U jednom od mojih kompova je buka izrazito glasna.Osluhnuo sam otkud dolazi i ćuo sam da je najviše oko proca i napajanja.Proc ima intelov stock cooler,koji imam također i na drugom kompu i taj je tih. Napajanje je neko od MS industrialsa pa mi se čini da odtamo dolazi buka.Molim vaš savjet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjerojatno napajanje tako je i moje staro ms 550w bilo bucno kupio sam fortrona 400w i nije tolko bucan ko ms
Kako misliš glasna? kao malo jače zujanje, al u granicama normalnog rada ventilatora, ili misliš na jako zujanje, kao da nešto struže?
Vjerojatno je napajanje, ventilator je počeo glumiti mješalicu.
Intelov stock jest glasan nakon nekog vremena, eto ja sam ga morao mjenjati jer nakon 2 godine postao bučniji i nije hladio.
I molim te da prijaviš moderatorima temu da promjene naslov, nadam se da to nisi namjerno stavio.
Buka se čuje otkad je kupljen komp. Da uzmem ovo: http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.740.020
Vjerojatno vent od proca.
Off:
Buka u kurćištu hahahahah, sorry, morao sam 
Vjerojatno vent od proca.
Off:
Buka u kurćištu hahahahah, sorry, morao sam 
wtf?!? Sta je krivo u naslovu?

Buka u kurćištu
oh,nisam ni vidio.Modovi promijenite naslov ako hoćete.
hehe, originalan naslov, pao sam sa stolice, btw, teško ti je na uho locirat buku komponenti koje su toliko blizu, sve coolere i ventove počisti ako nisi pa onda gledaj dalje, vidim da su top teme danas o buci ili pregrijavanju, došlo nam je ljeto, ajde bagovci eto nove teme za časopis.
hehe, originalan naslov, pao sam sa stolice, btw, teško ti je na uho locirat buku komponenti koje su toliko blizu, sve coolere i ventove počisti ako nisi pa onda gledaj dalje, vidim da su top teme danas o buci ili pregrijavanju, došlo nam je ljeto, ajde bagovci eto nove teme za časopis.
Isti slučaj kod mene... Kod mene je :
Grafa - 43 stupnja
Procesor - 37 stupnjeva
HD - 38 stupnjeva
Sa tim da mi prikazuje na HWmonitoru da mi neki ventilator vrti 3000 RPM 
Isti slučaj kod mene... Kod mene je :
Grafa - 43 stupnja
Procesor - 37 stupnjeva
HD - 38 stupnjeva
Sa tim da mi prikazuje na HWmonitoru da mi neki ventilator vrti 3000 RPM 
jedan kolega je napisao da se grafe griju i do 100 stupnjeva, to kod tebe je zanemarivo i da imam takve temperture bi skakao od sreće,moja radeonka u mirovanju drži 58 c a u punoj ratnoj 87-89c a vent nedigne iznad 38% i tako već 3 godine, a iza kućišta možeš odojka okrenut 
Jel možete pročitati par postova iznad?!? Napisao sam da je buka ista otkad sam kupio komp! 
a onda imaš loše kućište i bočne stranice su jedina stvar koja ga drži na okupu, probaj sve rastaviti i one nitne pritegnuti ili ih izbuši i stavi nove ili priljepi izolaciju na stranice, ako se nećeš zezat onda novo (skuplje) kučište kupi.
Našao sam izvor buke.CPU cooler.Smanjio sam brzinu vrtnje u speedfanu i utišao se,samo su temperature previsoke onda.Koji da kupim ispod 100kn?To je komp samo za pisanje i internet,nije onaj iz Moj PC.
EDIT:Vidio sam ovaj hladnjak.Kažu da je tih u komentarima.I kako se postavlja?Dal treba novu termalnu pastu?
O kojem se procesoru radi?
Elite Spammer
Katana 3 je bolja.
slažem se - promijeni ventilator za šaku kuna i mir