Napojna - pomoć, prijedlozi...

poruka: 7
|
čitano: 1.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav Bugovcima, i najjačem forumu na Balkanu

Naime pratim vaš forum redovno i sad se tek registrujem da bi mi pomogli oko mog problemćića ako se može tako nazvati...

Uskoro kupujem novu grafičku karticu tačnije Sapphire Toxic HD 4850 pa me interesuje dali mi napojna može raditi normalno, imam običnu napojnu nije nikakav brand name od 500W (nekakv ANS proizvođač) sa izlazom za dodatno napajanje grafičke (6pinsko)..

A evo i ostatka konfigurcije

AMD X2 3600+ duall core 2.0

2Gb RAM duall chanell 800Mhz

80 GBHDD

DVD pržilica od LG

Matična Gigabyte GA-M61SME-S2 AM2soket

Prije sam imao grafičku 8600GTS i radilo je sve kako treba i nije bilo nikakvi problema, pa sam je prodo, i za oko mi zapela ova od ATI_ija pa sad nisam siguran dali ce sve bit uredu... svaki prijedlog je dobrodošao..hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nemaš problema s 500W radit će ti bez problema..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

8600GTS troši puno manje nego 4850.Sa no-brand napajanjem se ne isplati riskirati.Ali to je samo moje mišljenje.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 11:09 (dncrmt).

1 0 hvala 0
16 godina

Iskreno, mislim da nečeš imat nekakve probleme s tim napajanjem koje imaš. Ali bilo bi dobro kad bi se mogao prebacit na recimo Fortron 400PNF koji nije skup, a koji će ovo gurat bez greške. Ne kažem da tvoje napajanje neče funkcionirat (ali ako je previše staro, bolje ga je zamijenit jer pitanje je koliko će još gurat).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 14:19 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Napojna - pomoć, prijedlozi...

Napojna je stara oko god i pol, i nije nešto pretjerano opterećivana, sve u normalnim granicama..

16 godina
RE: Napojna - pomoć, prijedlozi...
Add0 kaže...

Napojna je stara oko god i pol, i nije nešto pretjerano opterećivana, sve u normalnim granicama..

Gledaj, osobno mislim da nečeš imat nekih problema. 500w no name napajanja bi trebalo držat to, ali kažem tu je i starost koja se pomijašala sa ne baš pretjeranom kvalitetom, a i kažem uz sve to to je napajanje koje ne daju takvu snagu. Dakle moj bi savjet bio ovakav: pošto sad nisi pretpostavljam pri novcu, to napajanje će bit ok. Ali bilo bi dobro da u bližoj budučnosti prijeđeš na neko kvalitetnije napajanje. Recimo, kao što sam već preporučio, Fortron 400PNF je i više nego dovoljan, a pri tome nije skup. Ali kažem, ovo tvoje napajanje ne bi trebalo predstavljat problem (naglasak na ovo ne bi trebalo jer nikad neznaš s takvim napajanjima, tim više što je staro kako kažeš godinu i pol).

16 godina
neaktivan

Mislim da bi to trebalo držati bez obzira što je noname. Osim toga rijetka NN napajanja imaju dodatan 6 pin konektor.

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice