kao nasumično se pojavljuju preglednici na prvom mjestu...svi koji se izmjenjuju tu su IE, Firefox, Chrome, Safari i Opera. od tog naviše jasno IE i Firefox dok oni "nepoznati" browseri uopće se ne pojave na prvom mjestu (od 50 pokušaja nitijednom)...
kao nasumično se pojavljuju preglednici na prvom mjestu...svi koji se izmjenjuju tu su IE, Firefox, Chrome, Safari i Opera. od tog naviše jasno IE i Firefox dok oni "nepoznati" browseri uopće se ne pojave na prvom mjestu (od 50 pokušaja nitijednom)...
Jesam li ja dobro shvatio da si ti 50 puta pokretao taj programčić kako bi uputio dvosmislenu optužbu na račun narušavanja ravnopravnosti browsera od strane Microsofta?
Jesam li ja dobro shvatio da si ti 50 puta pokretao taj programčić kako bi uputio dvosmislenu optužbu na račun narušavanja ravnopravnosti browsera sa stajališta Microsofta?
LoL
sve se cini da je.
steta sto postoji samo 12 browsera ... da ih ima 100 bila bi fora scrollati i naci onaj "koji ti odgovara" lol
Opera je zakon...
A tako je sa bilo kojim browserom. Te je epitete imao i firefox kad je imao par posto tržišta, pa kako je postajao sve popularniji i sad drži nekih 30-ak% sad je i on pun rupa jer ga svi napadaju na sve strane. Sad sam se ja sa firefoxa prešaltao na chrome, pa opet dobio neku dozu sigurnosti jer nije toliko popularan, a kad on postane popularan, onda će se pojavit neki drugi browser koji je dobar, brz, siguran i da ga nema puno ljudi, i tako u krug...
Opera i FireFox su mi tu vrlo slični no ff koristim iako sam i operu prije koristio
pa imaš drugih 8 browsera koje nitko neće istalirati jer rijetki znaju koristiti horizontalni scroller.
pa imaš drugih 8 browsera koje nitko neće istalirati jer rijetki znaju koristiti horizontalni scroller.

Rekoh ja...najbolja... 
ova nova je odlična,koliko ima bolji prikaz stranica od chrome i ff za nevjerovati
ova nova je odlična,koliko ima bolji prikaz stranica od chrome i ff za nevjerovati
Prikaz imaju svi isti jedino je razlika kompatibilnost s sadržajem stranice no tu su IE i FF bolji od Opere ali to krajnjem korisniku i neznači previše. Još jedan bitan faktor je brzina gdje nova Opera pobjeđuje, a i u sigurnosti je sigurno u novoj verziji bar zasada ponajbolja.
IN_trance001 kaže:
Prikaz imaju svi isti
Ne.
jedino je razlika kompatibilnost s sadržajem stranice no tu su IE i FF bolji od Opere
Oooooo ne. Veliko ne. Ogromno ne. NE. Acid3, anyone?
ali to krajnjem korisniku i neznači previše
To najviše znači krajnjem korisniku, prilično je bitno je li pravilno iscrtana stranica...
Dobra je opera.. mislim da je jučer na BOLu bila vijesta za operu 10.50.. I išao je skinut, ono vidjet ša mai i tak.. Prvo što mi se svidjelo je bio dizajn, preeedobro su napravili.. Obožavam tu prozirnost i jednostavnost, još sam si i našao neku Glass temu pa sad ne mogu prestat gledat u nju o.O
ee malo off topic :/.. kratko pitanje: kad otvorim novi tab i napišem neš u ovoj gore adress bar, opera mi pretraži to sa cuilom.. a ja želim gugl.. kak da to promienim nisam uspio nać to u postavkama?
Hvala puno :)
opera ftw!! xD
Najbolji browser po mom misljenju postaje sve bolji i bolji...
Dobra je opera.. mislim da je jučer na BOLu bila vijesta za operu 10.50.. I išao je skinut, ono vidjet ša mai i tak.. Prvo što mi se svidjelo je bio dizajn, preeedobro su napravili.. Obožavam tu prozirnost i jednostavnost, još sam si i našao neku Glass temu pa sad ne mogu prestat gledat u nju o.O
ee malo off topic :/.. kratko pitanje: kad otvorim novi tab i napišem neš u ovoj gore adress bar, opera mi pretraži to sa cuilom.. a ja želim gugl.. kak da to promienim nisam uspio nać to u postavkama?
Hvala puno :)
opera ftw!! xD
Preferences>Search>Google>Edit>Details>Kvačice tamo gdje želiš
u desnom uglu adress bara imaš opciju upravljanje tražilicama, samo klikneš na to i odabereš koju tražilicu želiš, možeš izbrisati sve osim googla.
Prije bih rekao da je interes utrostručen zbog izdavanja opere 10.5 (ja sam se opet vratio na Operu nakon ove verzije), nego zbog tog prozorčića u winsima...
Hehe, točno kako sam opisao gore u postu, čim nešto postane popularnije, odmah bude i ranjivije
Inače i ja sam danas skinu operu, dosta sam čuo riječi hvale o njoj, pa rekao daj da na svoje oči vidim( a i dugi sam korisnik opere mini na w995 mobu, prezadovoljan snjom) ali desktop inačica mi nije sjela. Nekako mi se teško naviknut kod učitavanje stranice da joj treba vrijeme dok se učitaju slike i slično, dok mi chrome otvori novu stranicu kao da je spremljena na disku, praktički istog trena.
Opcenito bi trebala porasti popularnost ostalih browsera, zbog cinjenice da ljudi imaju izbor odmah pri instalaciji odabrati browser, iako vecina njih ce opet staviti IE (od onih koji se ne razumiju) bit ce nekih koji su culi za pojam ''Firefox'' ili ''Chrome'' ili pak ''Opera'', ''Safari'' negdje po netu pa se odluce to isprobati, te tesko da ce se opet vratiti na IE, budimo realni 
Opcenito bi trebala porasti popularnost ostalih browsera, zbog cinjenice da ljudi imaju izbor odmah pri instalaciji odabrati browser, iako vecina njih ce opet staviti IE (od onih koji se ne razumiju) bit ce nekih koji su culi za pojam ''Firefox'' ili ''Chrome'' ili pak ''Opera'', ''Safari'' negdje po netu pa se odluce to isprobati, te tesko da ce se opet vratiti na IE, budimo realni 
Znam dosta ljudi koji nisu "oni koji se ne razumiju" koji koriste IE 8..
Jednostavno im je sjeo i koriste što im odgovara...
Da se razumijemo..ja koristim operu (iako sam duže vrijeme koristio krom opera 10.5 me navukla =))
4.3.2010 Google Chrome je za mene mrtav ...
kako je opera predobra .... omg
Ja san je korisitija 2 god kao glavni browser ,a li tamo negdi oko verzije 8.60 ++ , mi se znala srusit bez ikakvog razloga (i na win-u i na linux-u) pa san prisa na firefox,i sad kad san navika na njega nikako da opet predjem na operu (premda je uvik instalirana)
Ljudi moji,pa vi imate puna računala browsera....
Zadnjih 5 godina svako moje računalo ne zna za ništa drugo osim Opere. Jednostavno najbolja.
Opera lose prikazuje neke stranice. Dobro, te stranice nisu optimizirane, ali ipak ne rade na Operi i to je velika mana.
Opera lose prikazuje neke stranice. Dobro, te stranice nisu optimizirane, ali ipak ne rade na Operi i to je velika mana.
Ne mogu reći da sam dosad naišao na stranicu koju je Opera loše prikazivala... Jel' imaš neki primjer?
yahoo mail, vecernji portal, radio 101 nece svirati....