Stara manje od mjesec dana, 3 godine garancije, full bundle
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1100-1150 kn
Tako sam i mislio otprilike.
Može još samo procjena za monitor Samsung P2250 - star je oko 2.5 godine, garancija istekla, u odličnom stanju
Tako sam i mislio otprilike.
Može još samo procjena za monitor Samsung P2250 - star je oko 2.5 godine, garancija istekla, u odličnom stanju
Neznam za procjenu, ali mi je drago vidjeti da nisam jedini pacijent koji je držao zaštitnu foliju više od 2 godine
Ma to je slika s neta, stavija sam bezveze prvu koju mi je otvorilo
Znači postoji realna mogučnost da sam poseban
Ajde ako te tješi i meni je prijatelj drži već skoro 4 godine. Jedan put sam mu je iša skinit pa samo šta me ubija nije...
Nego stvarno ljudi, barem otprilike neku procjenu. Hitno mi je, imam kupca i on mi nudi 1500 za 7850 i monitor a ja nemam pojma jeli to ok cijena ili ne. Znači nekih 400 kn za monitor
Response Time 2 ms (GTG)
Screen Size 21.5" wide
Ja mislim da to vrijedi vise od 400kn....moja procjena je negdje između 550-600kn za monitor. Ako sam fulao nek me neko ispravi....
Ko je dobar prijatelj, daj mu, ako ne, traži 100kn više
Ajde ako te tješi i meni je prijatelj drži već skoro 4 godine. Jedan put sam mu je iša skinit pa samo šta me ubija nije...
Nego stvarno ljudi, barem otprilike neku procjenu. Hitno mi je, imam kupca i on mi nudi 1500 za 7850 i monitor a ja nemam pojma jeli to ok cijena ili ne. Znači nekih 400 kn za monitor
mislim da monitor vrijedi bar 500kn,to su odlicni monitori...mislim koliko ti je bitna ta razlika u 100-150kn,al probaj bar 1600kn,ak neide neces pćuno izgubit i za 1500kn
Cisto pristojna lovica,postena cijena i ako ti odgovara pristani ako si se vec dogovorio,monitor vrijedi 450 kn ako je ocuvan i sve bar 500 kn ali eto posto kupuje obe komponente cijena je fer...
Ok, hvala na odgovorima