Zii – tresu se brda...

poruka: 13
|
čitano: 2.599
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zii – tresu se brda...".
18 godina
Zii – tresu se brda...

ROFL. "wii" ima smisla kao ime, dok "zii"...hm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zii – tresu se brda...

Ja sam se prijavio na toj stranici, bas me zanima sta ce sad bit!Smijeh

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zii – tresu se brda...

I ja sam se registriro, ali nema trailera!

Fuđi

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Zii – tresu se brda...
ja prvo procitao " Zli " :D ajd da vidimo i to cudo....nesto mi puno zelenila na sajtu ....hm...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Zii – tresu se brda...

Sta bi to terbalo značiti "Zii"?

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zii – tresu se brda...

I ja sam prvo pročito "Zli"... izgleda mi nešta glupo, registriras se i piše " To CHANGE"...bezveze..

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zii – tresu se brda...

Zii – tresu se brda,a rodi se miš.:)))

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...

0 0 hvala 0
18 godina
Novi chip koji bude redefiniral izmišljanje tople vode koja se pretače iz šupljeg u prazno.
Ili?
18 godina
neaktivan
BugSU kaže...
ja prvo procitao " Zli " :D ajd da vidimo i to cudo....nesto mi puno zelenila na sajtu ....hm...
 Mozda je to Wii od bambusa, kao ekoloski! Vec su napravili Wii od konoplje, mozda je Zii nesto slicno!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
Zii – tresu se brda...

Kad im je ime vec Creative, onda su mogli smislit i kreativniji naziv od Zii

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zii – tresu se brda...

Evo dobio sam sad ovaj mail. Onaj prebojani broj nisam siguran smijem li objaviti pa sam ga sakrio.

Zii - mail Zii - mail
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zii – tresu se brda...

Baš me zanima jeli se taj čip stvarno može sam množiti, kao što piše u mailu gore.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

E sad sam znatiželjan (što je točno ono što su htjeli postiči) Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice