Windows 7 RC za mase

poruka: 73
|
čitano: 14.600
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 RC za mase".
16 godina
Windows 7 RC za mase

da ali problem je u tome da ja nemogu napraviti particiju... u svim programima mi govori da ne prepoznaje slova particija ili tak nesto... tak da sam mislil samo na D particiju instalirati win 7, ali ne strah da ne za*ebem s tim i xp win i sve ono na particiji D...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 RC za mase

Kojim programima? Pojasni malo kaj je ,ili još bolje uslikaj i postaj screenshotove da to vidimo!!

Da ,baš zato da ne zajebeš treba bit posebna particija!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 20:31 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 RC za mase
kizo2703 kaže...

Kojim programima? Pojasni malo kaj je ,ili još bolje uslikaj i postaj screenshotove da to vidimo!!

Da ,baš zato da ne zajebeš treba bit posebna particija!!

Znaci,probao sam sa:
partition magicom, tu mi izbaci error 117 : "Partition's drive letter cannot be identified"
acronisom, isto neki error "Disk not found"
easeusom, isto neki error, ali nemam pojma koji...
probal sam jos s nekim,ali i taj je izbacil error...
ocigledno je nesto s particijama,a posto nemogu u safe mood jer izbaci bluescreen, mislim da je stvar u mojem windowsu,mozda neka greska...

16 godina
neaktivan
Windows 7 RC za mase

Očito da je stvar u windowsima kad ti izbacuje bsod ,ali kaj piše u tom j...... bsod-u? Kaj je krivo - to ti piše odma gore ,kod greške - to piše na dnu!! Uslikaj s fotoaparatom ili zapiši i postaj da vidimo kaj je!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kizo2703 kaže...

Očito da je stvar u windowsima kad ti izbacuje bsod ,ali kaj piše u tom j...... bsod-u? Kaj je krivo - to ti piše odma gore ,kod greške - to piše na dnu!! Uslikaj s fotoaparatom ili zapiši i postaj da vidimo kaj je!!

evo ti screenshoot, probaj prokuziti kaj je... pise za virus,znam da sam imal virus na stiku,neki autorun.inf(mislim,nisam siguran) dali bi to mogel biti problem...

16 godina
neaktivan
Windows 7 RC za mase

E sad ovako: ne znam kakvu konfiguraciju imaš - jel ti je disk SATA ili IDE ,jedino ti mogu reć da odeš u Properties - Tools - Error checking. Pokreni to za obadvije particije ,ako je sve u redu sa hardom ,a sav drugi hardver ti radi normalno jedina je opcija odnjet PC u servis da ti ondje vide šta je!

Ja ti ne mogu ovak pomoći na daljinu bez više podataka o tvom kompu!

I j...š sad Sedmicu prvo si sredi komp!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 RC za mase

Sata, provjerio sam to i pise da je sve u redu... inace imam seagate 500 gb 32 mb

ajd da bar mogu formatat komp,sve bi bilo ok,ali kad slozim first boot device,uopce nece prepoznati cd ni dvd.. katastrofa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Sata, provjerio sam to i pise da je sve u redu... inace imam seagate 500 gb 32 mb

ajd da bar mogu formatat komp,sve bi bilo ok,ali kad slozim first boot device,uopce nece prepoznati cd ni dvd.. katastrofa...

Ne znam ,trebAlo bi onda otvorit PC ,probat prespojit ,ali ako veliš da ne prepoznaje ni dvd jednostavno ti ne preostaje niš drugo nego servis! i nemaš kaj više nagađat i ispitivat. Jel komp pod garancijom ,jesi ga sam slagal (mada sumnjam po tvojim pitanjima)?!
Jednostavno - NOSI GA U SERVIS!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 0:32 (kizo2703).
16 godina
Windows 7 RC za mase

ne,otisel sam u pevec i rekel mami da hocu bas taj komp jer ima 22 incha monitor i kuciste s pelxiom i super neonku... xD

ofc. da sam sam slagal djelove i komp... neznam po cemu si bas zakljucil da sam takav noob? pital sam ta pitanja jer sam mislil da je mozda neko imal isto iskustvo ili zna rijestiti stvar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

ne,otisel sam u pevec i rekel mami da hocu bas taj komp jer ima 22 incha monitor i kuciste s pelxiom i super neonku... xD

ofc. da sam sam slagal djelove i komp... neznam po cemu si bas zakljucil da sam takav noob? pital sam ta pitanja jer sam mislil da je mozda neko imal isto iskustvo ili zna rijestiti stvar...

OK ,sorry nisam mislil vrijeđat. Ako si sam slagal otvori mašinu ,poigraj se malo s kablovima - probaj prekopčat hdd ,dvd na matičnoj ,promjenit slotove memorije i onda probat! Trebalo bi testirati memoriju sa nekim testom ,recimo Memtest86+ ili Windows Memory Diagnostic!
Ako ti ne prepoznaje uređaje nakon promjena postavki u BIOS-u možda bi njega trebalo flashat!
Daješ skoro nikakve podatke tak da ne mogu ne pomislit da si NOOB! I još jedamput - odnesi ga u SERVIS!

Ili ako nećeš ,otvori novu temu ,napiši kakav hardver imaš u mašini ,kad je to počelo pa da se stvarno vidi kaj je i da ti se pomogne!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 14:19 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Trojanac u Windowsima 7 RC s torrenta

Postoji velika šansa da su oni koji su bili nestrpljivi, pa im se nije čekalo da se RC Windowsa 7 pojavi na službenim Microsoftovim stranicama, nego su ga skinuli s torrenta,   postali dio zajednice koje nisu ni sami svjesni. Naime, pojedini RC-i koji su se mogli skinuti sa torrenta sadržavali su trojanca koji je po instalaciji Windowsa 7 skidao ostatak zloćudnih stvari koji su mu bili potrebni da računalo uključi u botnet. Otkrivanje trojanca je otežano budući da većina antivirusnih programa još nema podršku za Windowse 7.

Damballini sigurnosni stručnjaci uspjeli su 10. svibnja pronaći i ugasiti server koji je upravljao botnetom, a pretpostavlju da je zaraženo preko 27.000 računala.

Pirated Windows 7 Builds Botnet with Trojan

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Trojanac u Windowsima 7 RC s torrenta

kaj ti je 27 000 kompova sve da i je istina?!

a ova teza o nepodrzavanju antivirusa u sedmici je isto teža glupost. pa meni nod32 radi cijelo vrijeme. hrpa antivirusa normalno radi sa sedmicom. onaj tko koristi os bez antivirusa sam si je kriv i to nema neke velike veze s instalacijom os-a. popušit će trojana prije ili puno prije.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 13:24 (bubbach).
16 godina
neaktivan
RE: Trojanac u Windowsima 7 RC s torrenta
bubbach kaže...

kaj ti je 27 000 kompova sve da i je istina?!

a ova teza o nepodrzavanju antivirusa u sedmici je isto teža glupost. pa meni nod32 radi cijelo vrijeme. hrpa antivirusa normalno radi sa sedmicom. onaj tko koristi os bez antivirusa sam si je kriv i to nema neke velike veze s instalacijom os-a. popušit će trojana prije ili puno prije.

Pročitaj članak na linku ,nemoj samo komentirat kaj je čovjek napisal. Da ,sigurno je ima da i buildova sa smećem jel konkretno pojavil se bil jedan sa svim verzijama od Starter do Ultimate ,a već je prije u najavama na MS-ovim stranicama bilo rečeno da će bit samo Ultimate.
I onda ko zna kaj se skriva u onom "višku" megabajta. Ja sam našel pet komada od kojih je samo jedan imal točne hasheve.
A kaj se tiče AV programa ,ja osobno znam za 8 bisera koji su mislili da im ne treba jel je već "ugrađen". Otkud im to - sa neta ,pročitali na forumima ili im je prijatelj "koji se kuži" tak rekel. A pitaj boga koliko takvih ima.
I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 14:40 (kizo2703).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice