Yahoo pada dok Bing i Google rastu

poruka: 5
|
čitano: 1.027
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Yahoo pada dok Bing i Google rastu".
16 godina

U Prosincu je Yahoov udio na pretraživačkom tržištu SAD-a pao na 16%, dok je Bing narastao na 12%, a Google na 66,6%

Evo ga, još jedan dokaz da je Google zapravo u posjedu Lucifera koji prikuplja podatke o nama, te među milijunima korisnika izabire one koji su dostojni biti njegovi sluge.

Dosta zezanja, čini mi se da Bing polako ali sigurno osvaja sve veći dio tržišta, te da će ubrzo prestići Yahoo.

Do as I say, not as I do.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 14:01 (The Unforgiven).
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Yahoo pada dok Bing i Google rastu
The Unforgiven kaže...

U Prosincu je Yahoov udio na pretraživačkom tržištu SAD-a pao na 16%, dok je Bing narastao na 12%, a Google na 66,6%

Evo ga, još jedan dokaz da je Google zapravo u posjedu Lucifera koji prikuplja podatke o nama, te među milijunima korisnika izabire one koji su dostojni biti njegovi sluge.

Dosta zezanja, čini mi se da Bing polako ali sigurno osvaja sve veći dio tržišta, te da će ubrzo prestići Yahoo.

Prestići će yahoo sigurno i to vjerojatno ove godine...

Dompa
15 godina
neaktivan

Yahoo-ov search ionako nista ne valja, barem za sad dok to ne rijese. Duplo teze je tu pronac nesto nego preko binga i google-a

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

MS je uvidio da su pretraživači zlatna koka te je se ozbiljnije pozabavio s time i rezultat je više nego dobar. Sami dizajn tražilice je daleko ispred Google-a, svaki dan se ažurira pozadina a i sami linkovi ljepše izgledaju. Bing ima bolje pretraživanje slika, također tu je pretraživanje vijesti, a tu su i Bing Maps koje se češće ažuriraju nego Google-ove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prednost yahoo searcha je da ako ugasis family filter i ukucas neku bezobraznu stvar{#} te slike i izbaci{#}

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice