Novi logo za Microsoft?

poruka: 100
|
čitano: 17.203
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi logo za Microsoft?".
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

not likeing

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 0:17 (MocniSkopac).
Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina
Novi logo za Microsoft?

Kak glupo,lameNeodlučan

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Ma onaj stariji je grafički dosta bolji i ljepši,bar meni

written by pod009

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Novi logo za Microsoft?

Grozno. Podsjeća na 90te i stari logo od Windowsa. Užas...

logo od 95ice logo od 95ice

Stick to the shadows....
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Novi logo za Microsoft?
Sum_of_all_fears kaže...

Grozno. Podsjeća na 90te i stari logo od Windowsa. Užas...

da, totalno je zastario dizajn... ne vjeruješ... katastrofa... izgleda preloše i još te izblijedite boje, ko da je već ofucano... ak je to istina, nemam više komentara....

17 godina
Novi logo za Microsoft?

ajme, uber loše, umjesto da bude zakrivljeni, više nijansi, oni

mi ubace šugavu kocku... tragedija...

moj bill tragedija

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Iznenađen ajmeee.... ružan jeeee Viče

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Novi logo za Microsoft?

stvarno nefavoriziram apple, al rastura njihova jabuka ovaj piksel :P

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Veliki iskorak od strane Microsofta, konacno i hrabro su krenuli ka transformaciji logoa u svastiku. Šarenu gay svastiku, najiskreniji vizualni identitet do sada.

From dying heaven To living hell
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Novi logo za Microsoft?

Mislim da bih bolju napravio u MS Paint-u. Smijeh

11 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Steve Jobs: "...it's just that they don't have taste...."

U koliko li ce se samo situacija ova Jobsova izjava pokazati savrseno ispravnom. Namigiva

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
ChrisB kaže...

Steve Jobs: "...it's just that they don't have taste...."

U koliko li ce se samo situacija ova Jobsova izjava pokazati savrseno ispravnom. Namigiva

U potpunosti se slazem sa tobom i sa Steve Jobsom, Microsoft je kao sto je netko vec ranije rekao veliki div koji polako propada...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Mora da sam jedini kojem je taj retro stil simpatičan.

oko za oko,pasta za zube

2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Meni si isto dopada.. jednostavan i upečatljiv - odmah me na microsoft podsjetio

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

koga briga za logo. hvala Bogu sto je napravio tako dobru kombinaciju-Microsoft i The Pirat Bay...xD

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Novi logo za Microsoft?

Oooj jest ružno majko mila.. boje isprane.. nigdje veze, stvarno ne kontam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Microsoft nigde ne tvrdi da ce ovaj logo koristiti masovno. Oni samo stite nesto sto podsjeca na njihov logo ili bar misle da ce se moci koristiti.

Slicno kao sa Lindowsima

Inace neko zinad mene je spomenuo laganu propast Microsofta?? Ma dajte molim vas,uozbiljite se. Ako MS lagano propada onda sta raste? Linux?? Apple? Unix mozda?

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long

3 0 hvala 0
17 godina
Novi logo za Microsoft?

Zlatno doba M$ pa i drugih IT kompanije je proslo. Ranije se za opremu i softver naplacalo hiljadama Germanskih Maraka, danas je sve jako jeftino, marze su male, jedan laptop je 300-400eur, operativni sustav 100-200$. Ni jedna firma nije vecna, moze da propadne ako se lose menadzira. Pa i APPLE je imao losih godina. SGI je propao, SUN isto tako. I oni su bili divovi, a gde su sada. Ko kaze da M$ ne moze da propadne, gresi. U svakom slucaju, meni ne odgovara da M$ propadne, pa skoro svi mi u IT sektoru zivimo na jedan ili drug nacin od Microsofta. Neko radi mreze, neko softver, treci drze obuku za Office itd itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Ova novi logo je totalno ružan...Što nije stavio logo od Viste (VIDI SLIKU),nego ovo...

LOGO LOGO
Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Sviđalo se to nama ili ne, već je duže vrijeme trend u dizajniranju proizvoda, u podosta industrijskih grana, ka tim "kockastim" oblicima. Meni je osobno to zasmetalo kad sam vidio namještaj i da mobiteli zapostavljaju zaobljene oblike u korist četvrtastih, ali se moramo pomiriti s time.

A Microsoft, očito i uistinu, nema mašte, već se "kači" na trend. A i onaj logo kao zastavica je već, stvarno, malo out-of-date. Ako išta podsjeća na stari logo Windowsa s početka 90-ih godina, onda je to "zastavičasti" oblik.

Da su mogli poraditi na boljem, mogli su, ali i ovo je neka promjena, nije baš tako loše.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 8:10 (Faerdhur).

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Ovaj logo je svastika na subliminalnoj razini!

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Većina dosadađšnjih komentara - čini mi se , stiže iz redova ljudi-vjernika kojima se očito ne sviđa u(z)let nove religije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

omg kolko komentara nizasto

17 godina
Novi logo za Microsoft?

Ma briga mene za logo. To nikada ne gledam. Gledam cijenu i kavalitetu onog što ta firma nudi. Logo je tu reda radi da se istakne od ostalih. A ovakvim tipom loga Microsoft se sigurno istiće iz većine.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 9:19 (Hummer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
U tekstu piše "navodno"..
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Novi logo je ružan, al dobro ne treba sad plakat

ipak je to sam LOGO

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

SMEĆE zivo ,100% jednostavno ,nema smisla niti nista užas nisam mislio da su tako krativni!

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

Meni je osobno dobar, volim jednostavne logoe. Vidim da su se neki na Microsoft obrusili svom silom, ali da li itko od vas gleda logo kad kupuje proizvod/ulazi u trgovinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Novi logo za Microsoft?

Meni je logo odličan, jednostavan je, a čim vidiš boje, odmah znaš o čemu se radi. Nego, pametnjakovići koji misle da mogu bolje, evo vam izazov: napravite bolji logo. I postajte ga ovdje. Baš me zanima koliko vas ima ikakve ideje o dizajnu - i naravno, bez sprdačina poput Hitlera na MS zastavici, nego pravi, ozbiljni logo. Pustite ljudstvo da ocijeni vaš rad i intelektualni doseg.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Novi logo za Microsoft?

"Navodni" logo je jako ružan, ali u nekih korisnika glupost je daleko veća od ružnoće ovog logoa. Dobro je Einstein rekao...

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice