OCZ StealthXstream 600W izmjena ventilatora

poruka: 6
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Imam gore navedeno napajanje u kojem se nalazi ventilator:

Manufacturer: Yate Loon
Model: D12BH-12
Dimensions: 120x120x25
Speed: 2300RPM
CFM: 89.0
Noise: 41dB

To je tolko bučno da kad gledam film sa kompa na telki, moram pojačat da bi uživao u filmu. Ja bih taj ventilator zamijenio sa nečim tišim, al se bojim da to nebude dovoljno hladilo. Da li moram kupiti ventilator sa isto 89 CFM ili bi bio dovoljan i manji?

0 0 hvala 0
15 godina

Koju konfu pokreces s tim napajanjem ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: OCZ StealthXstream 600W izmjena ventilatora

Pinbot, imao sam to napajanje. Neka iz prve serije ~2008-2009. su imala bug da su cijelo vrijeme radila na 100% brzine ventilatora; tj. IDENTICAN problem kao tvoj.  Pod pretpostavkom da ti opterecenje napajanja nije više od nekakvih 75%  možeš staviti bilo koji mainstream vent od 20-100 kn. Osobno, uzeo bih nekakvog Scythea u rangu 40-60 CFM i manje od 25 dB.

PS s obzirom da je greska na thermistoru na elektronici od napajanja, novi vent spajaj na ploču/molex; spajanjem na napajanje ne rjesavas problem (i dalje će konstantno raditi na 100%).

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 16:50 (Jovanka).
13 godina
neaktivan

E8400

6gb rama

XFX4870

Intel SSD 128gb

hdd 320gb

Jovanka, stavio sam onog Thermaltake-a i spojio to kako si rekao, radi mrak! Čini mi se da nije pod nekim ogromnim opterećenjem s tim specom.

13 godina

Ta konfa ***MOZDA*** pocucla 50% snage tvog napajanja{#} Good job sa zamjenom, uzivaj u tišini! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina

Ma kakvih 50%, u vrh glave vuče 30% kapaciteta tog napajanja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice