Cooler master extreme power plus 500w

poruka: 4
|
čitano: 2.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

S obzirom da se radi o napajanju u vrijednosti nekih 500kn, definitivno bi išao na Seasonica SS-520 Bronze. Što se tiče tvog pitanja pogonjenja konfiguracije. Najbolje bi bilo da kažeš šta imaš/namjeravaš imat, pa će ti netko već dat savjet šta je najbolje uzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cooler master extreme power plus 500w
ford eleanor kaže...

to napajanje bi me koštalo 340 kuna novo i zato i pitam o pouzdanosti ovog napajanja.Zanima me kolika mu je efektivna vrijednost i koliko daje snage u watima?

Za 340 KN, kupuje bez brige, za te pare, nećeš nać bolje, napajanje je sasvim solidno, ništa posebno, al radi svoj poso!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bas tako, napajanje nije nista posebno ali raditi ce. Imas review ovdje.

Kao neku alternativu bi si mogao pogledati Corsair CX 430, imas ga vec za 318kn.

Barem ima aktivni PFC, ali i poznatijeg OEM-a (CX430 - CWT, CM EPP 500W - AcBel Polytech),

sto opet ne znaci puno jer nebi ni jedno ni drugo trebao tjerati preko 400W tj. nekih 25A na +12V railovima.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam spomenuto napajanje i zadovoljan sam s njim. Preporuka svakako ako ti konfa nije preko 300 W
Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice