Pomoc oko napajanja..

poruka: 6
|
čitano: 1.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja..

imam jedno pitanje..znaci dobio sam zadatak da slozim neku konfu i sad me zanima hoce li linkworld 500wbiti dostatno za phenoma x4 955 i Sapphire 5770 vaporx? ako nece biti dobro molio bih prijedlog jednog jeftinijeg napajanja 

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomoc oko napajanja..
Hunter10 kaže...

imam jedno pitanje..znaci dobio sam zadatak da slozim neku konfu i sad me zanima hoce li linkworld 500wbiti dostatno za phenoma x4 955 i Sapphire 5770 vaporx? ako nece biti dobro molio bih prijedlog jednog jeftinijeg napajanja 

Da biti ce dovoljno, ja sam vukao clockan i5 750 i HD 5770 na K-Mex  400W napajanju

15 godina
neaktivan

hvala na pomoci =)

15 godina
Hunter10 kaže...

hvala na pomoci =)

Imas HVALA gumb...{#}

15 godina
Pomoc oko napajanja..

Uzmi barem neko 650w (corsair, xfx, seasonic...), ovo što si ti naveo bit će ti bučno kad se sve optreti. Osobno ima corsair vx550 i užasno je bučno pri opterećenju...

srco
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...
Hunter10 kaže...

Da biti ce dovoljno, ja sam vukao clockan i5 750 i HD 5770 na K-Mex  400W napajanju

Uf k-mex :PPP

@ Autor -> očito uzimaš eSys (H2 Shop) konfu...

Uzmi radije 430W Chicony (to je zapravo Hipro napajanje,

a Hipro radi pristojne stvari, recimo punjače za HP laptope i napajanja za Compaq konfe,

te isto tako punjače za WD ladice/NAS-ove).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice