Windows 7 RC1 u opticaju?

poruka: 39
|
čitano: 8.669
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 RC1 u opticaju?".
17 godina

gledajuci po torrentima x86 verzija nije RC1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Što je novo u tom RC? Ima li DX11? Kakva je brzina rada?

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i ja sam gleadoi na torrentima i jos ga nema.... tako da jos neznamo dojmove!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na demonoidu ga ima

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pa microsoft je bio najavio da će RC1 izaći u travnju. Tako je bilo i sa Beta 1, microsoft je najavio u 1.mjesecu, a na torrentima se pojavila u 12.mjesecu.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam instalirao RC verziju x86......

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Windows 7 RC1 u opticaju?
Makavelii kaže...

Ja sam instalirao RC verziju x86......

I ima li kakvih većih novosti? Kakva je brzina i stabilnost?
16 godina
neaktivan

already downloaded :P

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
17 godina
neaktivan

Ako Beta ima DX11 onda je logično da ima i RC. Što se tiče brzine u odnosu na ostale verzije: link

16 godina
protjeran
DragonShit kaže...

Ako Beta ima DX11 onda je logično da ima i RC. Što se tiče brzine u odnosu na ostale verzije: link

Ni jedna verzija dosad nije imala DX11. jbt, izgleda da su je još ubrzali.
EDIT: Imala je sad sam malo bolje pogledao.  
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 16:38 (kavasaki).
16 godina
kavasaki kaže...

Što je novo u tom RC? Ima li DX11? Kakva je brzina rada?

A niš' posebno. Osim što odma' srkne nekih 600-700MB RAM-a, nakon pokretanja. Ima DX11, brzina rada nije nešto...
17 godina
neaktivan

Ja imam Betu 1 veća par mjeseci.

Da li će Microsoft putem Update-a ponuditi i nama nadogradnju na RC1 i kada? U travnju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Verzija je odlična... nema mp3 buga na sebi i radi malo brže nego build 7000...

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dark_wizz kaže...

Verzija je odlična... nema mp3 buga na sebi i radi malo brže nego build 7000...

Meni nije jasno ovo sa 600 MB zauzeća RAM-a. Jedna od onih prijašnjih verzija je zauzimala svega 150 MB pri pokretanju, a sad ovo... A i ovo sa winsxs direktorijem je nešto prestrašno, mislio sam da će to biti samo Vista "fičr" i da ga više nikad nećemo vidjeti.
17 godina
neaktivan

Već godinama se objašnjava tih 600 MB "zauzeća" RAM-a i tebi još nije jasno? Ja bih se na tvom mjestu zamislio...

Što se WSBS-a tiče (winsxs direktorij), to je odlično rješenje DLL hell problema koji je itekakve probleme stvarao u prijašnjim verzijama Windowsa. Danas kada je 1GB=60 lipa (u nas 1kn) zaista je trošak diskovnog prostora smiješno nepotrebna kritika.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
naxeem kaže...

Već godinama se objašnjava tih 600 MB "zauzeća" RAM-a i tebi još nije jasno? Ja bih se na tvom mjestu zamislio...

Što se WSBS-a tiče (winsxs direktorij), to je odlično rješenje DLL hell problema koji je itekakve probleme stvarao u prijašnjim verzijama Windowsa. Danas kada je 1GB=60 lipa (u nas 1kn) zaista je trošak diskovnog prostora smiješno nepotrebna kritika.

EEEEEE, a kad neko hoće na 6-7 godina staru kramu sa diskom od 40-ak GB instalirati Win7 onda mu je jako bitan svaki gigabajat... A i neznam šta se svi toliko pale na to da memorija "zvrlji prazna" :)
16 godina
naxeem kaže...

Gledaj, prijašnje verzije Win7 nisu zauzimale toliko pri svježem startu, već "svega" 150 MB (barem ova moja koju sam ja koristio). Zato mi je čudno i zato pitam.
BTW, puko citiranje drugih oko tog "dll hell" problema te ne čini puno pametnijim. :) Tih 4GB "out of the box" (znam da je u biti puno manje, ali ipak...) u kombinaciji sa 1 GB = 1 kn komentarom mi je i dalje klimavo opravdanje (koliko god GB/kn omjer bio povoljan, meni taj trenutni višak, a 100% je sigurno da će i dalje rasti, troši dragocijeno vrijeme). Taj, nazovi, "fix" (kopija kopije kopijine kopije ili šta god da je) je i dalje traljav, kako god ga zapakiraš. A i sam "dll hell" nisam doživio još od doba Windowsa 3.1/95, barem ne u tolikoj mjeri da bi me forsirao da posegnem za ovakvim "rješenjem".
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 13:19 (Korky).
16 godina
neaktivan

E kad instaliravam da kliknem da skida update ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 13:24 (krle).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gnjavator kaže...
EEEEEE, a kad neko hoće na 6-7 godina staru kramu sa diskom od 40-ak GB instalirati Win7 onda mu je jako bitan svaki gigabajat... A i neznam šta se svi toliko pale na to da memorija "zvrlji prazna" :)
Ne vidim zašto bi netko stavljao Win7 na kantu staru 6-7 godina. To računalo je ionako za smeće, a za "Internet" i mail je i XP dobar.

---

Meni je na mom Win7 64 od starta ždere oko 35% RAM-a od ukupno 8GB. Nije mi se promijenilo. Isključi superfetch i riješio si problem. Vjerojatno su ga oni uključili tek sada u 7057 pa je zato skočila potrošnja.

Ja ne citiram druge, nego sam pišem svoje postove. Kada se citira nekoga, stave se navodnici.

Što se samog DLL hell problema tiče, itekako sam imao problema na XP-u i pravog rješenja jednostavno nije bilo; ovakvo rješenje je najbolja solucija jer je diskovni prostor dovoljno jeftin. Ja imam 3TB prostora pa me baš i nije briga; dapače, mnogo toga i sam multipliciram i radim redundanciju.

Kupi veći disk.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 14:43 (naxeem).
16 godina
neaktivan

Ja sam imao 7022 i radi odlicno, a za RC1 jos je malo brzi od starog!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@naxeem

Jok, isključio ga ja ili ne, ostaje isto, al' nema veze. Uživajte vi u vašoj Visti i sedmici te njihovim apetitima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Korky kaže...

@naxeem

Jok, isključio ga ja ili ne, ostaje isto, al' nema veze. Uživajte vi u vašoj Visti i sedmici te njihovim apetitima.

hehehe tako nekako su rezonirali i ponosni vlasnici krama prije 15-ak godina da Win95 imaju prevelike apetite jer su tražili cijelih 8Mb memorije da bi radili kako treba... druga stvar što je tada to stvarno bio zahtjev jer je ta memorija tada koštala toliko koliko danas košta cijela neka "sirotinjska" konfiguracija koja može raditi u Visti...
16 godina

U neku ruku... Da. Samo, XP nije toliko inferioran naspram Viste, koliko su to Windows 3.1 bili naspram Win95 u ono vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bar je danas memorija jeftina. Ovdje se neki zale da im 7-mica zdere previse rama ,a imaju 8GB!!! Da ne povjerujes. Ja imam 4 GB rama i nema te aplikacije koja ih moze zauzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
acarnoje kaže...

Ja imam 4 GB rama i nema te aplikacije koja ih moze zauzet.

Super. Znači ti nikad nisi čuo za multitasking i rad sa više programa odjednom?
17 godina
neaktivan

evo kod mene alive and kicking. sve radi za sada iako sam imao problem prin instalaciji programa. jednom se i resetirala, ali sve to pripisujem programima koji jos nisu prilagodzeni sedmici. u svakom slucaju 'imam osjecaj da komp lakse dise nego s vistom', a i poboljsanja su stvarno kvalitetna.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozz svima! Neznam dali smijem to tu pisati ali imam jedno pitanje sad koristim win xp pro a htio bih preci na WIN 7 koja je konfiguracija potrebna da bi OS WIN 7 normalno radio? Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 11:31 (Mosurik).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mosurik kaže...

Pozz svima! Neznam dali smijem to tu pisati ali imam jedno pitanje sad koristim win xp pro a htio bih preci na WIN 7 koja je konfiguracija potrebna da bi OS WIN 7 normalno radio radio? Hvala!

bilo kakva, ići će i na slabom kompu.
17 godina
neaktivan

Znaci nije to kao vista,pa da treba jaci komp da bi normalno radio? Hvala!

17 godina
neaktivan
Mosurik kaže...

Pozz svima! Neznam dali smijem to tu pisati ali imam jedno pitanje sad koristim win xp pro a htio bih preci na WIN 7 koja je konfiguracija potrebna da bi OS WIN 7 normalno radio? Hvala!

Evo pogledaj na dnu ove stranice.
Area-51 m15x
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice