Brzina vrtnje hladnjaka

poruka: 5
|
čitano: 1.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Brzina vrtnje hladnjaka

Asus 1225SI ventilator 120mm sam stavio na kuciste,spojio sam ga na maticu na 3 pinski konektor,zanimam me kako mu mogu smanjit brzinu vrtnje.U biosu ga ocitava i pokaziva brzinu vrtnje(1227) al nemogu je kontrolirat,instalirao sam speed fan tamo ga takoder ocitava al ga takoder nemogu kontrolirat.Zanima me dali postoji i jedan drugi nacin dam mu smanjim brzinu.Procitao sam post ispod sa slicnom temom,al meni nista nepali od navedenog pa ako znate jos nesto bio bih vam zahvalan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Brzina vrtnje hladnjaka
Day Walker kaže...

Asus 1225SI ventilator 120mm sam stavio na kuciste,spojio sam ga na maticu na 3 pinski konektor,zanimam me kako mu mogu smanjit brzinu vrtnje.U biosu ga ocitava i pokaziva brzinu vrtnje(1227) al nemogu je kontrolirat,instalirao sam speed fan tamo ga takoder ocitava al ga takoder nemogu kontrolirat.Zanima me dali postoji i jedan drugi nacin dam mu smanjim brzinu.Procitao sam post ispod sa slicnom temom,al meni nista nepali od navedenog pa ako znate jos nesto bio bih vam zahvalan...

evo ovo je rješenje za tvoje probleme

http://www.links.hr/index.php?naziv=Potenciometar+za+ventilator+FanMate+2%2C+ZALMAN&option=artikl&id_kategorija=05091212&id_artikl=050.912.031

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Brzina vrtnje hladnjaka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Day Walker kaže...

može i sotim a more i s avim

http://www.links.hr/index.php?naziv=Kabel+12V+-%3E+9%2C5V%2C+SHARKOON&option=artikl&id_kategorija=05091209&id_artikl=050.912.034

a pošto si u splitu imaš cipoteku u kojoj češ siguro nač kakv poteciometar za vent

I Jadantisi
17 godina
protjeran
Day Walker kaže...

prespoji ga na 5V, pa će dobivati manje struje i sporije se vrtiti.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice