Windows 8 Consumer Preview

poruka: 42
|
čitano: 8.393
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 Consumer Preview".
16 godina
protjeran
Re: Windows 8 Consumer Preview
Bukva kaže...
g12356 kaže...

Sumnjam da su jedine promjene na sučelju.

Ono šta se nadam je da Linux zajednica iskoristi tu priliku.

Ne znam samo s čime... Unityjem ili Gnome 3?

Šteta što nisi čuo za KDE... uskoro ćeš moći kupiti tablet za 200€ (za razliku od stalne masturbacije oko nepostojećih Win8).

KDE odn. Qt ti je ona firma čije sučelje Nokia koristi u 80% mobitela koji se prodaju. (Lumia se ne prodaje nigdje).

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 15:22 (darkborn).
13 godina
neaktivan

Win7 je bilo takvo olakšanje nakon XP-a, kad dođem na XP ne mogu raditi. Tu konkretno mislim na prozračniji izgled, Windows Explorer, Hide desktop, Window preview, Speech recognition... Nadam se da će 8ica ostat jednako lagana i intuitivna, te prozračna tako da mi ekran ne izgleda ko da je sve preveliko i nabacano. Onda će bit super!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Jedva čekam!, odmah ga skidam i dižem u Hyper-V-u.

0 0 hvala 0
17 godina
Steve Jobs' greatest achievement was to convince the world Bill Gates was an arse. Nothing could be a bigger distortion of reality.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam za vas ali meni je ovaj novi logo živo s.anje.

Life sucks... And then you die.
13 godina
To vise nije to!
17 godina
neaktivan

Nadam se da će biti opcija prilikom instalacije da se izabere između klasičnog i Metro sučelja (ili putem postavki u Control panelu) bez da posežemo raznoraznim tweakerima.

Također bi volio opciju da mogu ukloniti ribbone kod otvorenih prozora kao i postaviti Start tipku (show/hide) pošto je očito neće biti ali nadam se da to ipak neće bit trajno.

Fali mi i deskband:(

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Novi logo u akciji, nego htio sam ugraditi video tu ali mi ne ide baš pa eto sam link :)

http://vimeo.com/36842184

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 16:00 (Oldy).

2 0 hvala 0
15 godina

Instalirao jučer Customer Preview i zarazio se fliperom {#}{#}{#}. Zasad mi se sve dopada , metro kao svaka novotarija kada se navikneš vrlo je korisna.

Onaj tko kaže da je metro glup nije u pravu jer svaki program koji vam zatreba treba naučiti koristiti pa tako i nove windowse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ja jucer instalirao na eee pc, i mogu reci, sto se tice brzine na atomu da je odlicna, ali ove gesture sto ih moras vuci od kraja ekrana jednostavno ne rade kako treba na rezistivnom ekranu...dalje jos jedna zamjerka mi je minimalna rezolucija aplikacija... zahtjeva 1024x768 sto mi se na tih 10 inchi izgleda previse strechano (a jos tome moro sam mrdat po registryju da bi osposobiu tu rezu) to se nadam da ce promjenit da je ovo samo zbog previewa... inace samo dizanje sustava je osjetno brze od win 7, i metro mi iskreno pase odlicno na tako malim ekranima.... sve u svemu bit ce to jako dobar posao kad zavrse

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

How Real People Will Use Windows 8 (video)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
parizer kaže...

How Real People Will Use Windows 8 (video)

uf, našli na dedi pokazivat... moj deda tako bulji i u daljenski i nezna šta bi... :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice