Windows XP i dalje iznad 30%

poruka: 11
|
čitano: 2.260
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows XP i dalje iznad 30%".
17 godina

Ako imam računalo iz 2005. godine. Sve radi dobro. Nikavkih problema. Čemu davati novce za novi stroj i nove windowse?

Tako razmišlja i tih 30 posto fizičkih i pravnih osoba kojeimaju windowseXP. (I sam spadam u tu kategoriju)

magistar prava

8 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja sam svoj PC sa Windows XP OS-om jučer pospremio na tavan ali mogu reć da sam "generacija" XP-a jer je moj prvi Os bio Windows Xp Sp2 i pamtit ću ga kao prvo upoznavanje sa informatikom i računalima općenito. Koristio sam ga gotovo cirka 10 godina!

6 1 hvala 0
15 godina

Ja još uvijek imam stolno računalo koji radi na XP-u {#}
Dok radi sve super, kad prestane radit kupujem novo i prelazim na novi OS ( mislim 7-micu)
Isto tako imam prijenosnik Windows 7 Ultimate {#}

Bilo kako bilo, po ovim podatcima vidi se da Microsoft "polagano ali sigurno" ostvaruje svoj cilj {#}

5 1 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ja isto imam racunalo sa Windows XP Sp3 pa sam jučer instalirao Windows 7. Mogu samo reci da je XP jedan od najboljih OS ikad napravljen .

If retards could fly,my class could be a airport.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Re: Windows XP i dalje iznad 30%
Silwncer kaže...

Ja isto imam racunalo sa Windows XP Sp3 pa sam jučer instalirao Windows 7. Mogu samo reci da je XP jedan od najboljih OS ikad napravljen .

Biće da nisi vidio XP prije SP2... tek je sa SP2 postao normalno upotrebljiv sistem.

14 godina
odjavljen

ovo bi uzeo s rezervom 
siguran sam da xp-a ima jos i vise s obzirom da dobar dio tih racunala nikad ne ode na internet pa ga ta stranica nit ne zabiljezi  

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Windows XP i dalje iznad 30%

Nisam to mislio imao sam i sp1 i sp2 xp a sp3 sam imao donedavno.

If retards could fly,my class could be a airport.
16 godina
neaktivan

Ovo je rezultat mikrosoftove tvrdoglavosti. Umjesto da korisnicima daju ono što žele oni nameću svoje neke vizije. To se najbolje vidi na primjeru Windows 8 i forsiranja glupog metroa. Njih baš ništa ne bi koštalo da korisnik sam može odabrati da li da mu se Windowsi ponašaju i sučeljem izgledaju kao Win98, Win XP, 7 ili 8... Tjeranjem korisnika na nove stvari koje ovi ne žele sami sebi rade štetu. Osobno da u Win8(.1, .2 ...?) stave full classic opciju, odmah bi ga počeo koristiti. Do tad XP forever. {#}

2 4 hvala 1
16 godina
neaktivan

Žalosno je što microsoft forsira windows 8 i ne želi izdati service pack za windows 7 i na taj način pokušava prisilit ljude da pređu na windows 8 a to se naravno neće dogodit jer je windows 7 previše zastupljen. I sam koristim windows 7 64x professional jedini problem je što će windows 7 postat neupotrebljiv za 2-3 godine jer se već sad nagomilala velika količina update-a i treba dugo vremena da se instaliraju. Po meni bi trebalo windows XP 2014 ugasit i izdat zadnji SP (3) za vistu i SP 2 za windows 7.

2 3 hvala 1
17 godina
neaktivan

ima smisla. XP je dobar, sedmica je bolja. sve ostalo (iz Redmonda i u tom smislu) je otpad. možda reciklabilan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na žalost, morat ćemo svi preći na nove windowse. Prije ili kasnije. Najviše zbog novog hardware-a koji više neće imati podršku (drivere,konektore) za stare operativne sustave, ili će izmisliti neko novo sučelje spajanja periferije i više nećemo imati kamo spojiti nove uređaje. Inače 30.11.2013. prestaje razvijanje i podrška za Windows 7 i više se neće moći kupiti, samo windows 8.

(With the availability of Windows 8 Professional, Windows 7 Professional is now in grace period. The grace period for Windows 7 Professional will end on November 30, 2013. This grace period is intended to provide your organization time to upgrade to Windows 8 from Windows 7.)

2 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice