Meni se do sada svidaju navedena kucista jer sam prije par godina imao antec three hundert i bio sam zadovoljan.
Svi prijedlozi su dobro dosli
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Ja bih rađe išao na antec six hundred, no to je moj osobni dozivljaj :) nekako mis e čini ljepšim i čini mi se da ima više opcija, ispravite me ako grijesim, a i ventilator na 6-hundredu je veći :)
btw. meni osobno ovaj dark fleet izgleda uzasno :( , ovako ''nabildano'' ,ali ne zelim da dobijem prigovore zbog svog misljenja.
I ja san bio u toj dvoumici i uzeo sam six hundret iz razloga što ima 5 ventilatora, ljepši mi je i mislim stavit Sentry 2, a na dark fleet-u mi se čini da nebi uspio.
uzmi six hundred neces pogrijesiti svi mu ventovi svjetle ima bas napaeravljena mjesta za SSD dobies puno toga uzn njega opracdaa i vise nego svoju cijenu
Možda da nakupiš još malo novaca pa uzmeš ovo, vjeruj, nećeš se pokajat, iako ni ona kućišta koji si ti naveo nisu loša, i između njih, ja bih izabrao Antec 600!?
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+COOLERMASTER+690+II+LITE%2C+RC-692%2C+MIDI%2C+crno%2C+plexi%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.099