Ja sam medu tih 11miljuna :). Upravo pisem sa Safarija, veoma je brz, povijest je ugodno pretraziti, po meni mozda je i bolji od mozzile.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni je, osobno, safari bio bolji i prije... u zadnje mi je vrime firefox prespor, tako da se vjerojatno vraćam na safari! :)
Ja sam ga prije 2 dana instalirao i od tada ga isprobavam. Moram priznati da je ovaj novi safari jako ugodno iznenađenje.
kod mene na OSX safari radi stvarno super (u windowsima ipak prednost dajem firefoxu)
odlično je što za OSX verziju postoji adblock plugin, koji je bio glavni razlog zakaj sam fan firefoxa
safari je brz kao munja, i još kad bi uveli mouse gestures, bio bi savršen :)
znam da postoji cocoa gestures, ali to se plaća (cocoa suite) a ja bi za džabe
Koristim safari otkako je izašao iz bete i jedina stvar koja mi fali su pluginovi iz firefoxa. sve ostalo je super..
two thumbs up!
nisam nikad ulazio u taj mac svijet, idem ga skinuti, za sve postoji prvi put
Ja sam ga instalirao na windose i moram prizanti leti ko lud, zaista je brz, no nakon dva dana iz nekog razloga nisam se mogao prijaviti ni na jedan web site, forum... stalno mi je javljalo pogrešan unos iako je bio točan... Nakon prčkanja po opcijama nisam našao u čemu je kvaka, tako da sam se vratio na firefox... He ali kada nabavim maca vratit ce se opet...
zbilja je brz
Ja sam jos uvijek na beti, radom iste skroz zadovoljan, premda se dva puta bezrazlozno srusila. Skidam cetvorku i javim dojmove nakon malo probavanja.
Definitivno najbolji browser na Mac OS X, na windowsima osjetno lošiji, ali svejedno jako kvalitetan.
Taman sam se navikao na Safari i evo ti ga danas upalim, radi 15 sekundi i onda se crasha... WTF? btw. koristim Windows 7.