Windows XP i dalje vodeći

poruka: 41
|
čitano: 6.643
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows XP i dalje vodeći".
14 godina
neaktivan

A ja mislla, a joooj!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ma...te analiticke tvrtke, ne znas ko koga...
Non-stop kontradiktorne rezultate izbacuju..
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

7 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Za desetak godina bi Windows mogao imati udio tek nešto veći od 3%. {#}

Avira+FPF+TF+SAS
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina

Ništa osobito čudno. 90% ljudi koje poznam ne treba ništa više od onoga što XP nudi, a ima predrasude kad čuje riječ Linux iako nikad to nisu ni vidjeli.

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Windows XP i dalje vodeći
Kuv kaže...

Ništa osobito čudno. 90% ljudi koje poznam ne treba ništa više od onoga što XP nudi, a ima predrasude kad čuje riječ Linux iako nikad to nisu ni vidjeli.

Da, a sve je kriva kampanja,odnosno reklama dotičnog odličnog i stabilnog proizvoda, koja bi mogla biti agresivnija kako bi se korisnicima probudio interes za alternativom!

Avira+FPF+TF+SAS
16 godina
protjeran
Kuv kaže...

evo, mene zanima linux - dali radi isto kao i XP - dostupnost drivera, pokretanje igara i softwara...jer da je linux toliko bolvaljdau najboljem slučaju isti kao i XP onda bi valjda bio jednako raširen kao i Windows

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
14 godina
protjeran
cassini kaže...
Kuv kaže...

evo, mene zanima linux - dali radi isto kao i XP - dostupnost drivera, pokretanje igara i softwara...jer da je linux toliko bolvaljdau najboljem slučaju isti kao i XP onda bi valjda bio jednako raširen kao i Windows

Ako si početnik,možeš probat ovdje: http://www.slax.org/

Dakako da ima i snažnijih distribucija,kao Ubuntu, Suse i ostali.

Avira+FPF+TF+SAS
17 godina
neaktivan
cassini kaže...
Kuv kaže...

Evo, bas gledam par WiFi kartica i NITI JEDNA nema drivere za Linux! Samo XP, Vista i Win7.

Bas me zanima kako da prosjecni korisnik (a takvih je 90%) ima Linux kada moras paziti koji bus hardware kupio. Win7 uredno podrzava drivere za Vistu, pa cak i XP. Kod Linuxa postoje razliciti driveri za razne distribucije.

Htio sam nesto programirati za Linux pa sam pitao znalce kak ide sa grafikom. Windowsi po defaultu dolaze sa GDI, GDI+, DirectX (sve moguce varijante 2D, 3D...) dok na Linuxu toga nema. Da se dobije grafika moraju se staviti X. Ok, to je bilo prije koju godinu i danas se mozda promjenilo, ali...

Sto se tice XPa on ima veliku "prednost" prema Win7, a to je sto 99.999% korisnika radi kao admini jer jako puno programa zahtjevaju admin prava. Drugim rijecima, jako puno programa ne bi moglo raditi bez admin prava. Naravno da je to jako lose i da je kod Win7 napravljeno puno bolje, ali stvara probleme velikoj vecini korisnika. Kada pogledas koji ljudi po firmama rade sa kompovima i kada se pogleda da puno programa zahtjeva admin prava (da ne govorimo o silnim aplikacijama pisanim za "DOS") sve je jasno zasto se drzi XP. Prijelaz na Win7 kostao bi jako puno novca i vremena. Nekima je to mozda bez veze, ali ajde da vas vidim da morate to platiti!

16 godina
neaktivan
Kuv kaže...

Pa pola njih nije radilo na Visti pa kazu da je smeće a ona sa SP1 i SP2 radi sasvim pristojno ali na losem je glasu i nemozes protiv toga. A XP prije SP1 nije bio nista bolji od nje

16 godina

Evo, bas gledam par WiFi kartica i NITI JEDNA nema drivere za Linux! Samo XP, Vista i Win7.

Bas me zanima kako da prosjecni korisnik (a takvih je 90%) ima Linux kada moras paziti koji bus hardware kupio. Win7 uredno podrzava drivere za Vistu, pa cak i XP. Kod Linuxa postoje razliciti driveri za razne distribucije.

Htio sam nesto programirati za Linux pa sam pitao znalce kak ide sa grafikom. Windowsi po defaultu dolaze sa GDI, GDI+, DirectX (sve moguce varijante 2D, 3D...) dok na Linuxu toga nema. Da se dobije grafika moraju se staviti X. Ok, to je bilo prije koju godinu i danas se mozda promjenilo, ali...

Sto se tice XPa on ima veliku "prednost" prema Win7, a to je sto 99.999% korisnika radi kao admini jer jako puno programa zahtjevaju admin prava. Drugim rijecima, jako puno programa ne bi moglo raditi bez admin prava. Naravno da je to jako lose i da je kod Win7 napravljeno puno bolje, ali stvara probleme velikoj vecini korisnika. Kada pogledas koji ljudi po firmama rade sa kompovima i kada se pogleda da puno programa zahtjeva admin prava (da ne govorimo o silnim aplikacijama pisanim za "DOS") sve je jasno zasto se drzi XP. Prijelaz na Win7 kostao bi jako puno novca i vremena. Nekima je to mozda bez veze, ali ajde da vas vidim da morate to platiti!

Imam dva laptopa niti na jednom bežična mreža nije radila kako treba. Instalirao sam Ubuntu i sve radi iz kutije. Već godinu dana sve radim pod linuxom (Mint 11) i na poslu i doma. A prije pola godine postavio sam sustav baziran na linuxu i u trvrtki čiji softver održavam. Iskustvo se može opisati ocjenom 5+. Windowse koristim pod Virtual boxom (XP je spreman za rad nakon 13 sekundi od klika na ikonu), ili u crossoffice okruženju. Za mene je linux fantastičan, od podešavanja, stabilnosti, mogućnosti, drivera, a sebe svrstavam u prosječnog korisnika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 16:29 (rmiculini).
17 godina
neaktivan

da se windows OS ne može piratizirati bio bi puno veći postotak linuxa. ma koliko mi šutjeli o tome. 

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

3 0 hvala 0
17 godina
Drazen kaže...
cassini kaže...
Kuv kaže...

Skinite si si Ubuntu. Ako imate slobodnu particiju si ga instalirajte, a ako ne pokrenite s CD-a (bit će nešto sporije). Od verzije 11 je uvedeno neobično sučelje, pa bi možda mogli probati verziju 10. Vidite sami.

Windowsima ništa ne može parirati što se tiče igara (iz jednostavnog razloga što ih se uglavnom ne piše za druge OS-ove), zato to ne očekujte niti kod Linuxa. Što se tiče mrežne, očekuj da ćeš ga upaliti i da nećeš tražiti drivere nego će se samo updateati i raditi. Još nikad nisam instalirao drivere za Ubuntu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 21:12 (Kuv).
14 godina
epos kaže...

Ovisi mislis i da bi se taj ostatak trebao prebaciti na OSx ili linux na linux mozda na OSx nema sanse ali ipak sumnajm da se tako nešto može dogoditi možda nanize sto bi mogao pasti bi bio 50%(ukljucujuci sve verzije windosa)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
protjeran
zelenbic kaže...
epos kaže...

Ovisi mislis i da bi se taj ostatak trebao prebaciti na OSx ili linux na linux mozda na OSx nema sanse ali ipak sumnajm da se tako nešto može dogoditi možda nanize sto bi mogao pasti bi bio 50%(ukljucujuci sve verzije windosa)

..ma ne, moj post je sarkazam i ide na račun statistike kao takve ;)
Realnost je nešto drugo i o njoj će kao i do sada odlučiti krajnji korisnici, a na firmama ostaje kako ih pridobiti.

Upravo zbog toga sam mišljenja kako Microsoft ne diže previše prašine oko piratiziranja svog OS-a jer bi u slučaju agresivnije politike po tom pitanju,mogao izgubiti "besplatnu reklamu" koju takvi korisnici "odrađuju" za njega. :D

Avira+FPF+TF+SAS
16 godina
hrvooje kaže...

da se windows OS ne može piratizirati bio bi puno veći postotak linuxa. ma koliko mi šutjeli o tome. 

-izjava je u rangu, da ne postoji MS.. (ovako je desktop pingvina na1%). Ima nešto što se ne može piratizirati, možda igre?

-naravno, MSu nije interes onemogućiti, samo naplatiti (što je za nematerijalna dobra-soft zapravo i logično, čak u duhu GNUa s razlikom da nije besplatan, ali nisu ni druge besplatne stvari besplatne..)

MS ima nekoliko poluga, Win (kao OS na kojemu / za kojeg sve radi-driveri-support), DirectX, Office. Linux nema ništa od tog pa uopće ni ne može biti konkurencija, može biti ozbiljan OS za ono što mu je namjena (nešto s mrežom).. Usporedba šlepera i osobnog automobila.

XP je dobar OS, ima svoje prednosti pred drugim OSevima (koliko god se to nekima ne sviđalo, među ostalima ni MSu se to ne sviđa..).

No realno je za kućne korisnike u odumiranju, internet, multimedija i igre s nedostatkom (namjernim) nadogradnji-zakrpa... tako da će uskoro postati raritet.

btw: Ova statistika (kao i svaka) nema puno veze sa stanjem npr u HR i kućnim userima.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 15:23 (ihush).
17 godina
neaktivan

da se razumijemo, smatram windows odličnim OS-om. al velika većina kućnih korisnika bi mogla koristiti linux da je windows nemoguće nabavit besplatno. 

ja sam na linuxu kući i na poslu gdje je win mreža. kući žena ni ne zna koji je OS nit joj je bitno. otvori browser i to je to. ja ponekad GIMP, Kdenlive, browser, libreoffice, vlc i to je to. piratizirani windows mi ne treba niti na sekundu. 

na poslu remmina remote na ostale win mašine, samba za dijeljenje. al ok, to je za moj slučaj. al vjerujem da velika većina kućnih korisnika također može bez windowsa. 

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo s xp-om je i opravdano, stvarno je dobar OS nakon SP 3 no sedmica ima neke svoje stvari koje su bolje, ai i grafički je dotjeranija. Vistu sam imao dosta dugo, mogu samo reči da je dobra.. mene nije uopče zezala, a nju sam imo od beta verzije pa nadalje... sve redom... 

Linux sam probao koristiti i odustao, sve što hoću radit nemože je je to Linux, a ja navikao na windows.

Jedino što bih još koristio je Mac OS x koji je koliko sam ga uspio isprobati odličan, stabilan i ima dobru podršku dosta igara se radi i za mac. Ali naravno nemam love za kupit. 

Samo da napomenem imam orginalne windowse, od xp-a pa sad od sedmice (nisam dao za os ni lipe, dobijem licence od škole) no da treba kupiti za OS bi dao pare ili kupio MAC ... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Ovo s xp-om je i opravdano, stvarno je dobar OS nakon SP 3 no sedmica ima neke svoje stvari koje su bolje, ai i grafički je dotjeranija. Vistu sam imao dosta dugo, mogu samo reči da je dobra.. mene nije uopče zezala, a nju sam imo od beta verzije pa nadalje... sve redom... 

Linux sam probao koristiti i odustao, sve što hoću radit nemože je je to Linux, a ja navikao na windows.

Jedino što bih još koristio je Mac OS x koji je koliko sam ga uspio isprobati odličan, stabilan i ima dobru podršku dosta igara se radi i za mac. Ali naravno nemam love za kupit. 

Samo da napomenem imam orginalne windowse, od xp-a pa sad od sedmice (nisam dao za os ni lipe, dobijem licence od škole) no da treba kupiti za OS bi dao pare ili kupio MAC ... 

ovo boldano ne razumijem. ne može jer je to linux ili ne može jer ti ne znaš kako.  i baš me zanima šta to ne može? ne krivi avion, ako ne znaš letit ili more ako ne znaš plivat

15 godina
neaktivan

ovo boldano ne razumijem. ne može jer je to linux ili ne može jer ti ne znaš kako.  i baš me zanima šta to ne može? ne krivi avion, ako ne znaš letit ili more ako ne znaš plivat

Dobro je istina jer ja neznam, ali i neda mi se niti tražiti, jednostavnije je u svakom slučaju na windowsima, a isto tako je jednostavno i na MAC OS x-u ... linux ko linux nije za mene ... a vjerojatno i većinu koji su navikli na windows

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina
protjeran

Windows XP i 7 brže rade na mojem PC nego li bilo koja verzija Linuxa. 

Nemam problema sa driverima i sve radi, ali glava boli svaki put kada isprobam noviju verziju Ubunta i trebam instalirati TV karticu.

Linuxu trebaju još godine da bude što su Windowsi i OSX.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

Windows XP i 7 brže rade na mojem PC nego li bilo koja verzija Linuxa. 

Nemam problema sa driverima i sve radi, ali glava boli svaki put kada isprobam noviju verziju Ubunta i trebam instalirati TV karticu.

Linuxu trebaju još godine da bude što su Windowsi i OSX.

tu se slažem s tobom. postoji hardware koji jednostavno nije kompatibilan s linuxom. al ne zato što je linux loš, nego stvar odluke proizvođača. naime, svima je poznat slučaj kada je jedan korisnik zavirio u foxonnov zatvoreni code i skužio da linux nije podržan namjerno. link

drivere za tv karticu radi firma koja pravi tv karticu. neki rade drivere za linux neki ne. za veliku većinu, linux kernel developeri uspiju reverzibilnim inženjeringom upogonit uređaj. za neke uređaje to im i ne pođe za rukom kako bi htjeli. npr. otvoreni video driveri ne mogu se mjeriti za vlasničkim zatvorenim još uvijek. ali npr.  podrška za ntfs datotečni sustav je odlična, iako im microsoft nije pomogao.

tako da vjerujem da velikoj većini linux radi ok s njihovim hardwareom i da moraš dati preko tisuću kn za windowse da bi se velika većina potrudila da nađe linux kompatibilan hardware i koristila bi linux.  

a tada bi i većina hardware proizvođača podržala linux, jer bi bila veća baza korisnika i to bi im bilo financijski isplativo. začarani krug. dakle, čekam dan kad se windows neće moći piratizirati. nije baš da se ms nešto trsi da to omogući

16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
tako da vjerujem da velikoj većini linux radi ok s njihovim hardwareom i da moraš dati preko tisuću kn za windowse da bi se velika većina potrudila da nađe linux kompatibilan hardware i koristila bi linux.  

a tada bi i većina hardware proizvođača podržala linux, jer bi bila veća baza korisnika i to bi im bilo financijski isplativo. začarani krug. dakle, čekam dan kad se windows neće moći piratizirati. nije baš da se ms nešto trsi da to omogući

Čuj ,da baba ima muda bila bi deda! Sve se danas piratizira ,i nema te zaštite koja bi Windowse učinila neprobojnima za crackiranje i da  se moraju kupovati ,''pa bi puno ljudi prešlo na Linux''!

To su gluposti. Linuxi jesu fantastični ,ali za bilo kakvo naprednije ''igranje'' traže previše vremena i kucanja po terminalu! I zato su na 1%!!

I vjerojatno će ostati na tome još jako dugo! Sorry!

Da ne pričamo o debilanama tipa Unity ili Gnome 3 i ostalim eyecandy glupostima.

Zato pusti priče i pusti sad Linux. Tema je o Windowsima XP!

Inače ,dva potpuno kontra teksta u četiri dana:

'Windowsi XP su predstavljeni 2001. godine, a prema StatCounteru trenutno na tržištu OS-ova drže 36,44%.

Windowsi 7, iako su u svega deset mjeseci dobili više korisnika nego Vista, na globalnom nivou tek su nedavno prestigli Windowse XP, te sada imaju 42,65% svjetskog udjela.'

''Još 800 dana podrške za XP'' by Ive Grbić ,31. 01. 2012.

'Iako je odnosu na godinu ranije izgubio više od 10 postotnih bodova, Windows XP u siječnju je čak povećao svoj udio na tržištu.
Trenutno Windows XP drži udio od oko 47,19% na cjelokupnom svjetskom tržištu, dok je u prosincu imao udio od 46,5%, a godinu ranije 58%.
Na drugom mjestu je Windows 7, čiji udio u odnosu na prosinac je pao sa 37% na 36,4%.'

''Windows XP i dalje vodeći'' by Krešimir Brebrić ,03. 02. 2012.

Bugovci ,dogovorite se!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:48 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Svako par godina dam šansu Linuxima i svaki put mi sve više idu na živce, što je čudno, jer su u pravilu jednostavniji za instalaciju.

Instalirao sam ih još na stari 300 Mhz Celeron back in the day...Red Hat, Slackware, Debian...simpatično je bilo, svidjelo mi se to sve skupa, ali nije bio za svakodnevnu upotrebu.

Prošle godine sam se taman bio zaigrao sa Ubuntu (nakon što sam godinu prije toga čekao drivere za moju grafičku :S )

i onda je došao onaj užas UNITY pa sam odustao od svega.

I to je bilo to. Bye bye Linux...nemam vremena više za tebe.

17 godina
neaktivan
nakedfunk kaže...

Svako par godina dam šansu Linuxima i svaki put mi sve više idu na živce, što je čudno, jer su u pravilu jednostavniji za instalaciju.

Instalirao sam ih još na stari 300 Mhz Celeron back in the day...Red Hat, Slackware, Debian...simpatično je bilo, svidjelo mi se to sve skupa, ali nije bio za svakodnevnu upotrebu.

Prošle godine sam se taman bio zaigrao sa Ubuntu (nakon što sam godinu prije toga čekao drivere za moju grafičku :S )

i onda je došao onaj užas UNITY pa sam odustao od svega.

I to je bilo to. Bye bye Linux...nemam vremena više za tebe.

da, linux = ubuntu. a unity je jedno od desetak DE-a {#}

16 godina
kizo2703 kaže...
Inače ,dva potpuno kontra teksta u četiri dana:

'Windowsi XP su predstavljeni 2001. godine, a prema StatCounteru trenutno na tržištu OS-ova drže 36,44%.

Windowsi 7, iako su u svega deset mjeseci dobili više korisnika nego Vista, na globalnom nivou tek su nedavno prestigli Windowse XP, te sada imaju 42,65% svjetskog udjela.'

''Još 800 dana podrške za XP'' by Ive Grbić ,31. 01. 2012.

'Iako je odnosu na godinu ranije izgubio više od 10 postotnih bodova, Windows XP u siječnju je čak povećao svoj udio na tržištu.
Trenutno Windows XP drži udio od oko 47,19% na cjelokupnom svjetskom tržištu, dok je u prosincu imao udio od 46,5%, a godinu ranije 58%.
Na drugom mjestu je Windows 7, čiji udio u odnosu na prosinac je pao sa 37% na 36,4%.'

''Windows XP i dalje vodeći'' by Krešimir Brebrić ,03. 02. 2012.

Bugovci ,dogovorite se!!

Pa to ja velim. Ali nisu Bugovi krivi. Jednostavno, neka tvrtka provede kvazi-istraživanje, izbaci rezultate, da bi neka druga tvrtka drugi dan izbacila sasvim druge rezultate.

Sva ta istraživanja treba uzeti, ne sa zrnom, nego vrećom soli...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan

da, linux = ubuntu. a unity je jedno od desetak DE-a {#}

Tebe stvarno peče što ljudi ne šljive Linuxe, a?

I čini mi se da si izignorirao da sam spomenuo ostale distribucije...ok, kako oš.

Što se tiče Unitiya...on je doslovno naguran u facu korisnicma, kao što će nam sad Metro.

Da, da, znam, znaaaaaaaaaaaaaam...može se taj Unity isključiti i sve to skupa bla bla, ali ostaje osjećaj da je naguran.

Ali poanta je...

obični korisnik ne šljivi Linuxe. 

A i zašto bi?

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Čuj ,da baba ima muda bila bi deda! Sve se danas piratizira ,i nema te zaštite koja bi zaštitila Windowse od toga ,da budu nebrobojni za crckiranje i moraju se kupavati ,''pa bi puno jludi prešlo na Linux''!

To su gluposti. Linuxi jesu fantastični ,ali za bilo kakvo naprednije ''igranje'' traže previše vremena i kucanja po terminalu! I zato su na 1%!!

I vjerojatno će ostati na tome još jako dugo! Sorry!

Da ne pričamo o debilanama tipa Unity ili Gnome 3 i ostalim eyecandy glupostima.

Zato pusti priče i pusti sad Linux. Tema je o Windowsima XP!

čuj, kao što ja tvrdim da bi bilo više korisnika da se windowsi plaćaju, a ti kažeš 'šta bi bilo kad bi bilo' tako i ja na tvoje da nema te zaštite koja bi zaštitila windowse kaže 'šta bi bilo kad bi bilo' . i jedno i drugo je bullshit i nepotvrđena tvrdnja.

ne postoje linuxi, nego linux. za naprednije igranje - što znači naprednije igranje? igranje igara s dobrom grafikom? za tako što samo bi developeri morali napraviti takvu igru. kao što su napravili etqw. takvih igara se radi jako malo, jer puno koštaju, a malo vraćaju proizvođačima. nema veze s kucanjem po terminalu. enemy territory quake wars se instalira na dvoklik datoteke.  kucanje po terminalu za pokretanje windows igara pod linuxom - ok. al isto bi bilo obrnuto da želim igrat igru s linuxa na windows.

debilane tipa unity i gnome3 je priprema za tablet tržište kao i windows metro. možeš ga koristit, a i ne moraš, do volje ti 'ko šokcu post' bi se reklo kod nas.

tema je 'windows xp i dalje vodeći'. raspravljamo zašto je vodeći. ne možemo raspravljat samo o njemu, jer ne može sam biti vodeći, dakle raspravljamo o ovima koje win xp vodi.

17 godina
neaktivan
nakedfunk kaže...

Što se tiče Unitiya...on je doslovno naguran u facu korisnicma, kao što će nam sad Metro.

Da, da, znam, znaaaaaaaaaaaaaam...može se taj Unity isključiti i sve to skupa bla bla, ali ostaje osjećaj da je naguran.

naguran? i znači radi tog osjećaja si odustao. pri pokretanju prije logiranja odabereš gnome i odabir ti ostane defaultan. nikad više ne vidiš unity. iako je i gnome3 jednako sranje kao unity. da li ćeš odustati od windowsa 8, jer imaš osjećaj da je metro naguran? 

ajd kad ljudi kažu da im ne radi hardware, nema drivera, njihova omiljena igra ne radi .. ali radi osjećaja naguranosti to još nisam čuo. 

16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
ne postoje linuxi, nego linux. za naprednije igranje - što znači naprednije igranje? igranje igara s dobrom grafikom? za tako što samo bi developeri morali napraviti takvu igru. kao što su napravili etqw. takvih igara se radi jako malo, jer puno koštaju, a malo vraćaju proizvođačima. nema veze s kucanjem po terminalu. enemy territory quake wars se instalira na dvoklik datoteke.  kucanje po terminalu za pokretanje windows igara pod linuxom - ok. al isto bi bilo obrnuto da želim igrat igru s linuxa na windows.

tema je 'windows xp i dalje vodeći'. raspravljamo zašto je vodeći. ne možemo raspravljat samo o njemu, jer ne može sam biti vodeći, dakle raspravljamo o ovima koje win xp vodi.

Postaješ zamoran ,ko jehovac. ''Igranje'' ti je pod navodnicima i znači naprednije podešavanje sistema. ''Linuxi'' su namjerno u množini ,da ne trošim ruke i tipkovnicu na ''distribucije Linuxa''. {#}

Tolko o  Linuxu. Get over it. 1% {#}

Koji Windows je vodeći ne znaju ni u MS-u ,a kamoli u Bug-u.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:58 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Postaješ zamoran ,ko jehovac. ''Igranje'' ti je pod navodnicima i znači naprednije podešavanje sistema. ''Linuxi'' su namjerno u množini ,da ne trošim ruke i tipkovnicu na ''distribucije Linuxa''. {#}

Tolko o  Linuxu. Get over it. 1% {#}

Koji Windows je vodeći ne znaju ni u MS-u ,a kamoli u Bug-u.

već kreće name-calling. brzi si, mislio sam da će ti duže trebat. i griješiš da linux drži 1%. drži barem 25% manje

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice