Ljudi oce li mi rec ko kako hard disk da montiram :p? Ja ga ubacim u leziste ali onda u kucista da ga uguram ne moze nikako! Kace ona 4 sarafa sa kojim pricrvrtstim hdd. Tacno malo koci da bi prosao hard disk u kuciste. Vidim na ovom klipu(minut 3.50) da on lagano hard disk ubaci u leziste bez sile. U mom slucaju nije tako vec moram prvo lijevu stranu hdd-a da nabijem na sarafe pa onda desnu malo na silu jer ne moze lako da stane pa moram da rastegnem leziste. I onda ta 4 sarafa ocigledno koce i ne moze u kuciste normalno da se montira vec oni zakace. Aj pomagajte :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadjoh neki stari hdd od 80 GB wester digital i ubacio sam ga. A imam 2 novija tj jest WD50000AAKX i ne moze da udje? Je li moguce da je neki feler sa ovim lezistem?
Upravo sad probalih da u ovaj WD500AAKX ne mogu ovi sarafi da stanu u njegove rupice lijepo. Je li moguce to ljudi?
steta sto sam kod stare ovaj tjedan. I ja sam se mucio s diskom kad sam sastavljo.
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Dzaba ih uguram kad one ispanu jer sraf ne moze da udje u hdd. Ali me cudi da nije mozda feler neki pa da je tako sa svakim hard diskom? Ima li jos ko iskustva? Mada rupice na ovaj WD su za sraf a ono nije sraf sto ga pricvrscava... Nema mi druge nego da izbusim rupicu na hdd malo vecu tj siru.
E bogomi te gumice se vise ne mogu ugurat kad sam ih jedan put izvadio :))
Bit ce da je problem do hard diska tj do onih rupica, pre male su. Sjutra cu probat na jos neke hard diskove pa cu znat do cega je.
ja imam cm 690 II advanced i nikakve sarafe nemam za HDD. imas ona plasticna lezista sa mehanizmom za prikaciti HDD. Mozda je tvoj Basic malko razlicit (iako na web stranici isto pise da je "tool free" metoda ugradnje).
EDIT: takodjer, ako ta metalna sranja s gumicom ne sjednu dobro, onda neces moci ugurati HDD sa lezistem natrag na gdje treba unutar kucista. Ja sam se jeb*cko s tim dosta. Tool less je, ali sam pozivcanio dok nisam sve pometao kako se spada.
Kolko vidim po slikama , takva ista lezista ima moj Haf i bez brige sam stavio HDD unutra !
Kolko vidim po slikama , takva ista lezista ima moj Haf i bez brige sam stavio HDD unutra !
meni su ispadale one male gumice.
i ja sam imao tih problema dok sam kupio kučište,ali malo bolje pogledaj rupice(u svakoj rupici ima onaj produžetak di idu gumice) gurni ih rukom skroz prema dolje da sjednu i onda zašarafi.
malo bolje pogledaj,jer meni je isto to bilo čudno i gldam wtf,ali nakon pola sata skužio sam da je prejednostavno.
Tako je , samo treba to malo proučiti i bude islo unutra !
Ma ne moze ljudi ivukao sam onu zakacku iz gumice i probao direktnu u hdd da je ubacim i ne moze! Ne odgovaraju rupice.
Stari hdd lagano ubacam jer ima vece rupice i moze lagano da udje. Nijesam glup da ne umijem namjestit to juce cijeli dan :;p