenOprosti kaže...
Rayz00 kaže...

Pozz

ma sta ćeš se bojati.Ja sam kolegi na njegovom G2 fleshovao neki HR lollipop i bez problema radi.Isto BH telecom

Ma nije nikakav problem flashovati, radile su se i mnogo "strasnije" stvari. Nego ne zuri mi se nesto jos, kitkat je ok. Ali ako ne bace update u skorije vrijeme, ide flash na ovaj madjarski open.
A i pitanje jedno, da li neko ima problema sa Facebook aplikacijom. U posljednje vrijeme redovno se desava da zaledi citav telefon na 10-ak sekundi prilikom skrolanja. Obrisao cache, isto. Obrisao skroz app, instalirao, isto. Ne znam da li ima neki fol ili je to do aplikacije. Kakva je situacija na Lollipop!?

14 godina
neaktivan
Možda imaš verziju Facebooka koja je loša, meni 31.00.20.13 radi ok.
17 godina
LG G2 tema

Ova mi se cak vise od spigena svida, ima li je tko? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
z1k4 kaže...

Fejk, orginali ne idu ispod cca 20$

Hexfire kaže...
z1k4 kaže...

Jesu li ovo originalni spigeni

Ako jesu onda je predobro da bi bilo istinito.

Slazem se :)

MARKOZD15 kaže...

Ako ima otvor za antenu (kao za korejski model), vjerojatno je fake

Netočno. Original spigen slim armor ima prorez za antenu, kao i rupicu za mikrofon. Iz razloga sto je maska univrzalna za sve modele osim americkog Verzon ;)

AlenOprosti kaže...
..(...)

A i pitanje jedno, da li neko ima problema sa Facebook aplikacijom. U posljednje vrijeme redovno se desava da zaledi citav telefon na 10-ak sekundi prilikom skrolanja. Obrisao cache, isto. Obrisao skroz app, instalirao, isto. Ne znam da li ima neki fol ili je to do aplikacije. Kakva je situacija na Lollipop!?

Svima se gasi zadnja verzija, i meni na LP i prijatelju na KK ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 20:05 (PiXeLsss).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice