Visok rast – a ipak zaostajanje

poruka: 8
|
čitano: 1.531
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Visok rast – a ipak zaostajanje".
18 godina
Visok rast – a ipak zaostajanje

Žalosno je IT stanje u još žalosnijoj BiH Plač

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Visok rast – a ipak zaostajanje
asusdvd kaže...

Bogami je. Bosna ima stanovnika kao 66% Hrvatske, a radi 15% prometa IT industrije. Zalosno.
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
asusdvd kaže...

Bogami je. Bosna ima stanovnika kao 66% Hrvatske, a radi 15% prometa IT industrije. Zalosno.
 Što ti ovo znači??
A žalosno je stanje, to sam i prije znao...
Nijedno pravilo bez iznimke!!
18 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
virtualAThome kaže...
asusdvd kaže...

Što ti ovo znači??
A žalosno je stanje, to sam i prije znao...
 Mislio sam reci da Bosna ima 3 mil stanovnika, a Hrvatska 4,5 mil., sto je 66% ili 2/3. Mozda sam malo zabrljao u recenici :-).

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
Bellatrix kaže...
virtualAThome kaže...
asusdvd kaže...

Žalosno je IT stanje u još žalosnijoj BiH

Mislio sam reci da Bosna ima 3 mil stanovnika, a Hrvatska 4,5 mil., sto je 66% ili 2/3. Mozda sam malo zabrljao u recenici :-).

Aham. Ali u BiH ti  prema međunarodnim procjenama iz 2006. godine, broj stanovništva iznosi 4.498.976..
A zaostajnje za ostalim zemljama u regiji je sve veće i veće. Ima pola mjesta(zabačena sela po brdima) u bosni koja uopće nemaju telefon. a kamoli internet ili da se služe računalom.
17 godina
Bellatrix kaže...
virtualAThome kaže...
Bellatrix kaže...
virtualAThome kaže...
asusdvd kaže...

Žalosno je IT stanje u još žalosnijoj BiH

Aham. Ali u BiH ti  prema međunarodnim procjenama iz 2006. godine, broj stanovništva iznosi 4.498.976..
A zaostajnje za ostalim zemljama u regiji je sve veće i veće. Ima pola mjesta(zabačena sela po brdima) u bosni koja uopće nemaju telefon. a kamoli internet ili da se služe računalom.
  To je samo Wikipedia. Prema Agenciji za statistiku Bosne i Hercegovine (nešto kao što je u Hrvatskoj Državni zavod za statistiku), BiH ima oko 3.900.000 stanovnika.
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
Bellatrix kaže...

To je samo Wikipedia. Prema Agenciji za statistiku Bosne i Hercegovine (nešto kao što je u Hrvatskoj Državni zavod za statistiku), BiH ima oko 3.900.000 stanovnika.
 Pa eto recimo da je to dobro precizna procjena. Opet je puno više nego što on reče da ima 3 milijuna. Dakle nije 66% ili ti ga 2/3
18 godina

Evo ti primjer komplikacija u BiH, cak i s tom agencijom koju si naveo. Ona je na drzavnom nivou. Pored nje, imas i Federalni zavod za statistiku i Republicki zavod za statistiku RS. Gdje su jos kantonalna odjeljenja u Federaciji, opcinske ispostave i sl.

Tako je i u ostalim oblastima.

Dok god se gleda taj idiotski nacionalizam i nacionalisti, bice ovako syebano, pet nivoa vlasti, a ja cu se i dalje pitati da li cu moci preseliti ADSL prikljucak kad se preselim, zbog tih lijenih konja u monopolskom drzavnom telekomu koji ne zele investirati u novu opremu.

Jadno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 11:58 (DrNasty).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice