USB memorija s antivirusom

poruka: 7
|
čitano: 1.242
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "USB memorija s antivirusom".
17 godina
neaktivan

Zakon!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to ce bit fora

al oce to samo skenirat ili ti moras prikopcat na komp pa tamo namjestat??

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hh dobro za one koji konstantno donašaju viruse na komp s USB-a

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

s jedne strane vrlo dobar koncept, a s druge pomalo smiješan, jer svaki antivirusni softver treba updatati, a ako se recimo neko duže vrijeme ne radi to, onda je moguća isto tako i zaraza...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: USB memorija s antivirusom
reefreemind kaže...

s jedne strane vrlo dobar koncept, a s druge pomalo smiješan, jer svaki antivirusni softver treba updatati, a ako se recimo neko duže vrijeme ne radi to, onda je moguća isto tako i zaraza...

Možda će se moći update-tati preko kompa kad ga spojiš.
E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
18 godina
neaktivan
RE: USB memorija s antivirusom

pa i hoće se updatati preko kompa, ali za update moraš imati pristup internetu... što ako prekineš update, ili jednostavno komp na koji stavljaš usb nema pristup internetu, a zaražen je... meni se sve čini da su ovo nekak "statistički" napravili, kao, komp koji nema internet, ima vjerojatno i stare viruse... a ne mora biti u tome slučaj, možda mu je samo "pukla" veza prije kojih sat vremena, a virusi svježi...Osmijeh

isto tako... i za vrijeme updatanja se isto može zaraziti virusom...

ova memorija se ne može podičiti nekom visokom razinom sigurnosti... kao što rekoh, ima dvije strane...

18 godina
neaktivan

Super za kopiraone - u svima se može pobrat virus!!!

To doubt, to discredit !!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 15:24 (D4RKL1NG).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice