ovako zanima me koje je najbolje napajanje odnosno proizvođač napajanja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Corsair, Tagan, Antec
任何事 
Corsair
Seasonic
OCZ,Sharkoon itd.
I još jedno 任何事
MS XD
corsair, forton ,ocz ...............................
Corsair,Ocz,Forton,Chieftec......
Neki od poznatijih su:
Enermax, Etasis, CWT, FSP, Andyson, Seventeam, Delta, Enhance, Seasonic, Liteon, Acbel, Sirtec, Impervio, Topower...
Večina ima vrlo bogatu ponudu pa nije zahvalno davati neki poredak, ali sam vrh po pitanju apsolutne kvalitete - Enermax, Etasis i Seasonic.
To ti je isto kao da si pitao " Mene zanima koji je najbolji auto na svijetu, i koji je najbolji proizvođač automobila"
Pred kakvih 10-15 god. kad su najkvalitetnija napajanja bila serverska, PC P&C i onaj zippy, emacs? ili kako su se već zvali to se još moglo više manje precizno odgovorit.
Ako hoćeš superkvalitetno napajanje onda je to vjerojatno neko za kakve kritične servere a za koje nismo niti čuli u retail svijetu...
Od standardnih koje možeš kupit uglavnom se danas cijene Seasonic, CWT (koji radi napajanja za hrpu brandova)
Ja bih jos samo nadodao Silverstone Zeus verziju
Ja bih jos samo nadodao Silverstone Zeus verziju
To bi spadalo pod Impervio :) ako me pamćenje ne vara. Dobro napajanje, ne baš fenomenalno, ali dobro :)
Corsair,Ocz,Forton
WTF, pa zar nitko na forumu nezna da se pise FORTRON...FoRTRon...lol
Inace: Antec, Tagan, Silverstone, Enermax, PCP&C i tako...
pozz
To bi spadalo pod Impervio :) ako me pamćenje ne vara. Dobro napajanje, ne baš fenomenalno, ali dobro :)
Varaš se, 750 i 850W verzija su Etasis, poznati po čuvenom sendvić dizajnu. I da, bilo je fenomenalno, najbolje od najboljeg...ali ipak je to PSU staro 4 godine pa ne može danas konkurirati.