Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 49.944
|
čitano: 20.617.394
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu
simeparanoja kaže...

uzeo sam na kraju samsung ue40es6100

Pa i nisi pogrijesio, ja sam takodje razmatrao neki slican Samsungov model, nemogu se sjetiti opet tacko koji znam da je ue40 - ljep dizajn, dosta dodataka je islo uz njega, skype kamera, wifi... ali je i cijena bila u to vrijeme dosta veca, da sad biram uzeo bi bez razmisljana LG LM670S!

13 godina
neaktivan
LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu

Imam pitanje oko odabira tva.

svi su lg

Trebalo bi mi reci koji je najj?

pa onda krenimo:

Lg 47LG6000

Lg 42LS5600

Lg 42LV3400

Lg 47LS5600

Iskreno meni je fav. ovaj zadnji 47LS5600...

2 Lg 47LG6000
5 Lg 42LS5600
0 Lg 42LV3400
0 Lg 47LS5600
Origin ID:Draksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja  kupio  u  nedjelju  LGa 42LS3450,  jako  zadovoljan!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, razmišljam o kupnji TV-a između 5000 i 6000 kn... TV je na udaljenosti 3-4 m i po mogućnosti da bude 40" ili 42".. 3D nije pod mus, ali bilo bi dobro da bude neki smart TV (internet i sl).. i da je iz svijeta medija:

http://www.svijet-medija.hr/k/LED-LCD-TV/385/?nRaspo_sort=&nStranProm=ne&nSlika=slika&nakcnovo=&nSort=mpc|desc&nStr=1&nCijenaOd=&nCijenaDo=6000

0 0 hvala 0
17 godina

40HX750 ili 40ES6100 (Sony i Samsung)

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

40HX750 ili 40ES6100 (Sony i Samsung)

ja sam uzeo samsunga i nije mi zao

odlicna slika (koliko moze biti na kabelskoj), smart super radi, ima app za andorid/iOS daljinski, best buy prema hd portalu

CARPE DIEM
17 godina

Mislim da je HX750 vrlo slican. Ima cak i bolju ocjenu ako se ne varam od Samsunga tamo, a od onda je i smrsavio 2000kn.

Jedini minus je losiji media player (ne cita mkv kao Samsung).

15 godina
neaktivan

za 6000 kuna tv koji god da se uzme u dijagonali 40-42 su slični i razlike su male

uglavnom u toj cijeni to su već ozbiljnije telke

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A nije baš.

Ima razlika itekako.

Isto tako, pazi da nemaš cloudinga. Ako imaš, mijenjaj TV odma za drugi.

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Mislim da je HX750 vrlo slican. Ima cak i bolju ocjenu ako se ne varam od Samsunga tamo, a od onda je i smrsavio 2000kn.

Jedini minus je losiji media player (ne cita mkv kao Samsung).

i razlika ti je nekih 1000kn ako dobro vidim na nabavi

koliko sam se igrao s njime, nekih posebnih zamjerki mu nisam našao

CARPE DIEM
14 godina

Kupujem roditeljima TV pa sam došao do ovoga prema recenzijama sa hdtelevizija portala, ima netko navedeni model ili iskustva s istim?

http://www.salonatech.com/philips-led-tv-102cm-40pfl5507k-12.html

WordPress ❤

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Kupujem roditeljima TV pa sam došao do ovoga prema recenzijama sa hdtelevizija portala, ima netko navedeni model ili iskustva s istim?

ja sam ga uzimao u obzir, slika je dobra, player je lošiji od samsungovoga a i smart dio mu je prespor (barem onoliko koliko sam ja vidio)

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...
OriginalEXE kaže...

ja sam ga uzimao u obzir, slika je dobra, player je lošiji od samsungovoga a i smart dio mu je prespor (barem onoliko koliko sam ja vidio)

Na koji si se na kraju odlučio?

WordPress ❤
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
simeparanoja kaže...
OriginalEXE kaže...

samsung ue40es6100, na kabelskoj sam i zadovoljan sam slikom, player i smart su brzi

CARPE DIEM
17 godina

Philips je bio odlican, ali su prestali proizvodit model sa dobrim panelom, ovi novi su dosta losiji.

Btw, nista to jos nije "brzo". Sve je to jos u zacecima. Zgodno, ali jos puno treba poradit. Vidjet cemo ove godine. U skuplje modele ce stavljat quad procesore i malo preglednije smart sucelje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 21:10 (Dachande).
16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Philips je bio odlican, ali su prestali proizvodit model sa dobrim panelom, ovi novi su dosta losiji.

ma meni slika i nije izgledala loša (sd signal, barem je tako ovaj u trgovini tvrdio), ali player je užasan, a smart dio da ne govorim

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...
OriginalEXE kaže...
simeparanoja kaže...
OriginalEXE kaže...

samsung ue40es6100, na kabelskoj sam i zadovoljan sam slikom, player i smart su brzi

Super, hvala, čitam malo recenzije i dobar je, mogao bih onda ipak na taj ići, hvala puno na preporuci!

WordPress ❤
17 godina

Samo te jos jednom moram upozoriti, pazi na clouding.

Ja sam dobio model koji je uzasan. Cak i majka koju opce ne brinu tehnicke stvari o TV-u vidi to i nervira se.

14 godina
Dachande kaže...

Samo te jos jednom moram upozoriti, pazi na clouding.

Ja sam dobio model koji je uzasan. Cak i majka koju opce ne brinu tehnicke stvari o TV-u vidi to i nervira se.

A to ovisi od serije do serije? Mislim, isti model može i ne mora imati coluding?

I ako primjetim isti, da li imam pravo na zamjenu?

WordPress ❤
17 godina

Ovisi od serije.

Ovi jeftiniji su podlozniji tome. Ako primijetis, imas pravo na zamjenu.

Samo stavi jednolicnu crni ili sivu pozadinu i vidjet ces.

Utipkaj na google LED LCD clouding i vidjet ces kak ne smije izgledat :)

Zna bit uzasno iritantno na filmovima koji imaju crte ispod i iznad a tebi oblaci svuda okolo. Grozno.

14 godina
Dachande kaže...

Ovisi od serije.

Ovi jeftiniji su podlozniji tome. Ako primijetis, imas pravo na zamjenu.

Samo stavi jednolicnu crni ili sivu pozadinu i vidjet ces.

Utipkaj na google LED LCD clouding i vidjet ces kak ne smije izgledat :)

Zna bit uzasno iritantno na filmovima koji imaju crte ispod i iznad a tebi oblaci svuda okolo. Grozno.

Hvala.

Kako to da ti svoj nisi zamjenio?

WordPress ❤
17 godina

nisam stigao na vrijeme

rok je bio 7 dana

a TV nije bio kod mene, nego kod majke

dok sam ja dosao do nje, kasno

14 godina
Dachande kaže...

nisam stigao na vrijeme

rok je bio 7 dana

a TV nije bio kod mene, nego kod majke

dok sam ja dosao do nje, kasno

Alright, ja sam doma kad to bude stiglo pa ću odmah provjeriti, hvala još jednom.

WordPress ❤
14 godina

jel mi može neko preporučit neki lcd do 2300 kn, max 2500, iz comela ili svijet medija, da je full HD i tak ako može 82cm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mate213 kaže...

jel mi može neko preporučit neki lcd do 2300 kn, max 2500, iz comela ili svijet medija, da je full HD i tak ako može 82cm.

Comel- ako mozes kako protegnuti jos 169,99kn jer je na akciji, nije 2699,99kn, vec je 2669,99kn. Jako dobar model od LG-a

http://www.comel.hr/lg-led-32ls5600-3269

A Svijet media-Jako dobar samsung, bez obzira sto ima 50Hz-a, ja ga posjedujem i daje nevjerojatno kristalnu sliku, bez onih preljeva boja na ljudima u pokretu. Ja ga koristim kao monitor za pc i za maxtv. Jako sam zadovoljan sa njime i dosta je brz za razliku od philipsa za seriju od 3000-4000. 

http://www.svijet-medija.hr/p/TV-prijemnik-LED-LCD-Samsung-UE-32EH5000/37717/

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan

Poštovani korisnici, da li mi mozete pomoci pri odabiru televizora (ekran mi treba minimalno 100 cm) da je best buy za kupit i da mi obrazložite zašto i sta mislite o kupnji televizora preko interneta s nekih popularnih sajtova ( da ne bi dobio drvo, vrećicu kave ili metal hahah) i ako ste u mogucnosti da mi predložite neke sajtove, koliko sam sazno za televizore se NE NAPLAĆUJE carina (tako bar pise na stranici) ima li itko iskustva s time?....hvala svima koji pokusaju pomoci.

Šta radi plavuša na listu papira? Vozi A4 :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 14:41 (zile96).

0 0 hvala 0
14 godina
Karlovac_047 kaže...
mate213 kaže...

Comel- ako mozes kako protegnuti jos 169,99kn jer je na akciji, nije 2699,99kn, vec je 2669,99kn. Jako dobar model od LG-a

A Svijet media-Jako dobar samsung, bez obzira sto ima 50Hz-a, ja ga posjedujem i daje nevjerojatno kristalnu sliku, bez onih preljeva boja na ljudima u pokretu. Ja ga koristim kao monitor za pc i za maxtv. Jako sam zadovoljan sa njime i dosta je brz za razliku od philipsa za seriju od 3000-4000. 

Hmm, ovaj samsung iz svijet medija mi se sviđa, dal znaš možda jel se može montirat na zid?

14 godina
neaktivan
mate213 kaže...
Karlovac_047 kaže...
mate213 kaže...

Hmm, ovaj samsung iz svijet medija mi se sviđa, dal znaš možda jel se može montirat na zid?

Moze, moze..Imas 4 rupe odozada za 4 serafa. Ja sam sebi napravio svoj zidni stalak. Jer mi je original stalak koji dolazi jako ruzan. Polukruzni je..Ali ovako tv izgleda odlicno kada ga stavis na zidni stalak, jer ima jako tanak okvir s prijeda.  A ovaj LG ti isto moze na zidni stalak i original stalak mu je zanimljiv, trokutast i s prijeda imas rupu na stalku i zanimljivo izgleda. {#}

14 godina

a taj što dobiješ uz samsunga koliko mi je tv od zida onda?Ja bi htio da mi ima što manji razmak, da mi je što više priljubljen uz zid

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mate213 kaže...

a taj što dobiješ uz samsunga koliko mi je tv od zida onda?Ja bi htio da mi ima što manji razmak, da mi je što više priljubljen uz zid

A taj original stalak za stolic, na njega umetnes tv. I ako ga gurnes prema zidu, mozda ce ostati kojih 5-10cm slobodnog i tv ti stoji na koso, gornja strana ide prema zidu, a donja prema tebi..Fora izgleda, ali mi se nikako nije sviđao taj okrguli stalak, pa sam si sam napravio zidni i odlicno sada izgleda samo tv. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice