not likeing
Kak glupo,lame
Ma onaj stariji je grafički dosta bolji i ljepši,bar meni
Grozno. Podsjeća na 90te i stari logo od Windowsa. Užas...
da, totalno je zastario dizajn... ne vjeruješ... katastrofa... izgleda preloše i još te izblijedite boje, ko da je već ofucano... ak je to istina, nemam više komentara....
ajme, uber loše, umjesto da bude zakrivljeni, više nijansi, oni
mi ubace šugavu kocku... tragedija...
moj bill tragedija
ajmeee.... ružan jeeee 
stvarno nefavoriziram apple, al rastura njihova jabuka ovaj piksel :P
Veliki iskorak od strane Microsofta, konacno i hrabro su krenuli ka transformaciji logoa u svastiku. Šarenu gay svastiku, najiskreniji vizualni identitet do sada.
Mislim da bih bolju napravio u MS Paint-u. 
Steve Jobs: "...it's just that they don't have taste...."
U koliko li ce se samo situacija ova Jobsova izjava pokazati savrseno ispravnom. 
Steve Jobs: "...it's just that they don't have taste...."
U koliko li ce se samo situacija ova Jobsova izjava pokazati savrseno ispravnom. 
U potpunosti se slazem sa tobom i sa Steve Jobsom, Microsoft je kao sto je netko vec ranije rekao veliki div koji polako propada...
Mora da sam jedini kojem je taj retro stil simpatičan.
Meni si isto dopada.. jednostavan i upečatljiv - odmah me na microsoft podsjetio
koga briga za logo. hvala Bogu sto je napravio tako dobru kombinaciju-Microsoft i The Pirat Bay...xD
Oooj jest ružno majko mila.. boje isprane.. nigdje veze, stvarno ne kontam.
Microsoft nigde ne tvrdi da ce ovaj logo koristiti masovno. Oni samo stite nesto sto podsjeca na njihov logo ili bar misle da ce se moci koristiti.
Slicno kao sa Lindowsima
Inace neko zinad mene je spomenuo laganu propast Microsofta?? Ma dajte molim vas,uozbiljite se. Ako MS lagano propada onda sta raste? Linux?? Apple? Unix mozda?
Zlatno doba M$ pa i drugih IT kompanije je proslo. Ranije se za opremu i softver naplacalo hiljadama Germanskih Maraka, danas je sve jako jeftino, marze su male, jedan laptop je 300-400eur, operativni sustav 100-200$. Ni jedna firma nije vecna, moze da propadne ako se lose menadzira. Pa i APPLE je imao losih godina. SGI je propao, SUN isto tako. I oni su bili divovi, a gde su sada. Ko kaze da M$ ne moze da propadne, gresi. U svakom slucaju, meni ne odgovara da M$ propadne, pa skoro svi mi u IT sektoru zivimo na jedan ili drug nacin od Microsofta. Neko radi mreze, neko softver, treci drze obuku za Office itd itd.
Sviđalo se to nama ili ne, već je duže vrijeme trend u dizajniranju proizvoda, u podosta industrijskih grana, ka tim "kockastim" oblicima. Meni je osobno to zasmetalo kad sam vidio namještaj i da mobiteli zapostavljaju zaobljene oblike u korist četvrtastih, ali se moramo pomiriti s time.
A Microsoft, očito i uistinu, nema mašte, već se "kači" na trend. A i onaj logo kao zastavica je već, stvarno, malo out-of-date. Ako išta podsjeća na stari logo Windowsa s početka 90-ih godina, onda je to "zastavičasti" oblik.
Da su mogli poraditi na boljem, mogli su, ali i ovo je neka promjena, nije baš tako loše.
Ovaj logo je svastika na subliminalnoj razini!
Većina dosadađšnjih komentara - čini mi se , stiže iz redova ljudi-vjernika kojima se očito ne sviđa u(z)let nove religije.
omg kolko komentara nizasto
Ma briga mene za logo. To nikada ne gledam. Gledam cijenu i kavalitetu onog što ta firma nudi. Logo je tu reda radi da se istakne od ostalih. A ovakvim tipom loga Microsoft se sigurno istiće iz većine.
Novi logo je ružan, al dobro ne treba sad plakat
ipak je to sam LOGO
SMEĆE zivo ,100% jednostavno ,nema smisla niti nista užas nisam mislio da su tako krativni!
Meni je osobno dobar, volim jednostavne logoe. Vidim da su se neki na Microsoft obrusili svom silom, ali da li itko od vas gleda logo kad kupuje proizvod/ulazi u trgovinu?
Meni je logo odličan, jednostavan je, a čim vidiš boje, odmah znaš o čemu se radi. Nego, pametnjakovići koji misle da mogu bolje, evo vam izazov: napravite bolji logo. I postajte ga ovdje. Baš me zanima koliko vas ima ikakve ideje o dizajnu - i naravno, bez sprdačina poput Hitlera na MS zastavici, nego pravi, ozbiljni logo. Pustite ljudstvo da ocijeni vaš rad i intelektualni doseg.
"Navodni" logo je jako ružan, ali u nekih korisnika glupost je daleko veća od ružnoće ovog logoa. Dobro je Einstein rekao...