Ljudi moji, ja sam evo krenuo sa kupnjom novog kompa, samo sto mi sada treba napajanje, preporucite mi neko iz linksa jer tamo kupujem nezz hoce li mi biti dovoljno VX450 stim da planiram u novi komp staviti i5 te kada dode 5870!!! Ako znate neko bolje rijesenje do 600 kn ni kune vise, jedino manje, recite mi, a kuciste cu kupiti NZXT Tempest...:D znaci recite brzo napajanje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Corsair od 450 ili više W. Možda 550VX...
Moja preporuka modularno.
Najbolje napajanje za te novce doista je taj corsair, ali svakako bih preporućio 550 w ako ikako može. Vidim da je nedostupan u linksu, pa ako dolaziu u obzir jos koja trgovina
Corsair od 450 ili više W. Možda 550VX...
Moja preporuka modularno.
Pojasni, molim. Trebao bih samo ona koja su dostupna odmah a nezz hoce li moci tjerati 5870 i i5, tako da, eto hvala ti ti si prvi pomogao...
Ja bi malo bio skeptican prema 450 watta, radje uzmi 520
Pa da, zato i pitam, ali svi pljuju po ostalim, samo hoce Corsair, ali meni zbilja treba iz Linksa, jer rodak mi tamo studira, danas se vraca, a ima jos 2 sata fore da kupi, tako da sve je jasno...:D
Pa da, zato i pitam, ali svi pljuju po ostalim, samo hoce Corsair, ali meni zbilja treba iz Linksa, jer rodak mi tamo studira, danas se vraca, a ima jos 2 sata fore da kupi, tako da sve je jasno...:D
Ne garantiram da ce full drzati, trebalo bi al za te novce je ovo najbolje LINK
Sorry, tek sad vidim ono ni kune više al valjda ima jos 20kn
O.K., hvala, ali ima li bilo kakvo druge marke, a da je slicno i dobro:-*
O.K., hvala, ali ima li bilo kakvo druge marke, a da je slicno i dobro:-*
Imas jos i ovi opciju. Corsasir je naravno kvalitetniji ali ni ovaj nije los
Hmm...Cini mi se kao dobro napajanje, ali, nije raspolozivo, sryy, zahtjevan sam ali sto cu...
Hmm...Cini mi se kao dobro napajanje, ali, nije raspolozivo, sryy, zahtjevan sam ali sto cu...
U kojem gradu kupuje(š)
U kojem gradu kupuje(š)
Osijek, max 600 kn
Ostaje samo Corsair VX 450 W.
Nemaju baš puno u OS.
vx/hx 450
nemaš u os ništa ni na vidiku. ja sam prekopao sve i ne može se ni naručit.
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011560