Novi logo za Microsoft?

poruka: 100
|
čitano: 17.202
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi logo za Microsoft?".
16 godina
protjeran
Novi logo za Microsoft?

pa kaj vam nije palo na pamet da je novi logo samo da bi ga početnici u programiranje mogli nacrtati u programu Logo!

To vam nije palo na pamet?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

strasno...al znate kako se kaze - sto te ne ubije to te ojaca

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Slicne su bile reakcije kada se menjao logo Fiata i Pioneera. Ovo naravno (nadam se) nece biti nesto finalno kod Microsofta. Kada   autor clanka spominje rijec "navodno" i "moguce" onda se definitivno zna da ovo nije finalno

Evo ga isti logo sa samo jednim klikom na alat twirl u Liquify filtru kod Photoshopa

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 4:59 (Lazarus Long).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi logo za Microsoft?
the_tux kaže...

Evo im pomoć u kreiranju loga:

He, he... Onaj MS-Chrome strip mi je predobar Smijeh

shkval kaže...

Samo dvije stvari su beskonačne, svemir i ljudska glupost.

Prva nije 100% sigurna, ali druga je.

Einstein:

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.”

Tale kaže...

Onaj koji kaže da je windows logo swastika moran priznat da stvarno podsječa ali kad bi tako išli tada bi i razmake između tipaka na tipkovnici naravno isto mogli nazvati svastikama...

TE osim toga svvastiakama bi mogli nazvat i mrlje na stolu.....iskreno ja bi možda vidio leptira na mrlji

Čuda radi sposobnost uzorkovanja u ljudskom mozgu. Nevjerojatno je koliko je ta "kvaka" u temeljima naše psihologije, pa tako i u temeljima ustroja svakojakih institucija koje smo stvorili...

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 8:27 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Ma to rišeju klinci iz vrtiča :D i microsoft napravi veliku uštedu :D 
Netko je tu spomenuo da je Appleov logo katastrofa, e nije. Logo im je predobar, opisuje ih najbolje. Na njihov logo možes staviti svakakvu boju. Lijepo je vidjeti na njihovim kučištima. 
Zamislimo da microsoft pravi prijenosnike, i stav svoj logo u boji, ružno bi izgledalo.
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 9:46 (linuxuser).
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Jadno zato sto je kockast i jos u različitim bojama nema nikakve dinamike ili budučnosti u logovom dizajnu,

Mršti se

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

Evo ga isti logo sa samo jednim klikom na alat twirl u Liquify filtru kod Photoshopa

Možda je novi logo kockasti jer ide na vrata (znaš ona dvokrilna prozirna automatska u shopping centrima?), pa onda zastava_like logo nije baš najsretnije rješenje.

Bilo bi fora takav logo vidjet na staklu, a da daje doživljaj Aera.

Samo, slažem se, ova gradacija je šaka u oko, barem meni. Nisam baš za retro stil. 

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Ma, malo mi je sva ta spika sumnjiva. Staviti na dućane nešto što je drugačije od dizajna branda na njihovim proizvodima... hmmm... zbunjivanje kupaca... Ta vijest smrdi.

Zamislite da nekoga tko ide kupovati Mercedes prijatelj dovede blizu salona i izvana umjesto trokrakog znaka u kružnici vidi četverokraki znak poput onoga od NATOa. Zbunjola. Mislim, primjer je bedast, ali i ljudi su...

Kako će se, ako je vijest ispravna, to odraziti na stvarni segment tržišta s njihovim proizvodima, upitno je.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 11:37 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kao da su angažirali Bruketu i Žinića, kocka, kocka, kockica..

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Slicne su bile reakcije kada se menjao logo Fiata i Pioneera. Ovo naravno (nadam se) nece biti nesto finalno kod Microsofta. Kada   autor clanka spominje rijec "navodno" i "moguce" onda se definitivno zna da ovo nije finalno

Wow odlično!! Puno bolje nego ovo njihovo, izgleda totalno staro i bzvz.. Taj su logo trebali staviti prije 10 godina, jer tamo i pripada -.-'

A i ne kužim zašto ga uopće mjenjat.. Kao da je to potrebno, ms svi znamo po njegovu oriđiđi logu i nek tako i ostane.. bzvz :/

Brx
16 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

BLJAK! Nisam mogao izdržati bez da i ja napravim logo. Prvi je ultraretro (svrha mu je mocking) a drugi i treći također slijede isti koncept kao ovaj "navodni" samo što sam dodao gradijente (njima je pak svrha da budu bolji).

Još kad Bug forum ne bi sve pretvarao u JPEG, izgledali bi još bolji.

-- Prosljeđivanje --

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 19:11 (andy0101).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi logo za Microsoft?

Nije mi jasno zasto sporedujete Apple logo sa M$.

Apple=Jabuka, tu nema neke filozofije, dali je bela, zuta,crvena, nema veze.

Microsoft = Mikro, Mali, Meki, Softver ---- Normalno je da imaju vise muke da nadju dobro logo sto bi ih definiralo nego Apple sa svojom jabukom.

Btw: Ima li neka firma u HR koja se zove Jabuka Doo, to nema kod nas u MKD, mozda Privredna zadruga - Jabuka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 19:47 (Kuzo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Novi logo za Microsoft?

ma...meni je apple car u dizajnu...svi njegovi novi prrizvodi najprije te privucu dizajnom...u tomu su stvarno maheri..

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

"Navodni" logo je jako ružan, ali u nekih korisnika glupost je daleko veća od ružnoće ovog logoa. Dobro je Einstein rekao...

LOL

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
18 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Stvarno je interesantna psihologija

Zasto kada neko proglasi nesto za ruzno odmah svi iskacu i kazu "Ah,pa da...stvarno je ruzno"   ili "Lepo je,dosad nismo videli"

Jos jedna stvar,nijedan korisnik ovog foruma koji je davao komentare nije ostao ravnodusan na ovaj logo ili "logo". Bitno da nije nitko rekao "tako/tako...manje vise dobar je"

Dizajn MS logoa neprestano se menja i to bas onim tempom kako se pojavljuje nova verzija Windowsa,neprimetno ali menja se

Setite se kako je izgledao logotip 95-ice

0 0 hvala 0
16 godina
Lazarus Long kaže...

Stvarno je interesantna psihologija

Zasto kada neko proglasi nesto za ruzno odmah svi iskacu i kazu "Ah,pa da...stvarno je ruzno"   ili "Lepo je,dosad nismo videli"

Jos jedna stvar,nijedan korisnik ovog foruma koji je davao komentare nije ostao ravnodusan na ovaj logo ili "logo". Bitno da nije nitko rekao "tako/tako...manje vise dobar je"

Dizajn MS logoa neprestano se menja i to bas onim tempom kako se pojavljuje nova verzija Windowsa,neprimetno ali menja se

Setite se kako je izgledao logotip 95-ice

istina, al nije ovo logo windowsa...to je logo samog microsofta...kuis??
ovo tu je prijasnji logo :

Stari logo od Microsofta Stari logo od Microsofta
ovo je logo od windowsa:

Logo od WINDOWSA Logo od WINDOWSA

a ovo je valjda novi logo:
Novi logo od Microsofta Novi logo od Microsofta
a neznam zasto svi usporedjuju onaj logo od recimo 95-ice ili XP-a, ili viste, kad to nije logo od samog microsofta, a i tada kad je bio logo 95-ice, ipak je to pred dosta godina!

Zar ne???

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 15:46 (Tionio).
18 godina
neaktivan

Da,ali logo i logotip su razlicite stvari

Zar ne??

16 godina
Lazarus Long kaže...

Zar ne??

e to nebih znao...nezz sta je logo a sta logotip, al mi nije jasno zasto (skoro) svi usporedjuju logo od windowsa sa logom od microsofta, a zaboravljate da je tu recimo i ovaj logo, logo od offica...ima tu dosta loga...al niti jedan nije od microsofta, nego od njegovih prozivoda!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 15:54 (Tionio).
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Zar ne??

Mislim da je to sve isto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 16:15 (andy0101).
18 godina
neaktivan

Da se ne bi ovo petvorilo u "logo vs. logotype great debate" da pojasnim jednu stvar :)

Sama rijec logotip (logotype) vas upucuje da ima i slova "unutra". Ono ....type

Sam znak Adobea je lijep primer. Kada dodaju rijec Adobe ispod logoa postaje logotype.

Ovde stvari postaju gadne posto i sam logo Adobea je stilizirano slovo  :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 16:22 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Da se ne bi ovo petvorilo u "logo vs. logotype great debate" da pojasnim jednu stvar :)

Sama rijec logotip (logotype) vas upucuje da ima i slova "unutra". Ono ....type

Sam znak Adobea je lijep primer. Kada dodaju rijec Adobe ispod logoa postaje logotype.

Ovde stvari postaju gadne posto i sam logo Adobea je stilizirano slovo  :)

Shvaćam.

Ovo je logo... Ovo je logo...
...a ovo je logotip :) ...a ovo je logotip :)
18 godina
neaktivan

Ako ga i promjene ljudi će se prije ili kasnine priviknut na njega. Doduše stari je barem meni atraktivniji, ali nije to do nas da odlučujemo

18 godina
neaktivan

Logo i logotip je ista stvar!

Logo ili logotip je grafički znak, simbol ili ikona, koji označuje proizvod ili preduzeće.

Može se sastojati od slova, grafike i drugih kombinacija. Uloga loga je trenutno prepoznavanje proizvoda. Potpuni logo sastoji se od logotipa, ikone i slogana.

Izvor: Wikipedia

18 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Ma ja mislim da je i bilo vrijeme da promjene logo. Pa tko je još vidio valoviti prozor postavljen pod kutom??? Pogledajte u prozor svoje sobe i zamislite si to.. :D hahaha

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Pa tko je još vidio valoviti prozor postavljen pod kutom???

Steve Balmer na LSD-u?

16 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...
coder_ kaže...

Pa tko je još vidio valoviti prozor postavljen pod kutom???

Steve Balmer na LSD-u?

Ima 5 zgrada u krugu od 15 km od mene koje su namjerno nagnute pa su i prozori kosi Šutim

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

stvarno preruzan im je taj logo i zastarjel dizajn, ajde da nisu tako ostri kutovi, da ima refleksija, sjena i odsjaja ali samo boje, pa ajmo mi neki logo napravit pa da im posaljemo zahtjev, ili da na fejsu napravimo grupu "Svi koji su da se ne mijenja Microsoftov logo" , ja nezz koji je stariji microsoftov logo, jel onaj ko od Windowsa ili? al ovo je stvarno prejadno, sramim se sto imam pun komp Microsoftovih proizvoda pobogu, pa ko im je ovo nacrto, neandertalac mozda???

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 20:25 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

stvarno preruzan im je taj logo i zastarjel dizajn, ajde da nisu tako ostri kutovi, da ima refleksija, sjena i odsjaja ali samo boje, pa ajmo mi neki logo napravit pa da im posaljemo zahtjev, ili da na fejsu napravimo grupu "Svi koji su da se ne mijenja Microsoftov logo" , ja nezz koji je stariji microsoftov logo, jel onaj ko od Windowsa ili? al ovo je stvarno prejadno, sramim se sto imam pun komp Microsoftovih proizvoda pobogu, pa ko im je ovo nacrto, neandertalac mozda???

Ovaj što sam ja napravio je bolji, a kad bi se našao profesionalac sa profesionalnim alatima bio bi... neusporediv.

Ne, nije ko od Windowsa. Ovo je Microsoftov (dosadašnji) logo:

Microsoftov logo Microsoftov logo
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 20:35 (andy0101).
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Ovaj što sam ja napravio je bolji, a kad bi se našao profesionalac sa profesionalnim alatima bio bi... neusporediv.

Po čemu je taj tvoj bolji? Gradienti ti imaju neke očajne boje, pogotovo žuta...

I zašto se svi bune oko ovoga kad ovo nije službeni logo kako Microsofta tako ni Windowsa, samo dućana koji prodaju njihove proizvode...

17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

evo i mog doprinosa za microsoftov logo :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice