Buka u kućištu

poruka: 21
|
čitano: 4.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Buka u kurćištu

U jednom od mojih kompova je buka izrazito glasna.Osluhnuo sam otkud dolazi i ćuo sam da je najviše oko proca i napajanja.Proc ima intelov stock cooler,koji imam također i na drugom kompu i taj je tih. Napajanje je neko od MS industrialsa pa mi se čini da odtamo dolazi buka.Molim vaš savjet.Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buka u kurćištu

vjerojatno napajanje tako je i moje staro ms 550w bilo bucno kupio sam fortrona 400w i nije tolko bucan ko ms

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Buka u kurćištu

Kako misliš glasna? kao malo jače zujanje, al u granicama normalnog rada ventilatora, ili misliš na jako zujanje, kao da nešto struže?

17 godina
neaktivan
Buka u kurćištu

Vjerojatno je napajanje, ventilator je počeo glumiti mješalicu.

Intelov stock jest glasan nakon nekog vremena, eto ja sam ga morao mjenjati jer nakon 2 godine postao bučniji i nije hladio.

I molim te da prijaviš moderatorima temu da promjene naslov, nadam se da to nisi namjerno stavio.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
promijeni napajanje ili samo ventilator od napajanja...
mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
17 godina
neaktivan
Buka u kurćištu

Buka se čuje otkad je kupljen komp. Da uzmem ovo: http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.740.020

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Buka u kurćištu

Vjerojatno vent od proca.  

Off:

Buka u kurćištu hahahahah, sorry, morao sam Smijeh

zakon
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 15:33 (nidjo123).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Vjerojatno vent od proca.  

Off:

Buka u kurćištu hahahahah, sorry, morao sam Smijeh

wtf?!? Sta je krivo u naslovu?Neodlučan

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
wtf?!? Sta je krivo u naslovu?Neodlučan

Buka u kuištu

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 15:35 (patch123).
17 godina
neaktivan
Buka u kurćištu

oh,nisam ni vidio.Modovi promijenite naslov ako hoćete.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

hehe, originalan naslov, pao sam sa stolice, btw, teško ti je na uho locirat buku komponenti koje su toliko blizu, sve coolere i ventove počisti ako nisi pa onda gledaj dalje, vidim da su top teme danas o buci ili pregrijavanju, došlo nam je ljeto, ajde bagovci eto nove teme za časopis.

16 godina
neaktivan
exe kaže...

hehe, originalan naslov, pao sam sa stolice, btw, teško ti je na uho locirat buku komponenti koje su toliko blizu, sve coolere i ventove počisti ako nisi pa onda gledaj dalje, vidim da su top teme danas o buci ili pregrijavanju, došlo nam je ljeto, ajde bagovci eto nove teme za časopis.

Isti slučaj kod mene...  Kod mene je :

Grafa - 43 stupnja

Procesor - 37 stupnjeva

HD - 38 stupnjeva

Sa tim da mi prikazuje na HWmonitoru da mi neki ventilator vrti 3000 RPM Smijeh

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 16:03 (Looka).
17 godina
Looka kaže...
exe kaže...

Isti slučaj kod mene...  Kod mene je :

Grafa - 43 stupnja

Procesor - 37 stupnjeva

HD - 38 stupnjeva

Sa tim da mi prikazuje na HWmonitoru da mi neki ventilator vrti 3000 RPM Smijeh

jedan kolega je napisao da se grafe griju i do 100 stupnjeva, to kod tebe je zanemarivo i da imam takve temperture bi skakao od sreće,moja radeonka u mirovanju drži 58 c a u punoj ratnoj 87-89c a vent nedigne iznad 38% i tako već 3 godine, a iza kućišta možeš odojka okrenut Cool

17 godina
neaktivan
Buka u kućištu

Jel možete pročitati par postova iznad?!? Napisao sam da je buka ista otkad sam kupio komp! Viče

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Buka u kućištu

a onda imaš loše kućište i bočne stranice su jedina stvar koja ga drži na okupu, probaj sve rastaviti i one nitne pritegnuti ili ih izbuši i stavi nove ili priljepi izolaciju na stranice, ako se nećeš zezat onda novo (skuplje) kučište kupi.

17 godina
neaktivan
Buka u kućištu

Našao sam izvor buke.CPU cooler.Smanjio sam brzinu vrtnje u speedfanu i utišao se,samo su temperature previsoke onda.Koji da kupim ispod 100kn?To je komp samo za pisanje i internet,nije onaj iz Moj PC.

EDIT:Vidio sam ovaj hladnjak.Kažu da je tih u komentarima.I kako se postavlja?Dal treba novu termalnu pastu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 17:37 (lzgr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Buka u kućištu

O kojem se procesoru radi?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Buka u kućištu
Rade onda kupi onaj arting frizer pro (ne mogu ti dati link na mobu sam) kosta 150kn ja mislim.Da treba ti nova pasta a kaj se ugradnje nije tesko imas par slika u upuctvima!
Elite Spammer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Buka u kućištu

Katana 3 je bolja.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
XXX-Man kaže...
promijeni napajanje ili samo ventilator od napajanja...

slažem se - promijeni ventilator za šaku kuna i mir

11 godina
protjeran
Buka u kućištu
Imam Intelov Cooler i neko napajanje od 350 V i čuje mi se nenormalna buka iz kucista znaci bio hladan ne bio njegova stalna temperatura pocesora je 60-70 i buka je velika, nema puno ventilatora napajanje i na procesoru e ako mi neko moze reci do cega je da mjenjam procesor ili samo napajanje

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice