Molim pomoć za kučište i napajanje

poruka: 22
|
čitano: 2.607
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam ovu konfiguraciju. Prvo želim promijenit kučište i napajanje u nešto bolje jer je ovo kučište što imam prejadno, a napajanje tvorničko, bezvze.
Želio bi nešto što mi u budućnosti prilikom kupnje nekih boljih komponenti neće stvarat problem (npr. grafička neće stati u kučište ili napajanje neće držat grafičku tipa hd7770)

Komponente:

CPU INTEL Core i3 540, Socket 1156, Radni takt 3060 MHz, L3 cache 4 MB, Jezgra Clarkdale, Hladnjak da
MBO 1156 ASUS P7H55, Intel H55, DDR3, Broj utora 4, 1333 MHz, PCI 3, PCIe x16 1, PCIe x1 3, PATA 1, SATA 6, 8-kanalni ...

2 x MEM DDR3 2GB 1333MHz KINGSTONE
DDR3 2GB 1333MHz, Latencija CL9, ValueRAM

HDD 625GB Western Digital WDC WD6400AARS-00Y5B1 ATA Device (SATA) (caviar green)

VGA ASUS EAH5770 CUcore/G/2DI/1GD5
EAH5770 CUCORE/G/2DI/1GD5, ATi Radeon, HD5770, PCIe x16, 1024 MB, DDR5, 128-bit, Radni takt GPU 850 MHz

Molim vas da mi preporučite nešto, al samo ozbiljne preporuke i ako može neka realna cijena, kratak sam s parama...
Probajte do 1000kn, al ako ima baš nešto puno bolje za neku malo veću cijenu, onda ću možda razmislit, al računajte 1000kn.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Molim pomoć za kučište i napajanje
13 godina

Evo napajanje i više nego dovoljno... LINK!

A kućište ako ti se sviđa ovo LINK!
Ako ti se ne sviđa dizajn odaberi si sam nešto...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
15 godina

Ja bih isao na ovo :

Kuciste Coolermaster Haf922 - 746 kn

Napajanje LC GP3 560W - 386 KN

=1132 KN

Dostava besplatna iznad 1000 KN !

Ako se nemozes toliko rastegnut onda uzmi vec preporuceni Fractal Design Core 3000 / Zalman Z9+ / Zalman Z11+ !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Provjeriti snagu izvora na:

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Da mogu ja bi uzeo nesto od njih:

http://www.thermaltakeusa.com/

Pozdrav

Have a nice day - Compa
15 godina
neaktivan

Evo našao sam neku dobru kombinaciju, pa mi recite jel to valja ili ne.

Napajanje

Kučište

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ubaci Corsair 600W i Zalman z11+ ili z9+

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gledam ova zalaman kučišta i nisu mi ništa specijalno. Moguće da jesu, al meni uopće tako ne izgledaju. A ovo napajanje ima 600 W i skuplje je od ovog šta ima 650, a sigurno se plača samo ime nego kvaliteta, u to sam uvjeren.

Jedino ovo Zalaman Z11 igleda super prozračno i estetski lijepo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 2:24 (1.Lovac).

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Z11 ja uzimam čim prije...Z9 mi nije nešto...Corsair,xfx i slično proizvode dobra napajanja...I s zalmanom z11 dobiješ plave LED ventove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za napajanje kompa uzmi provjereno dobar XFX Core Edition 550W, a kućište si uzmi Fractal Design Core 3000 (ako nisi ljubitelj LED osvjetljenja) ili Zalman Z11 (ako želiš light show).
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
15 godina
protjeran

Čemu takvo pretjerivanje sa napajanjem?

Dovoljan mu je i LC Power 550W Silent Series, koji je extra povoljan.

Ostane mu više love za bolji CPU.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Čemu takvo pretjerivanje sa napajanjem?

Dovoljan mu je i LC Power 550W Silent Series, koji je extra povoljan.

Ostane mu više love za bolji CPU.

CPU?Sto ce mu ista jace od i3 550 za HD5770, zvizne ga na 4+GHZ i na konju je :)

Kupi si XFX550/GP3560 i case tipa ZalmanZ9/Z11 :)

clock2much
16 godina
neaktivan
Pa reko je prika da želi future proof napajanje i kućište, a ne makar šta. Osobno imam snažnu averziju prema LC-Power proizvodima. Privlačni su mi jednako kao i brkate žene kratkih nogu, pa bi bilo protuustavno da ih nekom preporučim.
13 godina
protjeran
The Man kaže...
Pa reko je prika da želi future proof napajanje i kućište, a ne makar šta. Osobno imam snažnu averziju prema LC-Power proizvodima. Privlačni su mi jednako kao i brkate žene kratkih nogu, pa bi bilo protuustavno da ih nekom preporučim.

Svi ljudi imaju strah od nepoznatoga, tako sam i ja mislio dok nisam kupio LC GP3 560 na preporuku Kihotya u Linksu :)

Nemam nikakve averzije prema LC GP3 seriji kao ni samom LC-u, radi ju CWT a CWT radi Corsa, napajanja su tiha i snazna a cjenovno pristupacna.

Imao sam GP3 560 model koji sam prodao sa PC-em, vozio je ove navedene konfe.

PI 9650 X4@2900MHZ(1.32V) i 8600GTS OC(ne sjecam se napona)/HD6850 OC 875/1175 stock napon

AII 620 X4@3.4GHZ(1.424V) i HD6850(875/1175@stock napon) i druge postavke (960/1175@1.168V)/HD5870 AVP 900/1250 stock vecinu vremena :)

i5 2500K@4.7GHZ(1.370V) i HD5870 AVP (900/1250@stock napon)/HD4670 stock

G530 stock i PCS+ HD4870OC (900/1100) poviseni napon

PII X2 555BE@4GHZ(1.4V) i GTX260SOC OC 725/1325(1.170V)

PII 955BE X4@3.8GHZ(1.395V) i GTX260SOC OC 725/1325(1.170V)

Sada mi rabljeni GP3 460W star dvije godine vozi PII955BE X4 i GTX260SOC OC, konfa isto fino potegne, kartica dodatno clockana na 725/1325, i dalje tih i hladan.

Ja sam zadovoljni kupac LC GP3 serije i LC-a opcenito :)))

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:25 (Vegeta).
13 godina
protjeran

Meni se ne sviđa dizajn i boja,al kvaliteta je sigurna  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bolje gledaj da pogodis omjer dobijeno uloženo, nemoj kupovati po izgledu zajebaces se, znas onu odjelo ne cini covjeka. Zalman/Fractal design je po meni daleko bolja solucija od onog sto si ti izabrao...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:19 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni osobno ta LC-Power napajanja po dizajnu izgledaju kao kombinacija face od aktualnog pape, frizure od ante gotovca i poprsja od shakire. Tko voli nek izvoli, ali čuo sam za slučaj (true story) gdje je liku eksplodiralo LC-Power napajanje i zapalilo mu i kuću i njivu. Samo mu je trešnju ostavilo staru, kad navrati da je vidi živu. Lik sad spava ispod trošnog mosta, LC-Power brenda mu je i za tri života dosta, a ako mu slučajno spomenete LC-Power, postane mu jako jezičina prosta.
15 godina
1.Lovac kaže...

Evo našao sam neku dobru kombinaciju, pa mi recite jel to valja ili ne.

Napajanje

Kučište

Napajanje je OK!

Za kuciste pogledaj Sharkoon Tauron !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Ne volim kupovat stvari iz različitih dučana to mi je previše komplicirano...

Kućište Thermaltake V4 Black Edition ili V3 šta je s tim kučištima, duplo su jeftinija od ovih, a isto pare dobra. A šta se napajanja tiče, uzest ću sigurno ovo LC napajanje od 650W izgleda dobro, a uvjeren sam i da valja.

0 0 hvala 0
15 godina

Da , jesu duplo jeftinija al im je i kvaliteta izrade takva , a posto si u mogucnosti ici na kvalitetnija kucista onda je glupo uzimat TT V4 s time da se kucista ne kupuju tako cesto ko druge komponente!

Pogledaj si i CM 692 Standard !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kučište skuplje od Z11 nema šanse da uzmem. A napajanje ovo LC od 650W mi se čini i više nego dovoljno :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo vidim da gledas kucista LC-power ja imam navedeni kao na mojoj slici LC-power Warmachine X extreme airflow edition kuciste je odlicno a i sa cijenom je izvrsno 400kn msm

Za te pare je najbolje napajanje mozes okretat kako hoces mozes 4 ventilatora 12cm(1 dobijes)i 1 od 22cm(dobijes) oba su crveni led kuciste ima odlican protok zraka  podrzava i najduze graficke a sto se tice napajanja LC power je njemacka tvrtka a svi znamo da njemci rade dobru robu moj susjed iima takvo napajanje i radi besprijekornno ali ima jednu manu ako si entuzijast i volis kablove sakriti iza velika je mogucnost da ce biti prekratki i provjeri za graficku koliko ampera vuce hoce li napajanje podrzat

F.E.A.R=f**k everything and run
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice