ovako zanima me dali je navedeno kuciste dobre kvalitete i tih stvari kako bi vi ocjenili od 1-5 jer mislim ga kupiti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo ljudi i ja bih kupio ovaj oklop pa me zanima vaše mišljenje o njemu!!
Ja ga posjedujem i kučište je super, temperature su mi dosta niske (a pogledaj moju grafu, pravi radijator :)... Jedina preporuka je da odmah po kupnji kučišta uzmete jedan dodatni vent odostraga... Čvrsto je i dosta teško tako da ulijeva povjerenje, a i dosta je prostrano...
Ja ga posjedujem i kučište je super, temperature su mi dosta niske (a pogledaj moju grafu, pravi radijator :)... Jedina preporuka je da odmah po kupnji kučišta uzmete jedan dodatni vent odostraga... Čvrsto je i dosta teško tako da ulijeva povjerenje, a i dosta je prostrano...
Super,hvala.I mislio sam kupiti par ventova da hlade. Koji sve ventovi dolaze s njim?(tako da znam koliko ostalih moram uzet)
Super,hvala.I mislio sam kupiti par ventova da hlade. Koji sve ventovi dolaze s njim?(tako da znam koliko ostalih moram uzet)
Dobijes straga 120mm, gore 140mm.. Ostali koje mozes ugradit su 2x120mm naprijed i sa strane 120mm..
EDIT: Mozes jednostavno pogledat ovdje (zivio Google!)..