[Procjena] Msi HD7850 1GB OC

poruka: 12
|
čitano: 1.225
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Stara manje od mjesec dana, 3 godine garancije, full bundle 

14 godina
Re: [Procjena] Msi HD7850 1GB OC

1100-1150 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:58 (Deathreper).
14 godina

Tako sam i mislio otprilike.

Može još samo procjena za monitor Samsung P2250 - star je oko 2.5 godine, garancija istekla, u odličnom stanju

17 godina
Volume kaže...

Tako sam i mislio otprilike.

Može još samo procjena za monitor Samsung P2250 - star je oko 2.5 godine, garancija istekla, u odličnom stanju

Neznam za procjenu, ali mi je drago vidjeti da nisam jedini pacijent koji je držao zaštitnu foliju više od 2 godine {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Ma to je slika s neta, stavija sam bezveze prvu koju mi je otvorilo

17 godina
Volume kaže...

Znači postoji realna mogučnost da sam poseban {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
rooswelt1991 kaže...
Volume kaže...

Ajde ako te tješi i meni je prijatelj drži već skoro 4 godine. Jedan put sam mu je iša skinit pa samo šta me ubija nije...

Nego stvarno ljudi, barem otprilike neku procjenu. Hitno mi je, imam kupca i on mi nudi 1500 za 7850 i monitor a ja nemam pojma jeli to ok cijena ili ne. Znači nekih 400 kn za monitor

13 godina
Resolution 1920 x 1080
Response Time 2 ms (GTG)
Screen Size 21.5" wide

Ja mislim da to vrijedi vise od 400kn....moja procjena je negdje između 550-600kn za monitor. Ako sam fulao nek me neko ispravi....
Werdum Combat Team
17 godina
Volume kaže...

Ko je dobar prijatelj, daj mu, ako ne, traži 100kn više {#}

13 godina
neaktivan
Volume kaže...
rooswelt1991 kaže...
Volume kaže...

Ajde ako te tješi i meni je prijatelj drži već skoro 4 godine. Jedan put sam mu je iša skinit pa samo šta me ubija nije...

Nego stvarno ljudi, barem otprilike neku procjenu. Hitno mi je, imam kupca i on mi nudi 1500 za 7850 i monitor a ja nemam pojma jeli to ok cijena ili ne. Znači nekih 400 kn za monitor

mislim da monitor vrijedi bar 500kn,to su odlicni monitori...mislim koliko ti je bitna ta razlika u 100-150kn,al probaj bar 1600kn,ak neide neces pćuno izgubit i za 1500kn{#}

13 godina
protjeran
Volume kaže...

Cisto pristojna lovica,postena cijena i ako ti odgovara pristani ako si se vec dogovorio,monitor vrijedi 450 kn ako je ocuvan i sve bar 500 kn ali eto posto kupuje obe komponente cijena je fer...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 0:58 (Tomo53nja).
14 godina

Ok, hvala na odgovorima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice