Napajanje za asus P4T problem

poruka: 5
|
čitano: 1.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Otišlo je napajanje na kompu i ja htjedoh zamjenit napajanje sa drugog kompa isto po snazi ali ta matična  ploča zahtjeva još jedan konektor (6-pinski) pored ovog glavnog koji je na oba napajanja. Radi se o starijem pc-u (8 god.) i zato vas molim ako mi netko može reć gdje nabavit potrebno napajanje i kakva mu je cijena I jeli uobičajen taj drugi šesteropinski konektor na matičnim pločama.

A ča da ti rečen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Napajanje za asus P4T problem

Čekaj , tebi treba napajanje za komp star 8. godina? Onda ti treba klasično ATX napajanje.

Koliko se sjećam, napajanja su onda imala ATX konektor, AT konektor i jedan dopunski 4 pin konketor (ne uvijek).

17 godina
neaktivan

E imam dva kompa. jedan 9 god a drugi osam pa sam probao samo zamjenit neispravno napajanje sa ispravnim a kad ono na navedenoj matičnoj ima do ovog 20 pinskog konektora još jedan utor koji zahtjeva 6-pinski konektor.e sad je to uobičajeno ili je matična posebna zbog tog konektora?

A ča da ti rečen...
16 godina

taj stari konektor, (original, 2x6 konektora) je sa starih AT (ne ATXa), bio je prijelazno rješenje, neke ploče imaju molex, kasnije 4-pinsko.

Mislim da je to ploča (RDRAM?) koja ima oba tipa ... spoji molex.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Eto rješeno.Radi i bez njega:)

A ča da ti rečen...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 14:09 (dwezzel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice