- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ATI-jevo kučište i po cijeni "rula"..
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ati rulaaaa
Ima ono totalno ljepši logo kuiš ono curkeeee jeeeeee.
Ta nvidja je ono fakat soooo last year ono eeeeeee.
Ajmo na fejsbuuuk odma svi kako mi ovo kuište paše s onim lady gaga tangama jeeee fakat nvidija ima da se pokopaaaaa jeeeeee
Daj se saberi malo u fanboyizmu i ne spamaj s ovako debilnim temama.
Ovo ulazi u retard razinu fanboystva.
Fuj oba... Selfmod rulez...
Postoji i CM Stacker nVidija verzija
Ja bih ipak uzeo jedno od ova dva kućišta:
Tu mi je bolje nVidijino-kad ideš na lan party,ne moraš nositi kantu,kanta nosi tebe!
Ali možeš voziti samo po suhom, i paziti da nemaš piratski software kad te policija zaustavi,
te moraš redoviti updateati drivere i paziti da ti se motor ne zapali od 196.75. xD
Ali možeš voziti samo po suhom, i paziti da nemaš piratski software kad te policija zaustavi,
te moraš redoviti updateati drivere i paziti da ti se motor ne zapali od 196.75. xD
I imati 1000 W napajanje da se osigura dovoljno goriva.
dajte ljudi pa to je samo pitura crvene ili zelena ma dajte mi dobro kučište i željenu boju crvenu ili zelenu oču reč da se bilo koje kučište more pritvorit u nvidija ili u ati
A ovo (malo preskupo al jebiga)? http://upload.centerzone.it/images/6u28jwn1oj3s5y02ug5j.jpg
A ovo (malo preskupo al jebiga)? http://upload.centerzone.it/images/6u28jwn1oj3s5y02ug5j.jpg
Ima ga za 7000 kn u Feniksu-ne bih hvala! Običan Cosmos košta 1800 kn. Zar natpis nVidia i malo karbona mogu toliko povisiti cijenu?! Ne mogu!!!!
Ima ga za 7000 kn u Feniksu-ne bih hvala! Običan Cosmos košta 1800 kn. Zar natpis nVidia i malo karbona mogu toliko povisiti cijenu?! Ne mogu!!!!
Kupuješ ime na kućištu, a ne kućište. Zato toliko košta
To da se kasnije možeš hvalit među ostalim nVidia fanboyima da imaš i nVidia kućište.
Jbg dečki, ak nV stvarno propadne kak neki prognoziraju svi ćemo postat ATi fanboys :)
Kupuješ ime na kućištu, a ne kućište. Zato toliko košta
To da se kasnije možeš hvalit među ostalim nVidia fanboyima da imaš i nVidia kućište.
Super!! Onda ću ja na kučište od 200 kn napisat NVidia i prodat ga za 2500 kn! Ma,ne vrijedi tih para da mi je i stari Kerum!!!!