Preveliko za moj ukus. Pa tableti počinju od 7" i kada se sa njima telefonira izgleda se totalno glupo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Preveliko za moj ukus. Pa tableti počinju od 7" i kada se sa njima telefonira izgleda se totalno glupo.
Nije toliko strašno u stvarnosti koliko zvuči ovako, ja sam prešao sa Redmi 3S (5'') na Mi MIX (6,4'') i definitivno je preporod što se tiče tipkanja, gledanja filmova i općenito sadržaja.
Definitivno više nebi išao na uređaj manji od 5,5''...
Ja sam sa Max-a 6.44 incha prešel na 5 incha... i požalil. Argument "ne stane u džep" više ne drži vodu. Pisanje mi je sada teže, o multimediji da ne pričam, wow faktor kada ga ljudi vide (ono, na pošti se javim u redu i ljudi me počnu ispitivati kakav je to mob, kada im počnem pričati svi se okupe i slušaju). Mislil sam da bu privikavanje na veći ekran teško, ali teže je preći sa večeg na manji (bez ružnih misli).
Sljedeći će biti ovaj mob druge generacije jer Max je bio najbolji uređaj od svih koje sam ikada imao.
Nije toliko strašno u stvarnosti koliko zvuči ovako, ja sam prešao sa Redmi 3S (5'') na Mi MIX (6,4'') i definitivno je preporod što se tiče tipkanja, gledanja filmova i općenito sadržaja.
O još će ti veći prepord za gledanje filmova i tipkanje biti ako uzmeš neki sa 12" ekranom... :facepalm:
Mobitelima je ipak primarna svrha telefoniranje, a ne gledanje filmova, samim time su ovakvi tableti od 6.4" totalno nepraktični, bez obzira što netko tvrdi suportno.
O još će ti veći prepord za gledanje filmova i tipkanje biti ako uzmeš neki sa 12" ekranom... :facepalm:
Mobitelima je ipak primarna svrha telefoniranje, a ne gledanje filmova, samim time su ovakvi tableti od 6.4" totalno nepraktični, bez obzira što netko tvrdi suportno.
A telefonirat sa 6,4'' mobitelom je nemoguće? Zbog čega bi bilo nepraktično?
Pretpostavljam da nikada nisi korisitio mobitel takve veličine pa ti izgleda kao da je razlika između dvokatnice i nebodera...
Fulal si s komentarom kakvih 15 godina.
Meni je mob zamijenil skoro sve funkcije kompa, jedino igre i autocad nije, ipak je teze koristit acad bez misa i tipkovnice, i na malom ekranu, makar se za hitne situacije i na mobu moze pogledat.. Mailovi, fejs, youtube... Ne pali mi se komp bezveze zbog takvih stvari :D
Imam mob. od 5" i malu ruku, skoro pa žensku, ali ipak jedva čekam da se dočepam mi maxa ili još bolje mi mixa, jednostavno mi se veliki mobiteli sviđaju. Kolegica koja radi sa mnom u školi ima neki sa 6" ekranom i uopće mi nije bio prevelik ili nezgodan za korištenje kada sam ga isprobao, a lijepo je stao i u džep od košulje, gdje inače držim mobitel. Ali svatko od nas ima svoje preferencije, pa što je nekome preveliko, drugome odgovara i obrnuto. Na sreću, ima stvarno puno modela, pa svatko može naći što mu odgovara i po cijeni i po karakteristikama.