Kuciste i vemil garancija

poruka: 11
|
čitano: 2.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako, prije tocno godinu dana i 3 mjeseca sam kupio novi PC u Vemilu, koji se sada zove unusedmedia....

E, sada kuciste mi se pohabalo(presavinul mi se poklopac) i ne stoji kako je prije stajalo...imam garanicju, ali dali jos vrijedi posto se mjenjalo ime ducana?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako je kvar koji podliježe garanciji, UnusMedia prihvaća reklamaciju u jamstvenom roku na uređaje prodane u Vemilu.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kuciste i vemil garancija

pa neznam, zavinulo mi se kuciste(bocna stranica) trebali bi primtii...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
protjeran
x360gamer kaže...

pa neznam, zavinulo mi se kuciste(bocna stranica) trebali bi primtii...

Meni to zvuči kao fizičko oštećenje.

Samo od sebe se sigurno nije savilo.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina

Ma i ovako radi tog kucista mi se neispalti voziti 100 km, ali da bi mogao spriziti clockanjem CPU (AMD 7750) i dobiti novi, to bi vec islo :D

16 godina
protjeran
x360gamer kaže...

Ma i ovako radi tog kucista mi se neispalti voziti 100 km, ali da bi mogao spriziti clockanjem CPU (AMD 7750) i dobiti novi, to bi vec islo :D

Kad bi, svi bi to radili.

15 godina
x360gamer kaže...

Ako je kupljen komp kao kompletan slože n onda ako spržiš proc moraš odnijet ja mislim cijeli komp, i ako ti vide da ti je stranica udubljena...neće ti htjet priznat garanciju...na stranu jesu li u pravu ili ne, ali jako jako teško će ti to priznati. Uostalom koji vrag mlatiš po kućištu...?

Inače da, ako spržiš proc klokanjem oni ti priznaju garanciju, jer nema načina da vide kako je proc spržen...iako nebi bilo loše klirat bios pije nego nosiš na garanciju, čisto zato da ni kad ubace drugi proc ne bi vidjeli da si klokao u biosu.

Naravno ne smiješ im reć da si klokao...samo kažeš...ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 17:41 (miki1981).
15 godina
neaktivan

meni je nedavno rikunula pločica rama od 1 gigabajta , kupljena pred dvije godine u Vemilu i uredno sam dobio drugu(malo sam ih čekao)

ali deformirano kućište "samo od sebe" daj molim te pa nisu oni budale

kako se samo može pohabat

dnl
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 17:52 (roki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Naravno da necu reci da sam kloko, i nisam bedast da kupujem ikad gotove konfe ;)

Nego, mozda ikakve ideje, kakav bih CPU mogo dobiti u zamjenu za taj AMD7750 ?!

I da, kuciste, nakon 20 otvaranja se samo pohabalo (izbocilo), ali to je tako kod kucista do 150 kn :(

15 godina
x360gamer kaže...

Naravno da necu reci da sam kloko, i nisam bedast da kupujem ikad gotove konfe ;)

Nego, mozda ikakve ideje, kakav bih CPU mogo dobiti u zamjenu za taj AMD7750 ?!

I da, kuciste, nakon 20 otvaranja se samo pohabalo (izbocilo), ali to je tako kod kucista do 150 kn :(

Umjesto 7750 dobiješ vjerojatno neki Athlon II x2 250 ili nešto slično šta već najslabije imaju u dućanu. Pretpostavljam...

Ako nisi sklapao konfiguraciju kod njih onda ne kužim kakve veze ima to što je kućište dobilo trbuh? Kad im tamo nosiš onda samo dio koji je riknuo, u ovom slučaju proc.

A ako se izbočilo...onda je to neš potpuno drugo od toga da je savijeno u sredini stranice. Uostalom ako je samo od sebe onda to može biti samo malo, ali i to samo zbog načina na koji si ga zatvarao.

16 godina

Ma cijela konfa je prije godinu dana slozena tamo...kuciste je modecom thinkbell (s LCDom) i kuciste se samo od sebe pohabalo, malo se teze zatvara, ali ok..nije veci problem...

Ali ovo s CPUom, mah rade ga prodam tu...ali i to, kad cu ici kupovati novi PC :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice