imam jedno pitanje..znaci dobio sam zadatak da slozim neku konfu i sad me zanima hoce li linkworld 500wbiti dostatno za phenoma x4 955 i Sapphire 5770 vaporx? ako nece biti dobro molio bih prijedlog jednog jeftinijeg napajanja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam jedno pitanje..znaci dobio sam zadatak da slozim neku konfu i sad me zanima hoce li linkworld 500wbiti dostatno za phenoma x4 955 i Sapphire 5770 vaporx? ako nece biti dobro molio bih prijedlog jednog jeftinijeg napajanja
Da biti ce dovoljno, ja sam vukao clockan i5 750 i HD 5770 na K-Mex 400W napajanju
hvala na pomoci =)
hvala na pomoci =)
Imas HVALA gumb...
Uzmi barem neko 650w (corsair, xfx, seasonic...), ovo što si ti naveo bit će ti bučno kad se sve optreti. Osobno ima corsair vx550 i užasno je bučno pri opterećenju...
Da biti ce dovoljno, ja sam vukao clockan i5 750 i HD 5770 na K-Mex 400W napajanju
Uf k-mex :PPP
@ Autor -> očito uzimaš eSys (H2 Shop) konfu...
Uzmi radije 430W Chicony (to je zapravo Hipro napajanje,
a Hipro radi pristojne stvari, recimo punjače za HP laptope i napajanja za Compaq konfe,
te isto tako punjače za WD ladice/NAS-ove).