CM 690 II vs HAF 912 plus

poruka: 13
|
čitano: 2.620
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Znaci koje je bolje od ova dva, prostranije, koje ima mogucnost za vise ventova montirat, dobre i lose strane. Molio bi da podjelite iskustva samnom. LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: CM 690 II vs HAF 912 plus
Tommy_GTI kaže...

Znaci koje je bolje od ova dva, prostranije, koje ima mogucnost za vise ventova montirat, dobre i lose strane. Molio bi da podjelite iskustva samnom. LP

meni je haf 912 puno bolji.

htio sam kupiti  cm 690 i sva sreca da ga nisu imali  pa sam uzeo haf 912 plus

i nisam pozalio

moje misljenje da nebi bilo je za haf 912plus

17 godina

Na HAF možeš staviti 2x 200mm venta (ili po 2x 120 umjesto jednog 200), 1x140mm + 1x120mm, dok na CM 690 uglvnom idu samo 120mm. Ako se ne varam HAF je malo širi tj. dublji za komponente i ima malo bolji cable management.

No 690 djeluje elegantnije, pa sad vidi šta je tebi bolje.

Kolega mi ima 690, ja imam navedenog HAF-a i obojica smo zadovoljni.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
Tommy_GTI kaže...

meni je haf 912 puno bolji.

htio sam kupiti  cm 690 i sva sreca da ga nisu imali  pa sam uzeo haf 912 plus

i nisam pozalio

moje misljenje da nebi bilo je za haf 912plus

ja imam cm 690 2 i izvrsno je kučište, naravno to vrijedi i za haf-a,s time šta on ima prednost montaže 200mm ventova,osobno mišljenje,odaberi što ti je estetski draže.I razmotri opcije vrhunskih fulltowera jer kuciste nije nesto sto ces lako mijenjat,ja sad razmisljam o nabavci fulltower-a.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Meni je nekako HAF bolji i ljepse mi izgleda( naravno daleko od toga da i 690 II nije odlican), trenutno nema nigdje HAF-a raspolozivog, pito u linksu dolaze za 2-3 tj a neznam dal se isplati toliko cekati.

Najvise me zanimaju mane oba kucista ako tko moze napisati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ko što reče kolega gore, ne bi bilo loše da su oba kućišta malo viša, bar za jedan 5,25" slot.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Ko što reče kolega gore, ne bi bilo loše da su oba kućišta malo viša, bar za jedan 5,25" slot.

Kako je s prasinom, dal se primjeti, kako je s bocnim stranicama, dali je prakticno? puno pitanja imam hehe

15 godina
neaktivan

mhm pa mane cm 690 2,ako nemas modularno napajanje neces uspjet savršeno uredno slozit konfu jer je u menegmentu malo tijesno, iii ,iskreno ne mogu nac jos neku manu :D , sve u svemu jako je dobar, ali fulltower je fulltower,necu sad usporedivat obsidiana,cosmosa i takve stvari s njime :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
athlon64 kaže...

mhm pa mane cm 690 2,ako nemas modularno napajanje neces uspjet savršeno uredno slozit konfu jer je u menegmentu malo tijesno, iii ,iskreno ne mogu nac jos neku manu :D , sve u svemu jako je dobar, ali fulltower je fulltower,necu sad usporedivat obsidiana,cosmosa i takve stvari s njime :D

Nemam modularno napajanje, imam corsair cx 430 :( ali on bas i nema puno kablova tako da je mozda moguce dobro kablove slozit

15 godina
neaktivan
Tommy_GTI kaže...
athlon64 kaže...

Nemam modularno napajanje, imam corsair cx 430 :( ali on bas i nema puno kablova tako da je mozda moguce dobro kablove slozit

pa mom tx 650 je prilićno tijesno,doduse sad cu uzet jos jedan hdd pa cu vratit donji dio kaveza i onda mogu kabele izad njega složit.

14 godina

Kaj mislite na ovo kuciste, dal ga ima ko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel moze netko napravit ko zna anketu da vidim malo rezultate koje bi vi kuciste uzeli od ova tri:

1)

2)

3)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sutra cu ja probat RAZLIKE U TEMPOVIMA sa svojim test kompom :D

Pa cu ti rec :D
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
1
Nova poruka