gledajuci po torrentima x86 verzija nije RC1.
Što je novo u tom RC? Ima li DX11? Kakva je brzina rada?
i ja sam gleadoi na torrentima i jos ga nema.... tako da jos neznamo dojmove!
Na demonoidu ga ima
Pa microsoft je bio najavio da će RC1 izaći u travnju. Tako je bilo i sa Beta 1, microsoft je najavio u 1.mjesecu, a na torrentima se pojavila u 12.mjesecu.
Ja sam instalirao RC verziju x86......
Ja sam instalirao RC verziju x86......
already downloaded :P
Ako Beta ima DX11 onda je logično da ima i RC. Što se tiče brzine u odnosu na ostale verzije: link
Ako Beta ima DX11 onda je logično da ima i RC. Što se tiče brzine u odnosu na ostale verzije: link
Što je novo u tom RC? Ima li DX11? Kakva je brzina rada?
Ja imam Betu 1 veća par mjeseci.
Da li će Microsoft putem Update-a ponuditi i nama nadogradnju na RC1 i kada? U travnju?
Verzija je odlična... nema mp3 buga na sebi i radi malo brže nego build 7000...
Verzija je odlična... nema mp3 buga na sebi i radi malo brže nego build 7000...
Već godinama se objašnjava tih 600 MB "zauzeća" RAM-a i tebi još nije jasno? Ja bih se na tvom mjestu zamislio...
Što se WSBS-a tiče (winsxs direktorij), to je odlično rješenje DLL hell problema koji je itekakve probleme stvarao u prijašnjim verzijama Windowsa. Danas kada je 1GB=60 lipa (u nas 1kn) zaista je trošak diskovnog prostora smiješno nepotrebna kritika.
Već godinama se objašnjava tih 600 MB "zauzeća" RAM-a i tebi još nije jasno? Ja bih se na tvom mjestu zamislio...
Što se WSBS-a tiče (winsxs direktorij), to je odlično rješenje DLL hell problema koji je itekakve probleme stvarao u prijašnjim verzijama Windowsa. Danas kada je 1GB=60 lipa (u nas 1kn) zaista je trošak diskovnog prostora smiješno nepotrebna kritika.
E kad instaliravam da kliknem da skida update ili ne?
Meni je na mom Win7 64 od starta ždere oko 35% RAM-a od ukupno 8GB. Nije mi se promijenilo. Isključi superfetch i riješio si problem. Vjerojatno su ga oni uključili tek sada u 7057 pa je zato skočila potrošnja.
Ja ne citiram druge, nego sam pišem svoje postove. Kada se citira nekoga, stave se navodnici.
Što se samog DLL hell problema tiče, itekako sam imao problema na XP-u i pravog rješenja jednostavno nije bilo; ovakvo rješenje je najbolja solucija jer je diskovni prostor dovoljno jeftin. Ja imam 3TB prostora pa me baš i nije briga; dapače, mnogo toga i sam multipliciram i radim redundanciju.
Kupi veći disk.
Ja sam imao 7022 i radi odlicno, a za RC1 jos je malo brzi od starog!
@naxeem
Jok, isključio ga ja ili ne, ostaje isto, al' nema veze. Uživajte vi u vašoj Visti i sedmici te njihovim apetitima.
@naxeem
Jok, isključio ga ja ili ne, ostaje isto, al' nema veze. Uživajte vi u vašoj Visti i sedmici te njihovim apetitima.
U neku ruku... Da. Samo, XP nije toliko inferioran naspram Viste, koliko su to Windows 3.1 bili naspram Win95 u ono vrijeme.
Bar je danas memorija jeftina. Ovdje se neki zale da im 7-mica zdere previse rama ,a imaju 8GB!!! Da ne povjerujes. Ja imam 4 GB rama i nema te aplikacije koja ih moze zauzet.
Ja imam 4 GB rama i nema te aplikacije koja ih moze zauzet.
evo kod mene alive and kicking. sve radi za sada iako sam imao problem prin instalaciji programa. jednom se i resetirala, ali sve to pripisujem programima koji jos nisu prilagodzeni sedmici. u svakom slucaju 'imam osjecaj da komp lakse dise nego s vistom', a i poboljsanja su stvarno kvalitetna.
Pozz svima! Neznam dali smijem to tu pisati ali imam jedno pitanje sad koristim win xp pro a htio bih preci na WIN 7 koja je konfiguracija potrebna da bi OS WIN 7 normalno radio? Hvala!
Pozz svima! Neznam dali smijem to tu pisati ali imam jedno pitanje sad koristim win xp pro a htio bih preci na WIN 7 koja je konfiguracija potrebna da bi OS WIN 7 normalno radio radio? Hvala!
Znaci nije to kao vista,pa da treba jaci komp da bi normalno radio? Hvala!
Pozz svima! Neznam dali smijem to tu pisati ali imam jedno pitanje sad koristim win xp pro a htio bih preci na WIN 7 koja je konfiguracija potrebna da bi OS WIN 7 normalno radio? Hvala!