I život za mobitel

poruka: 65
|
čitano: 6.202
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I život za mobitel".
12 godina
neaktivan
Re: I život za mobitel
Ezio ideja mi nažalost ne odgovara, previše je zeznuta za svakodnevno korištenje, mislim da ću koji dan pretražiti app store za programom koji to radi, ako ne budem otišao do neke firme koja se bavi programiranjem za ios da to probaju napraviti.
Ako niti to nebude radilo onda ću naučiti tih 15-20 brojeva napamet.
OPROSTITE SVI ČLANOVI FORUMA, znam da sam previše pisao o ovoj temi, inače kratko komentiram i ne upuštam se u rasprave.
Svako dobro i laku noć
11 godina
protjeran
Ma nista, s vremena na vrijeme nam dobro dodje troler, pusa
17 godina
Ezio kaže...
Ges kaže...
Ezio kaže...

Ako nisi ninja i nemaš oružje kod sebe, postoje tri mogućnosti. Nakon odgovora da mu ne daš mobitel napadač će:

1. odustati i pobjeći

2. pucati u tebe i promašiti ili te samo raniti

3. pucati i ubiti te

Ženska je očito ljubiteljica kocke i kladila se sa 66% šanse da preživi.

logika ti očito nije jača strana što se vidi primjenom tvoje "računice" na druge situacije, tipa vožnja autom il letenje avionom. Ako sjedneš u auto/avion, ti ćeš:

1. sretno stići od točke A do točke B

2. proći nekakvu nezgodu bez ozbiljnijeg narušavanja tvog zdravlja

3. poginuti

Dakle prema tvojoj "logici" (prije rečeno gluposti) većina ljudi su ljubitelji kocke i klade se sa 66% šanse da će preživjet putovanje

fail fail fail...

ko što reče tu jedan u postu, ja nebih branio mobitel, ja bih bio ljut da me netko pljačka i zbog toga bih reagirao. to me čini superčovjekom ili vas koji nebi pič*icama?

lako je tebi.

konkretan slučaj napada sa ciljem krađe mobitela ti uspoređuješ sa vožnjom autom ili letom avionom. to nema veze jedno s dugim. nisam ja ove brojke izbacio na pamet već sam promatrao stotinjak slučajeva napada lopova na žene i uspoređujući ulazne rezultate sa izlaznima došao do navedenih mogućnosti i vjerojatnosti. ništa tu nije slučajno. da ne duljim sad i idem u detalje, ovisi samo o borbenoj sposobnosti napadnute osobe i tipu pištolja napadača. ti si nam objasnio da se u tvojem slučaju napad i posljedice mogu parametrizirati i bez greške dobiti izlazni rezultati. u svoju jednadžbu koju sam jutros predao patentnom uredu i dao mup-u na koristenje uvrstio sam tebe kao napadnutog i napadača sa vrhunskim pištoljem i dobio rezultat da je napadač mrtav još prije nego što mu se majka rodila. time sam potvrdio tvoje tvrdnje. ali bilo je to za ocekivati jer si predator. malo je žena predatora.

@borg12345678910, može naravno. upisuj imena kontakata kriptirano i sa sobom nosi papirić sa ključem kriptiranja. naravno, taj ključ je lažan a pravi nosi samo u glavi.

o čem ti trabunjaš? ja predator jer bih djelovao u samoobrani? jel uopće znaš što znači predator? da ti pojasnim primjerom: predator je ovaj što pljačka dok je onaj kojeg se pljačka uvijek žrtva bez obzira na svoju sposobnost obrane.

također ja nisam uspoređivao konkretan slučaj već logiku računice. računica uvijek mora valjati bez obzira na konkretan slučaj. a tvoja očito ne valja a ne valja jer si ju banalizirao i dobio gordo rezultate dok u stvarnosti je vjerojatnost napada mala zbog drugih faktora poput morala u obliku volje napadača da odradi napad do kraja što je vezano za moralnih načela napadača te cijeli niz drugih faktora poput realne potrebe da provede napad. finalna računica izgleda tako da uistinu napada samo psihopata a to pak vodi ka drugim računicama poput mogućnosti da dal se radi o psihopatu u tom dijelu svijeta/regiji/gradu

u globalu finalni postotak da će ovaj pucat je daleko manji od 66% i to ima veze upravo s izjavom ženske da joj nije jasno kako bi netko ubio samo da dođe do mobitela, a s time i do mog stava da bih se suprostavio

15 godina
I život za mobitel

pa za tebe sam rekao da si predator. jer si sposoban borac. šta ima veze ako si u slučaju napada žrtva? žrtva si ionako samo do trenutka kad kreneš djelovati u smjeru napadača kojeg čeka sigurna smrt.

Potpis!
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

pa za tebe sam rekao da si predator. jer si sposoban borac.

to nema veze jedno s drugime. i npr. nosorog je sposoban borac pa nije predator. predator označava biće koje lovi. ja ne lovim, ikad, dakle ja nisam predator nit bih ikad bio. nebih lovio napadača već bi se branio

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice