Problem kod novijih igara (maybe napajanje)

poruka: 16
|
čitano: 1.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
problem!!!,vjerojatno sa napajanjem

upomoc!!!! neznam u cemu je problem (mislim u napajanju) ali kad igram cod4 online,uvjek mi se restarta komp nakon nekog vremena,a prije toga pocne jako zujati. (vec sam stavio na min detalje i rezoluciju)

imam ovu konfu: Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E4600 @ 2,40GHz 2,40GHz, 2 GB RAM-a (DDR2),ATI Radeon 4850 (512MB),neki LG citac i pisac,Gigabyte GA-EP35-DS3 i napajanje od 400 wata

ako sam ista zaboravio, recite

moj xfire:1995matej

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel napajanje kvalitetno ili neko šrot?

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem kod novijih igara (maybe napajanje)

e nisam siguran maybe šrot

17 godina
neaktivan

Vrlo vjerojatno je do napajanja i ja bi to prvo promjenio i uzeo neko dobro napajanje pa preporuke gle de istog po cjeni:

1. Fortron 400W PNF cca 260kn ADM

2. Corsair 400W cca 380Kn  ADM

3.LC Power Silent Gian green power 560W cca 420kn  Links

Naravno pogledaj na nabava.net gdje ima što jeftinije, uglavnom ako uzmeš bilo koje nečeš pogriješiti zavisno od financijskim mogučnosti.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 14:29 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smille kaže...

Vrlo vjerojatno je do napajanja i ja bi to prvo promjenio i uzeo neko dobro napajanje pa preporuke gle de istog po cjeni:

1. Fortron 400W PNF cca 260kn ADM

2. Corsair 400W cca 380Kn  ADM

3.LC Power Silent Gian green power 560W cca 420kn  Links

Naravno pogledaj na nabava.net gdje ima što jeftinije, uglavnom ako uzmeš bilo koje nečeš pogriješiti zavisno od financijskim mogučnosti.

evo naso ja racun od napajanja,ostalo je od starog kompjutera a bilo je dobro, kupljeno je 7.11.2005. hvala na pomoci ja sam za ovaj Lc,u kojem je to ducanu cca cjena

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 18:20 (1995matej).
16 godina
neaktivan

ma kakav Lc.. mozes slobodno Fortrona uzeti

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 18:41 (MacTheBig).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sva predložena napajanja su dobra i nemožeš promašiti ali samo napomena glede Fortrona-ima malo kablova pa ako imaš više stvari za poštekati, 3-4 harda, 1-2 prže  možda nečeš imati dosta istih.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smille kaže...

Sva predložena napajanja su dobra i nemožeš promašiti ali samo napomena glede Fortrona-ima malo kablova pa ako imaš više stvari za poštekati, 3-4 harda, 1-2 prže  možda nečeš imati dosta istih.

bas zato ucou uzeti LC,tak da ako i budem nesta dodavao,budem imo dosta jako napajanje i dosta kablova

16 godina
neaktivan
1995matej kaže...
Smille kaže...

bas zato ucou uzeti LC,tak da ako i budem nesta dodavao,budem imo dosta jako napajanje i dosta kablova

Ako želiš jako napajanje, onda ćeš valjda ići na Corsaira Namigiva

Signle 12V rail @ 30A (vs. LC power ima 12V1 @ 17A + 12V2 @ 18A što je lošije jer samo jedan od ta dva raila daje 18A (ili 17A, ovisi koji rail je namjenjen grafi) na PCIe konektore), poznata visoka snaga Corsairovih napajanja i bolje komponente od LC powera. Nema boljeg (uz Seasonica 380W Nevinašce)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 15:16 (Oly_E3).
15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
1995matej kaže...
Smille kaže...

Ako želiš jako napajanje, onda ćeš valjda ići na Corsaira Namigiva

Signle 12V rail @ 30A (vs. LC power ima 12V1 @ 17A + 12V2 @ 18A što je lošije jer samo jedan od ta dva raila daje 18A (ili 17A, ovisi koji rail je namjenjen grafi) na PCIe konektore), poznata visoka snaga Corsairovih napajanja i bolje komponente od LC powera. Nema boljeg (uz Seasonica 380W Nevinašce)

mozes li mi onda navesti neki corsairov bolji cca 350 kuna (50+/-)

16 godina
neaktivan

Corsair CX400W

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Corsair CX40W

a neki od 500w,ja se stvarno ne kuzim u napajanja, cjena nema veze samo neka nebude pretjerana

16 godina
neaktivan

Za tvoju konfu je i više nego dovoljan. Kada sam ja s Corsair VX-om 550W mogao držati dvije 4870 + sve ostalo iz mog PC-a, ti ćeš bez problema s CX-om 400W pogoniti svoju mašinu Namigiva

Inače od Corsaira imaš: HX520 i VX550W (HX je modularan, to znači da kabele na njega spajaš po potrebi, a ima i nešto veću efikasnost, pa je i samim time dosta skup), a od Seasonica imašovaj 500W model

15 godina
neaktivan

hvala oly,onda cu uzeti ovo od 400w kad prodje krizma

15 godina
neaktivan

crkla graficka a garancija izisla pred 2 tjedna,jebo ja kinezima mater, a i tajvancanima isto (oni su napravili cip)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ova tema moze lock

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice