Antec six hundert ili dark flert

poruka: 5
|
čitano: 1.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
antec six hundert ili dark fleet.
Slazem za brata konfiguraciju te neznam koje kuciste da mu odaberem. Trazim kvalitetno kuciste dobrog izgleda i cijena da mu je do 700kn. Uzimao se bi u linksu jer ima najvecu ponudu kucista.

Meni se do sada svidaju navedena kucista jer sam prije par godina imao antec three hundert i bio sam zadovoljan.
Svi prijedlozi su dobro dosli
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja bih rađe išao na antec six hundred, no to je moj osobni dozivljaj :) nekako mis e čini ljepšim i čini mi se da ima više opcija, ispravite me ako grijesim, a i ventilator na 6-hundredu je veći :)

btw. meni osobno ovaj dark fleet izgleda uzasno :( , ovako ''nabildano'' ,ali ne zelim da dobijem prigovore zbog svog misljenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: antec six hundert ili dark fleet.
Luka-san kaže...
Slazem za brata konfiguraciju te neznam koje kuciste da mu odaberem. Trazim kvalitetno kuciste dobrog izgleda i cijena da mu je do 700kn. Uzimao se bi u linksu jer ima najvecu ponudu kucista.

Meni se do sada svidaju navedena kucista jer sam prije par godina imao antec three hundert i bio sam zadovoljan.
Svi prijedlozi su dobro dosli

I ja san bio u toj dvoumici i uzeo sam six hundret iz razloga što ima 5 ventilatora, ljepši mi je i mislim stavit Sentry 2, a na dark fleet-u mi se čini da nebi uspio.

16 godina
protjeran

uzmi six hundred neces pogrijesiti svi mu ventovi svjetle ima bas napaeravljena mjesta za SSD dobies puno toga uzn njega opracdaa i vise nego svoju cijenu

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda da nakupiš još malo novaca pa uzmeš ovo, vjeruj, nećeš se pokajat, iako ni ona kućišta koji si ti naveo nisu loša, i između njih, ja bih izabrao Antec 600!?

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+COOLERMASTER+690+II+LITE%2C+RC-692%2C+MIDI%2C+crno%2C+plexi%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.099

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice