Amazon vas vidi…

poruka: 18
|
čitano: 3.145
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Amazon vas vidi…".
17 godina
Amazon vas vidi…

Odlicno! Znaci kupit cu si taj klitoris i procitat knjigu te ce mi ju oni obrisat! Kako su brizni nema sta! Izlanuo se

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Amazon vas vidi…

Ti ocito mjenjas dio picke i tehnologiju pa mislis da je to isto al dobro,nece tebi oni nis obrisat neg oni znaju sta ti brises ili slicno da se ovakve stvari nebi dogadale vise.

Westside connection Terrorist Threats
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Amazon vas vidi…

meni kurtsa nije jasno, stae ovo, neki majli, orveli e knjige i brisanje, de sroci to u dvi recenice da narod razumi, a iruda ti veceg kupusa od teksta nisan vidijo otkasan pisa zadnju zadacu iz rvackog u sridnjoj...

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
protjeran
Amazon vas vidi…

Izgleda da nitko ne vidi problem u tome, kako Amazon svojevoljno rošta po korisnikovom Kindle-u i briše knjige koje su plaćene (zanemarimo igru oko vlasničkih prava), a najbolje od svega, riječ je "1984". Zbog ovoga bi im demonstrativno zapalio Kindle-ove na Fahrenheit 451.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ribar kaže...

meni kurtsa nije jasno, stae ovo, neki majli, orveli e knjige i brisanje, de sroci to u dvi recenice da narod razumi, a iruda ti veceg kupusa od teksta nisan vidijo otkasan pisa zadnju zadacu iz rvackog u sridnjoj...

Nemoj se onda naprezati. Drži se ti BigBrothera, Farme, Simonice itd.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Amazon vas vidi…

Da nije zalosno bilo bi smijesno... DRM-inficirani sadrzaj, koji nije moguce backupirati, koji radi samo na jednoj bezicnoj mrezi, samo u jednoj drzavi, sadrzaj dobavljiv samo od jednog ponudaca usluga, koji moze proizvoljno stavljati i brisati sto mu se hoce - stvarno, sto moze poci krivo? Belji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

koja ironija da se to dogodilo baš sa naslovom "1984"..

16 godina
neaktivan
Amazon vas vidi…

Dobro je pa još ima onih koji su pročitali ili još čitaju knjige pa znaju o čemu se radi u Orvelovoj "1984"

Saki Saki 5$
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Amazon vas vidi…

Ako im nije najkasnje kod rečenice "Big Brother is watching you" bilo jasno što to znači, onda su sad shvatili.

..nadam se da će tužit Amazon. ^.^

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amazon vas vidi…

Starsno. Nadam se i ja da ce tuziti Amazon i pokazati ostalima sta ih ceka ako naprave slicnu stvar. A onoga zaposlenika koji je to naredio bih osobno tuzio privatnom tuzbom.

2 0 hvala 0
16 godina
Amazon vas vidi…

Od glavu razbit prodavaču, pare nek zadrži.. i ciao :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Amazon vas vidi…

Svašta ima danas. Ovakvo što ne želim vidjeti na računalima u budućnosti, pa da mi netko odlučuje što ču ja imati instalirano, a što ne.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
virtualAThome kaže...

Starsno. Nadam se i ja da ce tuziti Amazon i pokazati ostalima sta ih ceka ako naprave slicnu stvar. A onoga zaposlenika koji je to naredio bih osobno tuzio privatnom tuzbom.

Vjerojatno je guba iz Amazona napravila neku 'zaštitu' tipa: 'ako otvorite kutiju uređaja koji ste kupili onda pristajete na sve uvjete koje je izmislio Amazon'. Ništa tu ne pomaže nego batina.  He-he.

WTF?
17 godina
neaktivan
shkval kaže...

Vjerojatno je guba iz Amazona napravila neku 'zaštitu' tipa: 'ako otvorite kutiju uređaja koji ste kupili onda pristajete na sve uvjete koje je izmislio Amazon'. Ništa tu ne pomaže nego batina.  He-he.

Moze guba pisati zastitu kako hoce, ali to nema veze. Vecina ljudi ne zna da su ugovori najnizi dio obaveze. Prvo ide ustavni zakon, pa ostali zakoni (krivicni, trgovacki itd.), a tek onda ugovor. Ako u ugovoru pise nesto sto nije u skladu sa zakonom onda se koristi zakon. Isto vrijedi i za trgovacke, krivicne i ostale zakone, ako ustavni kaze drugacije onda se "obicni" ponistava (to smo vidjeli par puta u zakonima o neradnoj nedjelji).

16 godina
protjeran
macak kaže...
ribar kaže...

Nemoj se onda naprezati. Drži se ti BigBrothera, Farme, Simonice itd.

glavno da si ti popija svu pamet svita

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
Amazon vas vidi…

a što, kao ta iSranja nisu na istom kolosjeku? zatvoren sistem softverskog uploada, ne možeš menjati hardware (slušalice, baterija...).

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.

0 0 hvala 0
17 godina
Amazon vas vidi…

Sori ali slušalice koriste komercijalni 3,5 inchni utor i možeš staviti koje god oćeš. Ima razerovih sa volume kontrolama za iphone tako da je i to pokriveno. Nemoj pričati gluposti ako nisi siguran. Što se tiče baterije to stoji, a software i krekane aplikacije bez problema idu na jailbreakane mobitele.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Amazon vas vidi…

Kakve veze ovi zadnji postovi imaju  s ovom TEMOM?!   Čisti offtopic.

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice