Odlicno! Znaci kupit cu si taj klitoris i procitat knjigu te ce mi ju oni obrisat! Kako su brizni nema sta!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti ocito mjenjas dio picke i tehnologiju pa mislis da je to isto al dobro,nece tebi oni nis obrisat neg oni znaju sta ti brises ili slicno da se ovakve stvari nebi dogadale vise.
meni kurtsa nije jasno, stae ovo, neki majli, orveli e knjige i brisanje, de sroci to u dvi recenice da narod razumi, a iruda ti veceg kupusa od teksta nisan vidijo otkasan pisa zadnju zadacu iz rvackog u sridnjoj...
Izgleda da nitko ne vidi problem u tome, kako Amazon svojevoljno rošta po korisnikovom Kindle-u i briše knjige koje su plaćene (zanemarimo igru oko vlasničkih prava), a najbolje od svega, riječ je "1984". Zbog ovoga bi im demonstrativno zapalio Kindle-ove na Fahrenheit 451.
meni kurtsa nije jasno, stae ovo, neki majli, orveli e knjige i brisanje, de sroci to u dvi recenice da narod razumi, a iruda ti veceg kupusa od teksta nisan vidijo otkasan pisa zadnju zadacu iz rvackog u sridnjoj...
Nemoj se onda naprezati. Drži se ti BigBrothera, Farme, Simonice itd.
Da nije zalosno bilo bi smijesno... DRM-inficirani sadrzaj, koji nije moguce backupirati, koji radi samo na jednoj bezicnoj mrezi, samo u jednoj drzavi, sadrzaj dobavljiv samo od jednog ponudaca usluga, koji moze proizvoljno stavljati i brisati sto mu se hoce - stvarno, sto moze poci krivo?
koja ironija da se to dogodilo baš sa naslovom "1984"..
Dobro je pa još ima onih koji su pročitali ili još čitaju knjige pa znaju o čemu se radi u Orvelovoj "1984"
Ako im nije najkasnje kod rečenice "Big Brother is watching you" bilo jasno što to znači, onda su sad shvatili.
..nadam se da će tužit Amazon. ^.^
Starsno. Nadam se i ja da ce tuziti Amazon i pokazati ostalima sta ih ceka ako naprave slicnu stvar. A onoga zaposlenika koji je to naredio bih osobno tuzio privatnom tuzbom.
Od glavu razbit prodavaču, pare nek zadrži.. i ciao :))
Svašta ima danas. Ovakvo što ne želim vidjeti na računalima u budućnosti, pa da mi netko odlučuje što ču ja imati instalirano, a što ne.
Starsno. Nadam se i ja da ce tuziti Amazon i pokazati ostalima sta ih ceka ako naprave slicnu stvar. A onoga zaposlenika koji je to naredio bih osobno tuzio privatnom tuzbom.
Vjerojatno je guba iz Amazona napravila neku 'zaštitu' tipa: 'ako otvorite kutiju uređaja koji ste kupili onda pristajete na sve uvjete koje je izmislio Amazon'. Ništa tu ne pomaže nego batina. He-he.
Vjerojatno je guba iz Amazona napravila neku 'zaštitu' tipa: 'ako otvorite kutiju uređaja koji ste kupili onda pristajete na sve uvjete koje je izmislio Amazon'. Ništa tu ne pomaže nego batina. He-he.
Moze guba pisati zastitu kako hoce, ali to nema veze. Vecina ljudi ne zna da su ugovori najnizi dio obaveze. Prvo ide ustavni zakon, pa ostali zakoni (krivicni, trgovacki itd.), a tek onda ugovor. Ako u ugovoru pise nesto sto nije u skladu sa zakonom onda se koristi zakon. Isto vrijedi i za trgovacke, krivicne i ostale zakone, ako ustavni kaze drugacije onda se "obicni" ponistava (to smo vidjeli par puta u zakonima o neradnoj nedjelji).
Nemoj se onda naprezati. Drži se ti BigBrothera, Farme, Simonice itd.
glavno da si ti popija svu pamet svita
a što, kao ta iSranja nisu na istom kolosjeku? zatvoren sistem softverskog uploada, ne možeš menjati hardware (slušalice, baterija...).
Sori ali slušalice koriste komercijalni 3,5 inchni utor i možeš staviti koje god oćeš. Ima razerovih sa volume kontrolama za iphone tako da je i to pokriveno. Nemoj pričati gluposti ako nisi siguran. Što se tiče baterije to stoji, a software i krekane aplikacije bez problema idu na jailbreakane mobitele.
Kakve veze ovi zadnji postovi imaju s ovom TEMOM?! Čisti offtopic.