Windows Phone programiranje za šaku dolara

poruka: 13
|
čitano: 2.175
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Phone programiranje za šaku dolara".
12 godina
protjeran

takve cifre su odavno slučaj za daleko bolji OS, Google Android i to bez ograničenja trajnosti na godinu dana...{#}

4 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows Phone programiranje za šaku dolara
smartfonija kaže...

takve cifre su odavno slučaj za daleko bolji OS, Google Android i to bez ograničenja trajnosti na godinu dana...{#}

Uspoređuješ kruške i jabuke...

16 godina

Mozda i je android bolji OS ali za onaj njihov SDK oni bi developerima trebali placati a ne vice versa. 

14 godina
neaktivan
smartfonija kaže...

Znaš li ti uopšte o čemu pričaš?

17 godina

dajte molim vas da neko napise app za zaba i pbz token {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

dajte molim vas da neko napise app za zaba i pbz token {#}

Vjeruj mi, ne zelis da to itko drugi osim zaba-e i pbz-a napisu. 

17 godina

zasto zar ne vjerujes nasim prognamerima ustalom da se to sredit preko linuxa pa portat u wp virtual base format i bdw ovo sto ima ios i andorid jer miljama od

funkionalnosti nego na symbianu ...transkacije in real time npr..

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Takav pristup samo stimulira "quantity over quality". Microsoftu zamjeraju to što se dio (pro) razvojnih alata skupo plaća.  Baš je to međutim ono što na neki način onemogućava (barem psihološki) situaciju koju imamo kod open-source-a, da nema čega nema, ali da je često konačna poslovna upotrebljivost upitna, složena i/ili nepraktična. Ovo što sam rekao ne odnosi se temeljne projekte open-source-a, bez kojih bi bilo gotovo nemoguće zamisliti današnji IT, nego se odnosi na onaj dio kada treba napraviti finalno poslovno rješenje (kada od šume svih mogućnosti jako teško vidiš drvo). Ovakav pristup, nažalost pogoduje baš tome.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cognitor kaže...

Takav pristup samo stimulira "quantity over quality". Microsoftu zamjeraju to što se dio (pro) razvojnih alata skupo plaća.  Baš je to međutim ono što na neki način onemogućava (barem psihološki) situaciju koju imamo kod open-source-a, da nema čega nema, ali da je često konačna poslovna upotrebljivost upitna, složena i/ili nepraktična. Ovo što sam rekao ne odnosi se temeljne projekte open-source-a, bez kojih bi bilo gotovo nemoguće zamisliti današnji IT, nego se odnosi na onaj dio kada treba napraviti finalno poslovno rješenje (kada od šume svih mogućnosti jako teško vidiš drvo). Ovakav pristup, nažalost pogoduje baš tome.

I to je nažalost posljedica toga što se u raspravama oko iOS, Androida i WP koristi broj aplikacija dostupnih na storu od pojedinog OS-a kao nekakvo relevantno mjerilo. Mislim da se aplikacije sada mjere u milijunima, a u biti ih se može pobrojat 10-20 korisnih koje onda postaoje na svim OS-ovima.

16 godina

Microsoft je poput ranjene zvjeri, napravi dva koraka naprijed jedan unatrag jedan desno dva ulijevo. Objektivno su izgubili ulogu tvrtke koja nameće standarde. Sve te akcije ograničenog su značaja (trajanja). Upravo je tragično što se predstavlja kao novitet u w8.1 (vraćanje opcije nakon logiranja idi odmah na desktop). Udaljenost, na mobilnom tržištu,  između konkurencije i MS-a svakim danom je sve veća..

0 1 hvala 0
17 godina

Opet prepucavanje {#}

Šteta što ponuda ne vrijedi za produžavanje pretplate. A ništa, napraviti novi acc i nadati se da će odobriti prebacivanje aplikacija na novi acc.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Pa s ovim Buildom se približavaju konkurenciji. Pomalo hvataju korak i to je dobro.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
protjeran
dokis kaže...
smartfonija kaže...

Uspoređuješ kruške i jabuke...

usporedjujem dva mobilna OS-a i to definitivno nisu kruske i jaubuke.

oipoi kaže...

Mozda i je android bolji OS ali za onaj njihov SDK oni bi developerima trebali placati a ne vice versa. 

pa android OS se temelji na (svom) SDK-u..o Boze s kime pisem :-) jesi li ikad programirao nesto za Android, jel ti to iz iskustva?

royalhero kaže...
smartfonija kaže...

Znaš li ti uopšte o čemu pričaš?

ja znam ali ti vidim ne znas

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice