Jesu ovi normalni? Ja ne bih predao mobitel ni da mi pištoljem prijeti.....ovo nije u redu. Ovo je sramotno po učenicu koja se nije htjela uredno ponašat, ali više za cijeli mentalitet službenika i učitelja Winsconsona.....
Pa jesu u komu.. ehem socijalizmu ili nisu??!! >;D
Šalim se ali SAD sve brže kroči prema policijskoj državi, to je na kraju krajeva i jedini izlaz iz krize tj. konfiskacija svega ali ponajprije će naj.bati privatna sloboda. Sve države to čeka prije ili kasnije ako politika nastavi ovakvim tempom gdje se problemi metu pod tepih.
hahaha, ameri... ne možeš ih smislit, ali opet ima onih koje moraš voljet...
I kakve to roditelje ima ova mala? Da sam ja na mjestu roditelja prva stvar koju bi gledao je ispis poziva/poruka... svaki telekom to ima. Pa neka se vidi tko je u pravu...
XDDD, presmijesno
Treba malo, treba... ove nove generacije su sve gore i gore.
Trebalo bi uvesti ponovno šibu u učionicu pa da vidimo reda, rada i discipline 
Ovo je nešto najbolesnije što sam čuo. LOL
Katastrofa!
.. -sve su bliže policijskoj državi?? - NE
(.. pa ima tog' i kod nas.) Istina radilo se o zatvorenicima i kažnjeni su ravnatelji ''ustanova otvorenog tipa'' (a ne počinitelji) ali inače jako slično. 
Jesu ovi normalni? Ja ne bih predao mobitel ni da mi pištoljem prijeti.....ovo nije u redu. Ovo je sramotno po učenicu koja se nije htjela uredno ponašat, ali više za cijeli mentalitet službenika i učitelja Winsconsona.....
Sad me uopće ne čudi da u SADu 4 milijuna ljudi je u zatvorima
Ovakve treba podržat dok se vlasti koje su zaduženi za to ne dignu sa stolica i kažu stop, a ne samo sjede za *urac, daju koju laznu izjavu za medije i zaradjuju placu sa kojom svako jutro mogu *uzicu obrisat... SRAMOTA!
hahahahahaha koja uzbune zbog mobitela hahaha
Kratko i jasno: idioti.
Lol, dobro da ju nisu osudili na smrt kamenovanjem jbt...
Da je dopušteno tjelesno kažnjavanje - sasvim druga priča...
Nije ni u Hrvatskoj puno bolje. Škole zovu policiju za svaku sitnicu; ovih dana se po novinama piše kako roditelji traže od škola da na maturalcima uzimaju zaštitare. Uvodi se videonadzor, ograde visoke 3 metra, a u školsim pravilima kućnog reda bedastoće kao što je odredba da se učinici smiju kretati samo po stazama, dok za hodanje po travnjaku slijedi kazna. Kad se ne smije hodati po školskom travnjaku, od roditelja se naplaćuje izvanučionička nastava (odlazak u prirodu 300! metara dalje).
Kuda ide svijet.
Meni je čudno i sumnjivo zašto je nisu ustrijelili s dva metka u čeoni režanj odmah na mjestu zločina? Da nisu policajci podmićeni da je ne likvidiraju? Njušimo li favoriziranje podobnih?
još će na kraju SAD biti kao grad u mirrors edgeu.
stvarno smiješno ili tužno. iliti glupo da uhite zbog toga jer nije prestala koristiti mobitel.
Profesor ti uzme mobitel.......to je kao da ti domar uzme stan????
zgrazamo se sto jedna balavica ne postiva pravila???????????
pa ljudi moji, nije ona uhicena zbog sms-a, nego zato sto je ometala nastavu.
Čim sam vidio da su amerikanci u pitanju nisam se nimalo začudio. Bolesno.....
Naravno da balavica ne poštuje pravila ali imaju određene kazne koje uvijek postignu svoju funkciju. Tako bi te za žvakanje moglo odma ispleskat dite i ispitivat ga ko mu je prodao žvaku zato što ta norma koju je prof. postavio učenicima upravo to nalaže. Uhičenje učenice se PROTIVI moralnim normama amerkinaca tako da se ne može pozitivno vrednovat čak ni sa stajališta kulturnog relativizma....
još će na kraju SAD biti kao grad u mirrors edgeu.
stvarno smiješno ili tužno. iliti glupo da uhite zbog toga jer nije prestala koristiti mobitel.
Profesor ti uzme mobitel.......to je kao da ti domar uzme stan????