Vodeno hlađenje Kandalfa LCS

poruka: 3
|
čitano: 2.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Uskoro planiram kupiti nove komponente, među njima i kučište...

Razmišljam o ovom: LINK

Zanima me kakvo je to ugrađeno vodeno hlađenje (kvaliteta itd.), postoji li ikakva mogućnost s njim hladiti i7 procesor (s1366) - barem pomoću nekog adaptera, i kako instalirati i pokrenuti taj sistem hlađenja, kako se on održava?

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Vodeno hlađenje Kandalfa LCS

Da li ti je to prvi LCS (liquid cooling system)? Vjerojatno jest...

Anyway, moje osobno mišljenje je, da je ovako nešto odlično za početnike da dobiju osjećaj što je to. Koliko je kvalitetno? U rangu ugrađenih no-name napajanja u kućišta do 300kn. Možda čak i lošije.

Postoji 1366 upgrade kit. Koliko znam nema ga nigdje u Hrvatskoj, već se tako što naručuje preko eBaya (oko 150 kuna).

Imaš negdje na forumu LUXXovu temu o vodenim hlađenjima (mislim da se zove H20 nešto).

Da rekapituliram...

Jel ovo hlađenje kvalitetno? Ne!

Jel ću moći dići svoj 2.0 na 4.0? Ne!

Jel će dijelovi biti dugotrajni? Ko otvoreno svježe mlijeko na suncu.

Jel ovo dobro za moje prvo LCS? IMHO, odlično! Bolje da stekneš dojam što je to na takvom kućištu, nego da platiš samo blokove ko cijelu ovu kantu, pa da shvatiš da nije to što bi ti htio.

Ako mi se svidi jel ja mogu polako zamjenjivati dijelove sa kvalitetnijim? Moraš.

Opaska... Osobno nemam  LCS, ali koliko znam, dijelovi za vodeno se najčešće naručuju iz Slovenije (neka me ispravi netko ako griješim).

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 9:58 (Bukva).
16 godina
neaktivan

Hvala na opširnom izvješću :)

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice