da ali problem je u tome da ja nemogu napraviti particiju... u svim programima mi govori da ne prepoznaje slova particija ili tak nesto... tak da sam mislil samo na D particiju instalirati win 7, ali ne strah da ne za*ebem s tim i xp win i sve ono na particiji D...
Kojim programima? Pojasni malo kaj je ,ili još bolje uslikaj i postaj screenshotove da to vidimo!!
Da ,baš zato da ne zajebeš treba bit posebna particija!!
Kojim programima? Pojasni malo kaj je ,ili još bolje uslikaj i postaj screenshotove da to vidimo!!
Da ,baš zato da ne zajebeš treba bit posebna particija!!
Očito da je stvar u windowsima kad ti izbacuje bsod ,ali kaj piše u tom j...... bsod-u? Kaj je krivo - to ti piše odma gore ,kod greške - to piše na dnu!! Uslikaj s fotoaparatom ili zapiši i postaj da vidimo kaj je!!
Očito da je stvar u windowsima kad ti izbacuje bsod ,ali kaj piše u tom j...... bsod-u? Kaj je krivo - to ti piše odma gore ,kod greške - to piše na dnu!! Uslikaj s fotoaparatom ili zapiši i postaj da vidimo kaj je!!
E sad ovako: ne znam kakvu konfiguraciju imaš - jel ti je disk SATA ili IDE ,jedino ti mogu reć da odeš u Properties - Tools - Error checking. Pokreni to za obadvije particije ,ako je sve u redu sa hardom ,a sav drugi hardver ti radi normalno jedina je opcija odnjet PC u servis da ti ondje vide šta je!
Ja ti ne mogu ovak pomoći na daljinu bez više podataka o tvom kompu!
I j...š sad Sedmicu prvo si sredi komp!
Sata, provjerio sam to i pise da je sve u redu... inace imam seagate 500 gb 32 mb
ajd da bar mogu formatat komp,sve bi bilo ok,ali kad slozim first boot device,uopce nece prepoznati cd ni dvd.. katastrofa...
Sata, provjerio sam to i pise da je sve u redu... inace imam seagate 500 gb 32 mb
ajd da bar mogu formatat komp,sve bi bilo ok,ali kad slozim first boot device,uopce nece prepoznati cd ni dvd.. katastrofa...
ne,otisel sam u pevec i rekel mami da hocu bas taj komp jer ima 22 incha monitor i kuciste s pelxiom i super neonku... xD
ofc. da sam sam slagal djelove i komp... neznam po cemu si bas zakljucil da sam takav noob? pital sam ta pitanja jer sam mislil da je mozda neko imal isto iskustvo ili zna rijestiti stvar...
ne,otisel sam u pevec i rekel mami da hocu bas taj komp jer ima 22 incha monitor i kuciste s pelxiom i super neonku... xD
ofc. da sam sam slagal djelove i komp... neznam po cemu si bas zakljucil da sam takav noob? pital sam ta pitanja jer sam mislil da je mozda neko imal isto iskustvo ili zna rijestiti stvar...
Postoji velika šansa da su oni koji su bili nestrpljivi, pa im se nije čekalo da se RC Windowsa 7 pojavi na službenim Microsoftovim stranicama, nego su ga skinuli s torrenta, postali dio zajednice koje nisu ni sami svjesni. Naime, pojedini RC-i koji su se mogli skinuti sa torrenta sadržavali su trojanca koji je po instalaciji Windowsa 7 skidao ostatak zloćudnih stvari koji su mu bili potrebni da računalo uključi u botnet. Otkrivanje trojanca je otežano budući da većina antivirusnih programa još nema podršku za Windowse 7.
Damballini sigurnosni stručnjaci uspjeli su 10. svibnja pronaći i ugasiti server koji je upravljao botnetom, a pretpostavlju da je zaraženo preko 27.000 računala.
kaj ti je 27 000 kompova sve da i je istina?!
a ova teza o nepodrzavanju antivirusa u sedmici je isto teža glupost. pa meni nod32 radi cijelo vrijeme. hrpa antivirusa normalno radi sa sedmicom. onaj tko koristi os bez antivirusa sam si je kriv i to nema neke velike veze s instalacijom os-a. popušit će trojana prije ili puno prije.
kaj ti je 27 000 kompova sve da i je istina?!
a ova teza o nepodrzavanju antivirusa u sedmici je isto teža glupost. pa meni nod32 radi cijelo vrijeme. hrpa antivirusa normalno radi sa sedmicom. onaj tko koristi os bez antivirusa sam si je kriv i to nema neke velike veze s instalacijom os-a. popušit će trojana prije ili puno prije.