Antec three hundred

poruka: 5
|
čitano: 1.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Antec three hundred

ovako zanima me dali je navedeno kuciste dobre kvalitete  i tih stvari kako bi vi ocjenili od 1-5  jer mislim ga kupiti

zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Antec three hundred

Ajmo ljudi i ja bih kupio ovaj oklop pa me zanima vaše mišljenje o njemu!!

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Antec three hundred

Ja ga posjedujem i kučište je super, temperature su mi dosta niske (a pogledaj moju grafu, pravi radijator :)... Jedina preporuka je da odmah po kupnji kučišta uzmete jedan dodatni vent odostraga... Čvrsto je i dosta teško tako da ulijeva povjerenje, a i dosta je prostrano...

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Antec three hundred
APazinjan kaže...

Ja ga posjedujem i kučište je super, temperature su mi dosta niske (a pogledaj moju grafu, pravi radijator :)... Jedina preporuka je da odmah po kupnji kučišta uzmete jedan dodatni vent odostraga... Čvrsto je i dosta teško tako da ulijeva povjerenje, a i dosta je prostrano...

Super,hvala.I mislio sam kupiti par ventova da hlade. Koji sve ventovi dolaze s njim?(tako da znam koliko ostalih moram uzet)

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
16 godina
neaktivan
RE: Antec three hundred
lzgr kaže...
APazinjan kaže...

Super,hvala.I mislio sam kupiti par ventova da hlade. Koji sve ventovi dolaze s njim?(tako da znam koliko ostalih moram uzet)

Dobijes straga 120mm, gore 140mm.. Ostali koje mozes ugradit su 2x120mm naprijed i sa strane 120mm..

EDIT: Mozes jednostavno pogledat ovdje (zivio Google!)..

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 12:08 (FiCo_Ri).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice