Windows 8.1 stiže u kolovozu

poruka: 5
|
čitano: 1.564
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8.1 stiže u kolovozu".
14 godina

Odlično.

Windows 8 je na Dreamsparku bila dostupna negdje krajem kolovoza prošle godine (25. ako se ne varam).
Odlično će biti i s Windowsom 8.1 {#} ako bude tako. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kaj nece to biti obican update za one koji vec imau Win 8?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8.1 stiže u kolovozu
Edge kaže...

Kaj nece to biti obican update za one koji vec imau Win 8?

USE Eyes ON Monitor:

"Očekuje se kako će približno u isto vrijeme Windows 8.1 biti dostupan i svim postojećim korisnicima Windowsa 8 kao besplatna nadogradnja putem Windows Storea."

Anyhoot, isprobavam Win 8 i zasad djeluje ok. Opcija da se odmah upali na Desktop je dobrodošla i osjećaj da je cijeli Metro sustav nakalemljen na nešto što je u biti otprije radilo kak spada je time i manji.. Doduše, isprobavam ga na klasičnom HDu, ne na SSDu, ko što mi je glavna 7ica, pa ne mogu ništ komentirati o brzini. Trenutno mi služi kao stabilan sekundarni OS ak se ovom prvom desi nešta neočekivano..

You are in a dark musty temple. The shadows seem to play tricks with your eyes and you can hear the faint sound of movement.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 12:43 (mr1black).
17 godina
neaktivan

hvala za upozorenju. cijepih se navrijeme {#}

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows 8.1 stiže u kolovozu
Ajar kaže...

hvala za upozorenju. cijepih se navrijeme {#}

Daj nemoj stalno jamrat! Kak ne kužiš da svijet napreduje ogromnim koracima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice