jel zna možda tko di ima kupit filter za prašinu za 230 mm ventilator...ili da možda neko radi...treba mi za kučište...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo sam i ja dosad radio i definitivno je prasina free
.. ja stavljam 2 sloja (zavisi koliko su carape tanke) ...malo se protok smanji (ili cini mi se) ali i nema prasine definitivno
a baš sam gledo na stranicama od velikih proizvođača kučišta pa nemaju ništa...zapravo imaju do 120 mm...al za ove velike nula...a ništa hvala dečki...sam budem napravio
Hah, krasno brate carapice !!!
najjednostavnije vam je da kupite filter za kuhinjske nape pa si sami izrežete koliki promjer vam treba...
taj fičter je jako debel, mislim da nebi išlo to
Nije istina ima svakojake debljine 
ček ove ženske čarape stavim samo iza na ventilator i to je to? nema više prašine?
dobra ideja idem sad u dučan po ženske čarape odmah 
super ideja, bas mi je doso cm 690 2 jucer i mislim se dali da to napravim , ovi njegovi fiteri izgledaju relativno siroko a hulahopke pare super i guste , mogao bih se poigrati s time , jednostavno je.
evo probao sam, meni nevalja, potpuno blokira protok zraka ventilatoru , bilo bi dust free ali i air free.
evo probao sam, meni nevalja, potpuno blokira protok zraka ventilatoru , bilo bi dust free ali i air free.
kupi neke tanje, tj, s manje DEN
ma prilicno su tanke, jos sam i rastegao ali nista, airflow pre los, cak i onaj filter od cmm 690 2 lagano bloka ali je jos ok, ovo je previse , ocistit cu ga svako par mjeseci i tjt