Veće isporuke za Apple

poruka: 18
|
čitano: 2.206
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veće isporuke za Apple".
18 godina
neaktivan
Veće isporuke za Apple

slamdunk blockbuster saga se nastavlja ... 

100 miljuna ajfona, 40 miljuna ajpada ... po prosječnoj cijeni od 650 dolara ... umm 91 000 000 000 dolara ... bez macova, iPoda, softwarea, muzike, dodataka ... auuu.

A.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Veće isporuke za Apple

A gle kada napraviš nešto kaj valja kako neces zaraditi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 19:15 (CROifer).

3 0 hvala 0
18 godina
Veće isporuke za Apple

i palm je bio dobro napravljen pa ne da nije zaradio nego je propao. Ima tu malo vise toga osim dobrog proizvoda.

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Veće isporuke za Apple
hudo kaže...

i palm je bio dobro napravljen pa ne da nije zaradio nego je propao. Ima tu malo vise toga osim dobrog proizvoda.

Mislim da ima,meni je svaki mobitel ponekad štekao samo Iphone nikada.

16 godina
artfull kaže...

slamdunk blockbuster saga se nastavlja ... 

100 miljuna ajfona, 40 miljuna ajpada ... po prosječnoj cijeni od 650 dolara ... umm 91 000 000 000 dolara ... bez macova, iPoda, softwarea, muzike, dodataka ... auuu.

veseli se veseli bit će virusa i na vašoj savršenoj platformi

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan

banajte me, molim vas

ovo postaje {#}

ubio si sve moje ljude
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

Teško,predobri su oni...

18 godina
CROifer kaže...
blackalbum kaže...

Teško,predobri su oni...

da, toliko dobri da mac os x uvjek prvi pada na testovima sigurnosti.

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
15 godina
protjeran
hudo kaže...
CROifer kaže...
blackalbum kaže...

Teško,predobri su oni...

To su price,jesi ga imao da je prvi pao?

18 godina
CROifer kaže...
hudo kaže...
CROifer kaže...
blackalbum kaže...

Teško,predobri su oni...

govorim o natjecanju od prosle godine.

na macu sam radio, na poslu. nema virusa, sta jest jest (niti sam vidio neki virus na win7!), ali i rusi se - ne sam OS nego aplikacije. Isto kao na win, OS radi stabilno, aplikacije se ruse.

Sto se tice iOSa, od kada imam 3GS (cca 1god), sam OS se srusio mozda 2-3 puta, sto je izvrsno! Aplikacije se naravno sruse puno cesce ...

15 godina
hudo kaže...
CROifer kaže...
hudo kaže...
CROifer kaže...
blackalbum kaže...

Teško,predobri su oni...

govorim o natjecanju od prosle godine.

na macu sam radio, na poslu. nema virusa, sta jest jest (niti sam vidio neki virus na win7!), ali i rusi se - ne sam OS nego aplikacije. Isto kao na win, OS radi stabilno, aplikacije se ruse.

Sto se tice iOSa, od kada imam 3GS (cca 1god), sam OS se srusio mozda 2-3 puta, sto je izvrsno! Aplikacije se naravno sruse puno cesce ...

Ma da naravno. Al je prednost kod OSX kad se neka aplikacija srusi (sto se vrlo rijetko desava) zatvoris je i radis dalje. Probaj to jednom kod Windowsa. {#}

18 godina
popstar kaže...

Ma da naravno. Al je prednost kod OSX kad se neka aplikacija srusi (sto se vrlo rijetko desava) zatvoris je i radis dalje. Probaj to jednom kod Windowsa. {#}

Trolas bez argumenta. U windowsima kada se i driver srusi oni nastavljaju radit dalje, jel uopce potrebno spominjati situaciju za aplikacije. Jedino sto moze shebat windowse (BSOD) je hardverski problem.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Trolas bez argumenta. U windowsima kada se i driver srusi oni nastavljaju radit dalje, jel uopce potrebno spominjati situaciju za aplikacije. Jedino sto moze shebat windowse (BSOD) je hardverski problem.

To vrijedi samo ako se srusi user mode driver, kad se srusi kernel mode driver (ili bilo sto drugo u kernel modu) onda je uglavnom bye, bye. Meni su nVidini driveri X puta skrsili stroj, a i Fujitsuov scanner je uspio jednom izazvati BSOD. Sto se tice aplikacija, tocno je da one ne mogu srusiti stroj u smislu BSODa obzirom da rade u user modu, ali mogu uzeti 100% CPU, pozderati svu memoriju i sl. sto je za prosjecnog korisnika koji ne zna ubiti proces u task manageru istovjetno rusenju stroja. Ovo vrijedi za oba OSa, s time sto Windowsi podrzavaju user mode drivere tek od Viste.

18 godina
RobertS kaže...
tnakir kaže...

To vrijedi samo ako se srusi user mode driver, kad se srusi kernel mode driver (ili bilo sto drugo u kernel modu) onda je uglavnom bye, bye. Meni su nVidini driveri X puta skrsili stroj, a i Fujitsuov scanner je uspio jednom izazvati BSOD. Sto se tice aplikacija, tocno je da one ne mogu srusiti stroj u smislu BSODa obzirom da rade u user modu, ali mogu uzeti 100% CPU, pozderati svu memoriju i sl. sto je za prosjecnog korisnika koji ne zna ubiti proces u task manageru istovjetno rusenju stroja. Ovo vrijedi za oba OSa, s time sto Windowsi podrzavaju user mode drivere tek od Viste.

Meni su se rusili Ati-jevi driveri... jednostavno ekran zablinka i nastavi radit kao da se nista nije dogodilo...

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
RobertS kaže...
tnakir kaže...

Meni su se rusili Ati-jevi driveri... jednostavno ekran zablinka i nastavi radit kao da se nista nije dogodilo...

"Rusenje" je rastezljiv pojam. Ako je driver dobro napravljen, onda ce uhvatiti gresku i nece doci do BSODa, u najboljem slucaju oporavit ce se sam od sebe. Osim toga, neki driveri imaju dijelove u kernel i user modu, tako da ovisi i sto se tocno "srusilo", ovisi i koliko je star driver, tj. s kojom verzijom WDK odn. I/O Kit-a pisan itd. Sve u svemu, BSOD tj. Kernel Panic se i danas desava u oba OSa tu i tamo, ali dovoljno rijetko da danas vise definitivno nije nesto sto bi trebalo koristiti kao argument za ili protiv nekog OSa.

15 godina
neaktivan
Veće isporuke za Apple

Kako to da ja u 6 godina nikad nisam ni vidio BSOD :S

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Veće isporuke za Apple

ma istina, danasnji OSovi se toliko rijetko ruse da nema smisla uopce spominjati to.

Osim ako komp nije kupljen u nekom od velikih trgovackih lanaca, koji su u zadnje vrijeme postali prodavaci IT opreme (bivsi pevec, metro, ...), u tom slucaju se ne treba cuditi povrenom BSOD, pronalasku mrkve i krumpira u kucistu, i slicno  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hudo kaže...

ma istina, danasnji OSovi se toliko rijetko ruse da nema smisla uopce spominjati to.

Osim ako komp nije kupljen u nekom od velikih trgovackih lanaca, koji su u zadnje vrijeme postali prodavaci IT opreme (bivsi pevec, metro, ...), u tom slucaju se ne treba cuditi povrenom BSOD, pronalasku mrkve i krumpira u kucistu, i slicno  :)

Ili recimo kupiš komp pa nema hard, ili recimo kupiš komp pa nema zašarafljenu matičnu, eto i to sam doživio, najžalosnije što je ovaj drugi došao iz tada jedne od renomiranih trgovina IT opreme. 

I'm from Hollywood
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice