Uhićena zbog SMS-a

poruka: 34
|
čitano: 5.660
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uhićena zbog SMS-a".
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Jesu ovi normalni? Ja ne bih predao mobitel ni da mi pištoljem prijeti.....ovo nije u redu. Ovo je sramotno po učenicu koja se nije htjela uredno ponašat, ali više za cijeli mentalitet službenika i učitelja Winsconsona.....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Uhićena zbog SMS-a

Pa jesu u komu.. ehem socijalizmu ili nisu??!! >;D

Šalim se ali SAD sve brže kroči prema policijskoj državi, to je na kraju krajeva i jedini izlaz iz krize tj. konfiskacija svega ali ponajprije će naj.bati privatna sloboda. Sve države to čeka prije ili kasnije ako politika nastavi ovakvim tempom gdje se problemi metu pod tepih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 17:15 (Mayo).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

hahaha, ameri... ne možeš ih smislit, ali opet ima onih koje moraš voljet...

I kakve to roditelje ima ova mala? Da sam ja na mjestu roditelja prva stvar koju bi gledao je ispis poziva/poruka... svaki telekom to ima. Pa neka se vidi tko je u pravu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

XDDD, presmijesno

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Treba malo, treba...     ove nove generacije su sve gore i gore.

Trebalo bi uvesti ponovno šibu u učionicu pa da vidimo reda, rada i discipline Viče

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Uhićena zbog SMS-a
Dado_ZG78 kaže...

Trebalo bi uvesti ponovno šibu u učionicu pa da vidimo reda, rada i discipline Viče

Slažem se, ali presmiješno je.
Da se ovo dogodilo kod nas, mis ne može se dogodit
jer bi prof prvo proguta jednu dobru beštimju, pa bi mu
se još zaapritilo i on bi ljepo sjea na stolicu i nema nikakvog problema... lol
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

šibom i nasiljem općenito se nikad nije riješilo ništa...za to postoje riječi
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
18 godina
Uhićena zbog SMS-a

Ovo je nešto najbolesnije što sam čuo. LOL

Katastrofa!

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
17 godina
Uhićena zbog SMS-a

.. -sve su bliže policijskoj državi?? - NE 

(.. pa ima tog' i kod nas.) Istina radilo se o zatvorenicima i kažnjeni su ravnatelji ''ustanova otvorenog tipa'' (a ne počinitelji) ali inače jako slično. Nevinašce

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul

0 0 hvala 0
18 godina
Tale kaže...

Jesu ovi normalni? Ja ne bih predao mobitel ni da mi pištoljem prijeti.....ovo nije u redu. Ovo je sramotno po učenicu koja se nije htjela uredno ponašat, ali više za cijeli mentalitet službenika i učitelja Winsconsona.....

ooooo to nikao ...da budem u banci i pocne pljacka iste ne bi se trudio da ih zaustavim ...ali da mi ti isti zatraze mob..... postao bi mini hulk :D  
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Sad me uopće ne čudi da u SADu 4 milijuna ljudi je u zatvorima

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Ovakve treba podržat dok se vlasti koje su zaduženi za to ne dignu sa stolica i kažu stop, a ne samo sjede za *urac, daju koju laznu izjavu za medije i zaradjuju placu sa kojom svako jutro mogu *uzicu obrisat... SRAMOTA!

roX!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

hahahahahaha koja uzbune zbog mobitela hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Kratko i jasno: idioti.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Lol, dobro da ju nisu osudili na smrt kamenovanjem jbt...Belji se

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Uhićena zbog SMS-a

Da je dopušteno tjelesno kažnjavanje - sasvim druga priča...

Nije ni u Hrvatskoj puno bolje. Škole zovu policiju za svaku sitnicu; ovih dana se po novinama piše kako roditelji traže od škola da na maturalcima uzimaju zaštitare. Uvodi se videonadzor, ograde visoke 3 metra, a u školsim pravilima kućnog reda bedastoće kao što je odredba da se učinici smiju kretati samo po stazama, dok za hodanje po travnjaku slijedi kazna. Kad se ne smije hodati po školskom travnjaku, od roditelja se naplaćuje izvanučionička nastava (odlazak u prirodu 300! metara dalje).

Kuda ide svijet.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
BugSU kaže...
Tale kaže...

ooooo to nikao ...da budem u banci i pocne pljacka iste ne bi se trudio da ih zaustavim ...ali da mi ti isti zatraze mob..... postao bi mini hulk :D  
 Pa dobro sto vi to drzite na mobitelu da je toliko vazno, windows kernel? Ah Djecija posla..
Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 21:07 (bestia).
17 godina
neaktivan
ma to je sramotno...
18 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Meni je čudno i sumnjivo zašto je nisu ustrijelili s dva metka u čeoni režanj odmah na mjestu zločina? Da nisu policajci podmićeni da je ne likvidiraju? Njušimo li favoriziranje podobnih?

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Tako je. Koliko god ovo bilo smješno i glupo, treba naučiti današnje balavce da ne misle da su uhvatili boga za jaja i da je njima sve dopušteno. Samo se vi i dale bahatite i prigovarajte... izaći će oni na kraj s vama.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

još će na kraju SAD biti kao grad u mirrors edgeu.

stvarno smiješno ili tužno. iliti glupo da uhite zbog toga jer nije prestala koristiti mobitel.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Profesor ti uzme mobitel.......to je kao da ti domar uzme stan????

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 22:51 (Tale).
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

zgrazamo se sto jedna balavica ne postiva pravila???????????

pa ljudi moji, nije ona uhicena zbog sms-a, nego zato sto je ometala nastavu.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

šibom se puno toga riješilo... ako ništa onda su barem klinci imali poštovanje prema roditeljima/nastavnicima/starijom ekipom u kvartu.....
a danas balavci misle da su najpametniji, jer znaju da im nitko nista ne smije.... dijete te tuzi ako samo povisis glas! kao zlostavljanje u obitelj i sl... znam za jedan slučaj gdje je klinac rekao učiteljici da je dobio po guzici , a ova odmah zvala muriju, socijalnu i sl... i narednih pola godine su dolazile neke kontrole doma u random periodima na provjere, a stari skoro u zatvoru zavrsio kao kriminalac.....
sjecam se ja svojeg odrastanja... jos sam morao sam ici po sibu sa kojom cu dobiti po guzici, a ako placem onda dobijem jos jer placem...

ovo danas je bolesno... nema nikakvog postovanja...
18 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Čim sam vidio da su amerikanci u pitanju nisam se nimalo začudio. Bolesno.....

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Treba malo, treba...        ove nove generacije su sve gore i gore.

Treba ih malo,prije je pomagalo,kako nebih i sada,gunjovača zakon,došli bih oni onda u red.
Žene su raj za oci,pakao za dusu i cistiliste za novcanik
17 godina
neaktivan
Uhićena zbog SMS-a

Naravno da balavica ne poštuje pravila ali imaju određene kazne koje uvijek postignu svoju funkciju. Tako bi te za žvakanje moglo odma ispleskat dite i ispitivat ga ko mu je prodao žvaku zato što ta norma koju je prof. postavio učenicima upravo to nalaže. Uhičenje učenice se PROTIVI moralnim normama amerkinaca tako da se ne može pozitivno vrednovat čak ni sa stajališta kulturnog relativizma....

0 0 hvala 0
17 godina
leo_819 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Otkad se "sve riješava riječima" imaš klince kojima je dosadno pa na smrt isprebijaju nekog drugog, maltretiranje u školama kojem nema kraja, profesore koji ne smiju učenicima ništa reći jer odmah završe u medijima i ostaju bez posla... i da ne nabrajamo dalje. Nažalost svi psiholozi su jako pametni, a i njihove obitelju stvaraju samo takve probleme. Ne možeš sve riječima, određena količina represije mora postojati isto kao i ono, zašto postoje zatvori? Zašto se onda ne objasni da se nešto ne smije i ubica više neće ubijati, niko neće krasti... ako se ukinu zatvori i lijepo se popriča sa ljudima. E, pa ako su djeca "mali ljudi" kako vole reći cijenjeni psiholozi i dječji pravobranitelji i ako imaju svoja prava, ali i obaveze, a isto tako moraju postojati i sankcije ako se loše ponaša...
17 godina
Raving Rabbid kaže...

još će na kraju SAD biti kao grad u mirrors edgeu.

stvarno smiješno ili tužno. iliti glupo da uhite zbog toga jer nije prestala koristiti mobitel.

A je, uopće ne ometa nastavu kad se ćeprka po mobitelu? Ako te nastava ne zanima idi kući i mir, neće te onda niko ometati u igranju mobitelom, postoje mjesta gdje mobitelima jednostavno nema mjesta, škole, bolnice, kina, kazališta, razni sastanci... ali ako nema sankcije za takvo ponašanje da ometaš bit će sve veća anarhija. Malo se brka demokraciju i anarhiju.
17 godina
Tale kaže...

Profesor ti uzme mobitel.......to je kao da ti domar uzme stan????

Pa i nije baš neka usporedba, više je kao ono policajac te makne sa ceste kad voziš pijan i ugrožavaš saobraćaj i vrati se kad se normaliziraš.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice