Xiaomi Mi Max 2 stigao na GFXBench

poruka: 11
|
čitano: 1.414
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi Mi Max 2 stigao na GFXBench".
16 godina

Preveliko za moj ukus. Pa tableti počinju od 7" i kada se sa njima telefonira izgleda se totalno glupo.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Xiaomi Mi Max 2 stigao na GFXBench
sirka666 kaže...

Preveliko za moj ukus. Pa tableti počinju od 7" i kada se sa njima telefonira izgleda se totalno glupo.

Nije toliko strašno u stvarnosti koliko zvuči ovako, ja sam prešao sa Redmi 3S (5'') na Mi MIX (6,4'') i definitivno je preporod što se tiče tipkanja, gledanja filmova i općenito sadržaja.

Definitivno više nebi išao na uređaj manji od 5,5''...

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
18 godina

Ja sam sa Max-a 6.44 incha prešel na 5 incha... i požalil. Argument "ne stane u džep" više ne drži vodu. Pisanje mi je sada teže, o multimediji da ne pričam, wow faktor kada ga ljudi vide (ono, na pošti se javim u redu i ljudi me počnu ispitivati kakav je to mob, kada im počnem pričati svi se okupe i slušaju). Mislil sam da bu privikavanje na veći ekran teško, ali teže je preći sa večeg na manji (bez ružnih misli).

Sljedeći će biti ovaj mob druge generacije jer Max je bio najbolji uređaj od svih koje sam ikada imao.

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
To i ja kažem...Svaki put imam sve veći mob i nema šanse da idem na manje...Isto tako planiram uzet taj mi Max...
8 godina
neaktivan
To i ja kažem...Svaki put imam sve veći mob i nema šanse da idem na manje...Isto tako planiram uzet taj mi Max...
18 godina
Downgrade je uvijek tezi od upgradea, ali nekad treba podvuci crtu. Naravno, netko ima rucetinu pa taj (skoro tablet) Max nekom ne stvara problem u komotnom baratanju.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cromaki kaže...

Nije toliko strašno u stvarnosti koliko zvuči ovako, ja sam prešao sa Redmi 3S (5'') na Mi MIX (6,4'') i definitivno je preporod što se tiče tipkanja, gledanja filmova i općenito sadržaja.

O još će ti veći prepord za gledanje filmova i tipkanje biti ako uzmeš neki sa 12" ekranom... :facepalm:

Mobitelima je ipak primarna svrha telefoniranje, a ne gledanje filmova, samim time su ovakvi tableti od 6.4" totalno nepraktični, bez obzira što netko tvrdi suportno.

14 godina
bill_jobs kaže...

O još će ti veći prepord za gledanje filmova i tipkanje biti ako uzmeš neki sa 12" ekranom... :facepalm:

Mobitelima je ipak primarna svrha telefoniranje, a ne gledanje filmova, samim time su ovakvi tableti od 6.4" totalno nepraktični, bez obzira što netko tvrdi suportno.

A telefonirat sa 6,4'' mobitelom je nemoguće? Zbog čega bi bilo nepraktično?

Pretpostavljam da nikada nisi korisitio mobitel takve veličine pa ti izgleda kao da je razlika između dvokatnice i nebodera...

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
18 godina
bill_jobs kaže...
Cromaki kaže...

Fulal si s komentarom kakvih 15 godina.

9 godina
neaktivan
Ma pusti ga, vjerojatno koristi internet explorer 😂

Meni je mob zamijenil skoro sve funkcije kompa, jedino igre i autocad nije, ipak je teze koristit acad bez misa i tipkovnice, i na malom ekranu, makar se za hitne situacije i na mobu moze pogledat.. Mailovi, fejs, youtube... Ne pali mi se komp bezveze zbog takvih stvari :D
15 godina

Imam mob. od 5" i malu ruku, skoro pa žensku, ali ipak jedva čekam da se dočepam mi maxa ili još bolje mi mixa, jednostavno mi se veliki mobiteli sviđaju. Kolegica koja radi sa mnom u školi ima neki sa 6" ekranom i uopće mi nije bio prevelik ili nezgodan za korištenje kada sam ga isprobao, a lijepo je stao i u džep od košulje, gdje inače držim mobitel. Ali svatko od nas ima svoje preferencije, pa što je nekome preveliko, drugome odgovara i obrnuto. Na sreću, ima stvarno puno modela, pa svatko može naći što mu odgovara i po cijeni i po karakteristikama.

dolazim odmah - Godo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice